25

Анонимен

преди 3 години

Бау е пенсиониран полицай и ги знае тия работи.

24

Анонимен

преди 3 години

Мда, сега трябва и протести срещу ваксинационните паспорти както беше и против гейската конвенция.

23

До бау

преди 3 години

,,Отворен край"? ,,Трета ръка"? Ти в качеството на юрист ли ги обясняваш толкова уверено нещата?

22

DussetO

преди 3 години

Хора... кой каквото иска да одобрява.... одобрява за кого или... одобрява използването върху Кого.... никой няма право да одобрява или решава, дали нещо е добро или полезно и изобщо дали да се прилага върху човеците... Всеки жив и здравомислещ човек, необременен и вменяем.... трябва и ИМА ПРАВОТО да решава сам за себе си ...

21

До 16

преди 3 години

И кое е конспирация ? Кое му е чудното и нелогичното при такава смъртност и разпространение на вирус,да бъдат приложени мерки за конспирстивните " умници " .Същите умници,които оспорваха кацането на Луната до по-миналата година,когато китайски спътник снима знамето там.Както след 11 септември нямаш право на вилица в самолета,сега няма да имаш право без ваксина .

20

Бау

преди 3 години

До До БауЗащото всеки ще обвинява ваксината за всяка болест. Рак - ваксината, диария - ваксината, въшки - ваксината. Ще ги съдят стотици хиляди хора за всичко с надеждата са вземат пари. Трябва да са луди да поемат вина за отворен край. Ако изведнъж обаче всички ваксинирани им порасне 3та ръка, повярвай ми ще го осъдят до дупка.

19

Barba Ganios

преди 3 години

....vsichkite ot EK da si ia nabiat ...daje po 2 da si slojat ot neia ...za po- sigurno !!!

18

Пенсионер

преди 3 години

Не е страшно да гледаш хорор филми, страшно е когато станат действителност.<Поука от зомби филм от 80те)

17

Анонимен

преди 3 години

Много бързо, бе еврогейци! А руснаците били бързали! Сега и вие май бързате! Що така?

16

До Демократ

преди 3 години

За съжаление на българите, а и не само, им се свършиха конспиративните теории. Те взеха, че се сбъднаха ! Това, което беше преди 6-8 месеца Конспирация, сега е истина. Паспорта е една от многото. За съжаление на хора като теб им е къса паметта или по скоро така им утърва. В матрицата със сигурност е по-удобно.. красивата лъжа е по-удобна от грозната истина..

15

До Бау

преди 3 години

Грантаджийче, защо тогава фармакомпаниите отказват да носят съдебна отговорност за странични ефекти? Защо преговорите се провеждат натъмно?

14

Анонимен

преди 3 години

Да си гледат работата в един ден щяло да почне ваксинирането, всички трябвало да спасзват техните ценности. Тия терористи насилствено ни натрапват единомислие, ако имахме правителство щеше да им каже, ще почнем ваксинирането когато ние решим, обачe ние имаме плазмодии.

13

Анонимен

преди 3 години

Абе в Северна Корея много ли е трудно да се емигрира?За един приятел питам

12

Урсук

преди 3 години

Хайде на ваксините и лабаво нема, защото чипа има връзка с компютъра на границата. 100% ще се ваксинирате, които искате да пътувате.

11

Бау

преди 3 години

"научни доказателства за безопасността и ефективността на ваксината" за не разбралите: екип от учени, които не са свързани с Pfizer са я изследвали и са преценили, че е безопасна. Т.е не са видели нито чип, нито живак, нито гащите на *** във ваксината.

10

Шопо

преди 3 години

Нема страшно и такива ментета ще има.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Шестима души починаха при изпитване на ваксината Pfizer в САЩ."От 46000 - шестима и при това на 4 от тях ваксина не е слагана.

8

Анонимен

преди 3 години

Радев одобрява ли я ?! Абе къде се скриха всички въстанници,когато настъпи сублимен момент и обшеството се нуждае от тяхното становище и мнение ?! Като настоящ Президент и кандидат управляващи,тези хора е редно да покажат съпричастност към хората и да се докажат в конструктивност.Нсй-лесно да се скриеш,докато отмине бурята,а после да се появиш и критикуваш действията.Къде ви е отговорността към симпатизантите ви бе,Трио,Мая,***,Иванов.Отхвърлянето на решения не е решение !И искате доверие !

7

Анонимен

преди 3 години

Казаха, че СЗО разработва сигурни ваксинационни паспорти (биометрични), които трудно да се фалшифицират. А някой споменаха и за татуировка на китката с бар код.

6

Демократ

преди 3 години

Имунизационните паспорти които дават право да пътуваш са най-доброто решение срещу ковид-19, но българите са прости и все ги избива на теории на конспирациите.