230

Анонимен

преди 3 години

До 240 както видяхме , много умни , интелигентни хора си заминаха от вируса Коментарът ти е безсмислен и неуместен

229

123

преди 3 години

Айде стига драми и трагедии. Ей не се спрях те. И какво не може да се живе без кръчми, барове и джимове ли? Ако толкова искаш да тренираш излизаш в парка, отиваш на гладиаторите и си ок. Ама друго си е в джима да си покажем *** обут в марков клин и да ни видят новите Найк. Гоюяма трагедия няма що. Живея навън тук всичко в затворено от началото на ноември и ще продължи до средта на януари. И какво? Не познавам хора умряли от това, но познавам хора умряли от усложнения от Ковида.

228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 223 Без мерки ? Ти въобще имаш ли представа , какво ще стане ?На ден по 6- 7000 случая . Болниците са задръстени от месец насам . Хората ще умират в пъти повече от сега , кой от вируса , кой от неполучена помощ . Все повече лекари се разболеят , други ще починат , трети ще напуснат и няма да има кой да лекува хората изобщо 70-80 процента - това са над 5 милиона болни , 8 процента да стигат до болница = 400 000 . Ама няма място и лекари за толкова , значи в гробищата

227

Хапи Панс

преди 3 години

хайде, признайте, че нямате идея какво да правите и затова затваряте добитъка да си купите малко спокойствие. Само че като освирепеят от глад, овцume ще избушат кошарата и ще ви наврат гегите в pekmyмиme

226

до 233

преди 3 години

До АнонименЩе измрат такива като теб,този вирус за това е пуснат да осовободи земята от глупаците.

225

Анонимен

преди 3 години

"от 1 януари да се отворят галерии, музеи, кина, както и театрите, които не са затваряни" Ами като не са били затваряни, какво има да им отваряте? Джурналя сър!

224

Ханс Оло

преди 3 години

Забелязвам известна шизофрения у поддръжниците на затварянето. Според тях, затварянето е едновременно символично и недостътчно строго, но пък така хората не умирали от вируса (обаче статистиката сочи само минимално подобрение). Последно, наясно ли сте с позицията си?

223

Анонимен

преди 3 години

До БилбоБилбо, вземи си хапчетата- моля те:)))))))

222

Дилдо Бегинс

преди 3 години

герб ви дава справедлив избор - затворени и без пари, но живи или свободни в битка с вируса. Аз бих избрал второто

221

Анонимен

преди 3 години

Лятно време на плажа е пълно с мега релефни плу-жеци от мазнина и л-ой. Как един не се вижда да е барнал телце?! Сега всичко реват, че затворили фитнес залите. Ами тренирайте навън бе!

220

до 230

преди 3 години

До До 223Не искам да водя спор с теб.Тъй като, когато спориш с *** трябва да паднеш на неговото ниво!Бесмислено е!!!

219

Анонимен

преди 3 години

Аз ли си измислям, или е истина, че спортът е здраве ? Явно вместо спорт, минаваме на спирт, след като такава е целта на умниците . Добавяйки и онлайн обучението, се доказва, че всичко е пари. Както си каза едно докторче:-Язък за средствата, ако ваксината се провали. Значи, не човешкият живот, а продажбата на ваксините е по-важна !

218

До 223

преди 3 години

Виждаш ли колко си ограничен интелектуално?Такъв е и начинът ти на мислен - страхливец, мижитурка и подлец! Такива хора са вредни за себе си, за околните и най вече за близките ти!Жалка душа си ти, само твоето безсмислено съществуване е важно за теб, от страх си готов да погребеш живи всички, само и само да оцелееш!Чети и опитай малко да се развиеш, малко над ниво МИШКА и подлец!

217

Анонимен

преди 3 години

Доктор гилотен е измислил решението!

216

Кико

преди 3 години

Лицемер долен. Като искаш българите да са здрави не им отнемайте хляба!Като искаш да са здрави какво направихте с болниците? Каква превенция има за сърдечните заболявания? За войната по пътищата?Все едно милиони българи са умрели от тоя скапан вирус, че ми го превъзнасяте тука.

215

хихихи

преди 3 години

До Позитанодругарите от герб същи ги няма нещо.Сигурно свършиха мангизите в чекмеджето!

214

Анонимен

преди 3 години

До 223, най-вероятно пак Мони Пак подсещам - хапчетата

213

Позитано

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите !!! За какво ви плащаме ??? Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. ! Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !!!

212

Анонимен

преди 3 години

С тези мерки само се удължава пандемията,така или иначе почти всички ще преболедуват ковид.С тези мерки не се постига нищо!Тъй като след една вълна болни ще дойде друга вълна болни!А след като 70-80% пребуледуват няма нужда и от ваксината!

211

До анонимен 222

преди 3 години

Страхливци като теб винаги е имало в Българската история, хора като теб са предали Левски, от страх за себе си, малки и жалки души!Ако искаш кри се до края на дните си, никой не те кара да излизаш, но не налагай другите да са заключени и лишени, заради собственитети срахове!Жалко същество си ти и на никого няма да липсваш!Ковидя е майтап, кара се почти без да усетиш, лекарите лъжат, за да си пълнят сметките с пачки, но от страх за себе си не виждаш картинката! Не са всички страхливци като теб