177

Анонимен

преди 3 години

Кога ще видим боксов двубой джошуа-романов,джошуа-уайлдър,тайсън фюри-анди руис и обратно уайлдер-романов,фюри-джошуа...

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Още в началото на мача съдията трябваше да му налупи на нашият Протектор за глава.Тогава можеше да изкара мача докрай."-----Презервативът на тази възраст не помага, трябвало е преди 38 години да се ползва. И не на неговата глава.

175

Атанас Велмазов

преди 3 години

Гришата слабак, липса на психика....нищо, продължаваме напред !

174

БАН

преди 3 години

До пияница мистикКолега, не пропускай и интегралните уравнения - и там Пульо е Цар, но в категория улични

173

пияница мистик

преди 3 години

Този мач наистина е фенименален и ще в влезе в *** на бокса с 2 неща:1. За сефте претендент за 3 пояса бяга с гръб към противника в ъгъла и криейки си главата с две ръце2. За сефте в мач за световна титла видях толкова много ъперкъти, от които два бяха четворни

172

пияница мистик

преди 3 години

Как искате да уважавам такъв "спортист", правещ подобни изказвания:"Кобрата: Ще оправя Фюри за секунди на улицата, на борба също ще го бия"

171

Анонимен

преди 3 години

И Бойко рано взе да се хвали ,че сме първи по мерки и ниска заболяемост от ковид ,но после се оказахме предпоследни.Тази българска тарикатска порода е доста разпространена тук.

170

Разбиращ

преди 3 години

Всичко за парите.... Никакъв патриот не си, гушна милионите и сега ще си живейкаш... Затова в такива мачове всичко за победителя.... Щото сега като те биха кат теле и загуби пак гушна парите!!!

169

Анонимен

преди 3 години

Още в началото на мача съдията трябваше да му налупи на нашиятПротектор за глава.Тогава можеше да изкара мача докрай.

168

Анонимен

преди 3 години

То и България е вечен претендент в Европа и има чувството ,че е по-добра ама само с приказки не става.

167

Анонимен

преди 3 години

Тествайте го за КОВИД, този май има температура!

166

И

преди 3 години

един милиард да спечели пак ще е *** на г... Да те бият като тъпан 9 рунда и после да приказваш глупости как си заслужавал реванш :D

165

Анонимен

преди 3 години

До 181Що да не го плюем да сме го молили да ни представлява ? Tуй не е олимпийски или национален мач. Като се оприличaва със нас без наше позволение да се държи културно и да побеждава, а не да се търкаля като магаре по земята и кой си ти в края на краищата и да победи даже кой си ти бе Ти си себе си Джошуа си е Джошуа няма седне да реве, дайте ми реванш или че тавана му бил нисък.

164

Анонимен

преди 3 години

Загубата е за всички ни, с това преекспониране на българщината без мярка...да ни видят какви сме - селчовци със самочувствие без покритие!!!

163

Анонимен

преди 3 години

човека си спечели 5 млн. паунда. Вие си обяснявайте колко е слаб и некодарен щом така ви харесва

162

Татар от гр.Болгар

преди 3 години

Кубрат е кръстен на хан Кубрат/Курт/ на турски означава вълк.Само че нашия другар с дръпнатите очи няма вид на вълк или кобра-)

161

Анонимен

преди 3 години

Футболистите ни ги трепят кой ги хване, Джошуа сцепи Пулев без съпротива, Тиквата смаза и без това мъ'ршавата ни икономика, червените ко'мунета от ГЕРБ задушиха Бг-овцата, какво още трябва да стане за да не си признаваме още, че сме най-см'отаният народ на планетата ? Лазим като червеи, а пък някой искат да не признаваме истините и го смятат за плюене, трябва и лицемери ли да сме на всичкото отгоре?

160

Видяно

преди 3 години

Това не е да биеш по заведенията хора. Цяла седмица работиш, отиваш да отпуснеш в някоя кръчма. Да ама не. Пулев ходи между масите и раздава тупаници.

159

Анонимен

преди 3 години

Боксьор шут.Джошуа вчера във фейсбук е написал:,,Сварих си Кобра за вечеря",а преди 6 години един друг където не го би а пребиказва,,По голям *** от К.Пулев за съперник не съм имал.

158

Анонимен

преди 3 години

Абе що плюете човека? Други боксьори, които да са претенденти за световна титла в тази категория имаме ли? А в други категории? На колко световната федерация е разрешила да се бият за титла? А може би вие можете до биете ?