8

анонимен

преди 3 години

Това ще е грешка, защото българинът е недисциплиниран и всъщност доста пр...ост и необразован. Това да ви е Япония или Швеция. Не виждате ли, че на практика не искат нито ваксина, нито маски, нито затваряне на каквото и да е. Но като задръстват болниците, вината е на друг, нали така? Я стига с тези лиготии, трябва по-строго, като искат да ***, затворени били, малко ще ви е и ебола......

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Добри за кого ? За вас или за хората ?Като гледам вие с Кунчев, Ангелов и Мутраджийски как сте се угоили, все си мисля, че ще искате да има мерки до другата Нова година минимум.Докато хората останаха без работа, вие правите гуши.

6

anon

преди 3 години

На мен ми се струва, че хората си боледуват вкъщи , заради тези мерки и не ходят на лекар. Затова и няма кой толкова да записвате, като бройка.

5

Анонимен

преди 3 години

До В училищатаСтига толкова. Достатъчно си поиграхме на дистанционно обучение. До кога смятата, че ще продължава това нещо. Предвид нежеланието на хората да се ваксинират - вероятно дълго. Обесняват ви, че не децата, особено в първите класове, са основният източник на заразата, вие си продължавате същото. А и да са - каква алтернатива предлагате. Без образование? В момента и бъдещи медици се обучават дистанционно. Докога? Представяте ли си въобще последствията от това безобразие?

4

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ ... ДА СЕ ВАКСИНИРА И ЧИПИРА ПУБЛИЧНО!

3

Анонимен

преди 3 години

Маркировката как е професореАсвалта достатъчно ли е гладьк

2

Poeblo

преди 3 години

Отваряйте заведенията, идват празници!

1

В училищата

преди 3 години

Няма как да спазват мерки,защото са абсолютно неприложим. Няма маски, няма дистанция. Какви мерки, 30 деца по цял ден, плътно едно до друго дъвчат и подсмърчат. Спрете лъжите.