147

трогнат до сълзи

преди 3 години

Другарю Ангелов , така и така сте тръгнали да обяснявате причини , щом сте казали "а" , кажете и "б" - обяснете причините за хроничните заболявания на българите ! Аз ще ви помогна - причината е една-единствена - управлението на вашата партия , която съсипа България и която единствено се интересува от пари и нищо друго !А , и власт , за да се осигурят тези пари !

146

до166

преди 3 години

плюс по големи данъци,избиване животните на хората,оставяне на хората без работа точно пред нова година

145

Джедай Мастър

преди 3 години

Тия минаха всички граници по наглост. А коя е причината за хроничните заболявания у толкова хора бе, ***? Тиквеното управление, дето си намира такива кат тебе по кръстовищата.

144

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Тоя прилича на психопат сериен убиец от файлове на ФБР

143

Анонимен

преди 3 години

Добре, на този физиономията му защо е по-гнусна от тази на Далавери симеонов ? Баси, излъгал съм се за класацията си - БГ противна физиономия 2020...

142

Анонимен

преди 3 години

Какво е това безочие бе Ангелов ? Ама тъй да знаеш. Аз съм самоосигуряващ се и отсега нататък здравни осигуровки повече НЕ. Гнусна амеба такава. Бойко българоубиецев какво направи за по-достъпна енергия? Скъп ток, скъпо парно, схеми, кражби, АЕЦ Белене, АЕЦ Козлодуй, загуба на печалба от транзитен газ... горене на бокл*ци. Че той мръсния въздух е убил и осакатил 10 пъти повече българи бе... ВИЕ сте причината за смъртността на Българите ! Проклетници !

141

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно,заради здравната система и лошите доктори е. Мислят само за кинти,нямат морал.

140

Дааа

преди 3 години

ТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА СА ВРЕДНИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ. !!!СМЕНЕТЕ СИСТЕМАТА.!!! НЕ ПАЦИЕНТЪТ ДА СЕ МОЛИ НА ДОКТОРА, А ОБРАТНОТО!!!!

139

Българин

преди 3 години

Какво ни е на системата.....? Смазан часовников механизъм! Болници- търговски дружества! Лични лекари и специалисти-търговци! Система като "Капалъ чаршия. Всеки от търговците те работи! Здравна каса-купувач от сергиите на стока-здраве (уж за нас). Да-ама не! Тройна пневмония да те хване пак от "кихане" с банкноти на всички по търговската верига!

138

Анонимен

преди 3 години

Както винаги от Ангелов - патологични, несвързани в логически аспект и крайно обидни за Българския народ лъжи.

137

Анонимен

преди 3 години

Само един от многото проблеми да коментира: защо България е единствената държава в ЕС без медицински хеликоптер и те отказаха скоро да купят!

136

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден виждаме колко е достъпно. Всели ден има апел от някой не получил спешна помощ поради липса на средства, всеки ден някой събира пари за операция на близък. Токова е достъпно, че крета на инициативи, като капачки за бъдеще.

135

Анонимен

преди 3 години

То здравеопазването наистина не е лошо, но за онези, които се лекуват в правителствената болница, или в елитните такива!Пък част от народа въобще няма достъп до болнична помощ, така че и за тях е все тая какво става в "народните" болници...! Абе, пази Боже...!

134

Гост

преди 3 години

Многохилядната армия от медици се превръща в маффия !

133

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, "Търговските дружества" се интересуват само от парите на данъкоплатеца.Тях не ги интересува здравето на Българина.За тридесет години разсипия и кражби, то освен Здравеопазването в България е девалвирало и Образованието.Ако не си го разбрал, значи живееш в света на Мутри и Олигарси!

132

Клоун с изкуствена

преди 3 години

КосаГлупак

131

Простосмъртен

преди 3 години

При 1милион здравно неусигорени .Няма как да е друго .

130

Анонимен

преди 3 години

тая грозна дебела кривовежда мутра докога да я гледаме 94296

129

V

преди 3 години

Оставете тва .Гледахте ли най новия клип от западния парк ??? Там се говори и за тоя :))) Гледайте го .Малко е богохулен но е нещо истинско за дебелогъзо властващите

128

Родопчанин

преди 3 години

Г-н министър, кога най-после ще потърсите обяснение от здравните специалисти от Смолян - д-р Кубатева, д-р Даракчиев, д-р Апостолова,д-р Карагяурова , за най-голямата смъртност в България? Ако не могат, ако не знаят как се лекува, научете ги в София! Стига експерименти!!!!!