38

vvv

преди 3 години

Няма власт, която да е виновна за бедите и нещастието на хората. Има хора, виновни за избирането и утвърждаването на тази власт. *** народ- слаба държава.

37

Болгар сан

преди 3 години

Още една скалъпена история... матемтика болгар Антони се е загрижил как да изкара пари от корените на дедо си и плюе по бегето.

36

Анонимен

преди 3 години

Абе важното е, че сега "анализираме"ЗАЩО Така се Получи!! Ами защото: Нямаме здравеопазване а Бяла Мафия Нямаме на власт нормални люде а МафияИмаме твърде болно и с нисък социален статус населениеНека някой друг да допълва.

35

Анонимен

преди 3 години

Мафията в Бяло пише масово всички починали че са от ковида. Резултатите са изкривени, също както пишат глупости за да източват здравната каса.

34

До 25

преди 3 години

До АнонименПросто не е вярно, че сме последни по всички показатели.Никой не може да отрече, че до пандемията българите работиха,посещаваха ресторанти, кафенета, театри, концерти, почиваха и пътуваха по чужбина в размери, далеч от лошите прогнози, бълванипо медиите. Българите много обичаме да се оплакваме, особено тези, които живеят добре!Пандемията и ограниченията, покрай нея, вбесиха точно точнодобре живеещите хора и осветлиха много от сенчестия бизнес идоходи.

33

Бибо

преди 3 години

ТОВА ГО КАЖИ НА БИБИТКО И ЩАБА. А НЕ ДА СЕ ЗАИГРАВАТ СЪСЗАРАЗЕНИ ИЗЛЕКУВАНИ. БИБИТКО САМО ТОВА ПОВТАРЯ. ЗА ПОЧИНАЛИТЕ НИТО ДУМА. ТАКА МУ ОТЪРВА. А ЩАБА ГОТВЯТ СТЪКМИСТИКА ПО ЗАПОВЕД НА ПАДИШАХА. ЩЕЛИ ДА НЕ ОБДИШВАТ ХОРА ЗДРАВИ КОЙТО НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ(ЧИПИРАТ)А СЪС БОЛНИТЕ КАКВОТО СТАНЕ

32

Зозо

преди 3 години

До БауХахахааа Боко бил виновен, че някой отишъл на профилактичен преглед чак като преритал на умрело. За това Боко им го каза - На п р о с т човек ... се набива!!! :))))))))))

31

Крава на пътя

преди 3 години

До Две СедмициНормалното няма да се върне, докато не се ваксинира или не преболедува по-голямата част от населението. По всичко личи, че трети вариант няма. Вариантът с пълното затваряне и следенето не е вариант в нашите условия.

30

Койчо

преди 3 години

Що така бе хора.При толкова грижи и милиарди лева става така.Сигурно е че зад това седи чекмеджето на тиквата

29

Бау

преди 3 години

*** обвинява властта за всичко. Не е тя виновна .. вие сте. Ама никога няма да ви се набие в кухата глава.

28

Две Седмици

преди 3 години

да загладим кривата! след това нормалното се връща!! Март 2019

27

Анонимен

преди 3 години

Този Антъни матмтика като е толкова загрижен, защо не живее в бегето? Или е само един смотан егоист като баце тиквата?

26

Зозо

преди 3 години

Хахахаааа, В БГ всеки яде, пие, пуши като за последно и е 120 кила. После що имало инсулти и инфаркти. И аз съм в групата де :)))))))))))))))))))))))))))))))

25

КОГАТО ХОРАТА

преди 3 години

по света си регулираха здравните системи, НАШИО ГЕРОЙ обикаляше по друмищата с джипката и и питаше КАК СТЕ? ДОБРЕ ЛИ СТЕ, ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ, нали

24

Крава на пътя

преди 3 години

До БауНавсякъде има болни хора. Тук излязохме на първо място най-вече заради меките мерки и несериозното отношение на населението. Затова октомври-ноември достигнахме невиждани по света висоти на заразените. Това с по 4000 случая на ден беше само върхът на айсберга. Реалните случаи бяха значително повече. Затова и последващата смъртност е толкова висока.

23

Анонимен

преди 3 години

Първи ще сме по смъртност от КОВИД в света защото тук всички са "професори по КОВИД епидемии" и не слушат какво им се говори. Всеки "ръси акъл" за това което не му е работата. Е за това ще сме първи по смъртност в конкретния случай.

22

С КАТАФАЛКИТЕ

преди 3 години

по магистралите. Те и без това на умрелите им е безразлично, че са дупка до дупка, кръпка до кръпка

21

Анонимен

преди 3 години

Чудя се, тази така наречена "държава" как изобщо още съществува. Няма показател по, който да не сме на последно място или на първо, ако е негативен.

20

Аха

преди 3 години

На първо място посмъртност на глава от населението беше Белгия или Сан Марино според Worldometer. Хубаво е да не се лъже!

19

С ГЕРБ Е ТАКА

преди 3 години

Проба, грешка, пак проба, пак грешка