193

по-малкото зло

преди 3 години

До германцитеОтколкото в комунистическа България! Там си поне нахранен! Народа ни е там!

192

Анонимен

преди 3 години

Брей

191

Анонимен

преди 3 години

Прав е Фейми за същата работа в Германия ще му плащат поне два пъти повече и то в евро, тук в евро са само цените на жилищата, заплатите са в лева

190

Пауло Коелю

преди 3 години

Евтина работна ръка в Германия е по-добре от евтина работна ръка в България

189

Дано

преди 3 години

Всички турски индийци заминат за Германия!

188

Западнала германия!

преди 3 години

До БЕШЕ ПО-ДОБРЕ.......На стара слава се живее! Голямо желание и голямо разочарование!

187

Анонимен

преди 3 години

До БЕШЕ ПО-ДОБРЕ.......Беше нашата последна надежда з живот на Запад по време на желязната завеса. Днес е едно голямо нищо за емигрантите - евтината им ръботна ръка.

186

БЕШЕ ПО-ДОБРЕ.......

преди 3 години

Сега всичко е почерняло и всичко спечелено остава там да на еми,данъци и такси....

185

Анонимен

преди 3 години

И каква е тая измислена помия дето решиха да изхвърлят върху публиката? ! Ние им посещаваме сайта а те ни уважават с помия!

184

Фонда на фондовете

преди 3 години

Здравейте аз съм Бaце вашият премиер Последните 10г. в БГ дpoгaтa е много достъпна познайте защо, аз съм в Барселона на вилата, младите да се тепат не ми дpeмe, аз съм дъpт нeшacтeн *** не ми дреме за България

183

до 227

преди 3 години

6х3 е 18... авокадо...

182

Анонимен

преди 3 години

От обява в немски университет за преподавател - заплата 5000 евро бруто. У нас само ИТ и супер връзкари взимат толкова.

181

Зависи от средата

преди 3 години

В университетите вероятно няма чак такова лошо мнение за нас, все пак там работят по-интелигентните и широкоскроени. Виж в завод, ферма или кол център местните ги е страх. Но дори в БГ ако си в кол център простите шефове и колеги ще ти вгорчат живота. Само у нас и в други подобни държави университетски преподавател получава по-малко от *** телефонист от Люлин бивш сеевитьор.

180

Хай бегай

преди 3 години

Бегай на там с 300 и никакво връщане

179

Анонимен

преди 3 години

У нас дори да взимаш прилична заплата данъците се усвояват в шкафчето и после няма за пенсии, болници , лекари.... Като стигнеш до пенсия , ако не си крал като управляващите ще виеш и мръзнеш като куче.

178

Додо

преди 3 години

Последно, кои са "сънародниците" на Фейми Сюлейманов? Българите, турците или пловдивчаните?

177

До 208

преди 3 години

Парите са мярка на ценност , труд и изобритение , това струва време. Когато времето тоест парите се дават под наем тоест заем , това време се заплаща обратно с повече пари. Разбра ли бе *** Марксист.

176

До12

преди 3 години

То ти ако нямаш достойнство , повярвай ми, никаде няма да го получиш. А ако си образован само се огледай около тебе и виж колко много успели млади хора има у нас. Щом те са могли и ти ще можеш, ама тука вече има конкуренция

175

Avraham Rabinski

преди 3 години

Еврейте са първи на тая Земя инпоследнимще си тръгнат от нея.Нация на Лидери.Наистина са Богоизбран народ.А немците са пмиари.

174

Свят широк

преди 3 години

В Британия е пълно с италианци, поляци и испанци , англичаните пък бягат в Франция , Испания или Австралия, Немците бягат в Нидерландия, Швейцария или в ЮАР, Нидерландците в Дубай , ЮАР бягат в САЩ...Все ще намериш някъде да отидеш . Ама след като съм обиколил половин свят със сигурност ще ви кажа - който е кадърен си го може навсякъде и има признание. И че България си е рай , само дето част от хората са нефелни...ама такива навсякъде ги има