40

Видео

преди 3 години

"Проф. Бакди за опасностите от ваксината срещу к-19"Преведено на български, тази седмица излъчено по немската телевизия, ако вече не са го свалили от ютюб.

39

10

преди 3 години

9 ваксини имали до сега, но нито една не била одобрена през последните 10 години А тази - хоп за пет месеца вече решиха, че става.

38

Давайте наред!

преди 3 години

А сега сравнете със руските, дайте цените и нека "потребителя" на 'свободния' пазар реши!:) Успех!

37

Анонимен

преди 3 години

Ваксината може да бъде смъртоносна за хора които вече са изкарали вируса, може да доведе до хипер-реакция на имунната система която вече има антитела и до трагичен край. А много хора са изкарали вируса и дори не знаят за това, докато тестовете не дават никаква гаранция, видя се че PRC тестовете са чиста измама.

36

Анонимен

преди 3 години

избор майка -кеф ти Модерна, кеф ти Файзер!НО МЕН ТРЪМП МЕ РАЗОЧАРОВА- УЖ НА СТРАНАТА НА НАРОДА, А НЕ ЗАПОЧНА СЪДЕБНО ПРЕСЛЕВАНЕ СРЕЩУ 2 ТЕ ФИРМИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА КОВИД!!

35

рБийш

преди 3 години

10 ваксини имали до сега, но нито една не била одобрена. А тази - хоп за пет месеца вече решиха, че става.

34

Анонимен

преди 3 години

Понеже има голямо бързане и голям напън, почвам да се надявам - може би, добрият вариант е, бързат толкова, понеже пандемията преминава, и който продаде ваксина сега, продаде, след половин година няма да трябва? Като испански грип, или САРС?

33

А Общотото е:

преди 3 години

бала -бала- бла- бла ....бла. - за повече информациа - прочете листовката!:)

32

Анонимен

преди 3 години

На ваксините е указано, че не трябва да се ваксинират на бременни, а на жени които са ваксинирани не трябва да забременяват следващите два месеца защото могат да родят деца с увреждания. Можете да си представите за какво става дума! Но каква е гаранцията, че и след 1 година да забременеят, детето няма да е с увреждане като Thomas Quasthoff например, както може да се види от неговите снимки и клипове в ютюб, чиято майка се е доверявала на медицината.

31

Анонимен

преди 3 години

ДОБРЕ Е СКАЛЪПЕН МАТРЯЛА, НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ ОБАЧЕ РАКОВИТЕ СЛУЧАИ И ОПЛОВИЯ СТЕРИЛИТЕТ.НО... ТЕ ЩЕ СТАНАТ ЯСНИ ВПОСЛЕДСТВИЕ.А И ГАРАНЦИИ ЗА БЕЗВРЕДНОСТ МОШЕНИЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ДАДАТ!

30

За разките ОК!

преди 3 години

А приликите?И двете праят това за което са измислени - прибират едни пари... и ако имате късмет нищо не ви се случва.

29

Анонимен

преди 3 години

Не знаам аз ли съм глyпав, или за такъв ме вземат, но 196 от 30 000 не ми се струва представителен процент.

28

Анонимен

преди 3 години

Рибата в морето, ние масата сервираме. Тия ваксини докато стигнат до *** от Каспичан ще мине една година време. Цял свят има да се ваксинира.

27

УРА

преди 3 години

Да живее Американската Ваксина , тя има живот 3 месеца .Руската не се знае дали ще е ефективна като Новичок - няма ефект и не може да убива .БАН казаха че до края на годината ще има БГ Ваксина . РСМ обяви че БАН Ваксината е Македонска .ЕС се чуди дали да ходи пак на Свадба защо са ги били и изнасилили - Полша , Украйна и Унгария казаха че Отиват задъжително на Свадбата за СП .Въобще това са Новините .

26

Анонимен

преди 3 години

стига бе! ай сиктир!Направихте ни професори по медицина!То бива пропаганда!

25

PR или реклама?

преди 3 години

Трябва да вярваме сляпо щотото тука имащите лаборатории и електронни микроскопи са малко?

24

Анонимен

преди 3 години

Първата е с микрочипове на сивите извънземни, а втората е с микрочипове на рептилите. Ако ви чипират с първата, ще отидете до съзвездието Орион, а с втората - до Марс.

23

Анонимен

преди 3 години

Ако се ваксинирам и размисля и поискам да ме отваксинират имат ли противотрова или пътя е едонопосочен към светлината в края на тунела ?

22

Анонимен

преди 3 години

Едната е за бели, другата е за черни.

21

Анонимен

преди 3 години

Едната спаружва тестисите, а другата мозъка, но и двете накъдрят косата.