148

Анонимен

преди 3 години

браво юнаци,пак мрем като за световно.

147

разсмя ме

преди 3 години

Браво на министърчето :)Ами продължавайте да намалявате броя на тестовете и ще изкарате всички области в зелено :)

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ето я ,прочутата реформа на Здравеопазването ,Гарантирано от ГЕРБ..Закрити болници ,отделения ,болнични легла,прокудени лекари в чужбина и сега болниците препълнени .Некадърници ,крадци . Видими резултати от ГЕРБ !

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Де гиди ,демократе лъжлив !Ние сме на Първо място в света по смъртност !Отвреме -навреме си подменями местата с други демократи ,Естония и Украйна . Това демокрацията по лъжи ,е ненадмината . К..м..у.нягите ,са бледа сянка ,пепел пред лъжите на демокрацията .Че и станахме 6 по пиянство на Земята .

144

Анонимен

преди 3 години

Ние сме втори по смъртност и преди короната, да не би това да има предвид професорчето :))

143

А сега...де....

преди 3 години

,,Надеждата" е в Радев, Славчо -чалгата, отровното трио, Нинова, Мая пчеличката....Те ще спрат К19 още на другия ден. Вярвайте в <<СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ...

142

Наблюдаващ

преди 3 години

ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ, НЕ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ В ЕВРОПА, А В СВЕТА! ПРОСТО МИНИСТЪРА УКРИВА ТАЗИ ВАЖНА ПОДРОБНОСТ, КОЯТО НИ ПРАВИ НАЙ-ЗЛЕ "СПРАВЯЩАТА" СЕ ДЪРЖАВА В СВЕТА!МНОГО МИ Е ТЪЖНО КАТО БЪЛГАРИН, НО ФАКТА СИ Е ФАКТ. И ВИНАТА НЕ Е САМО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НАПРОТИВ...В ШВЕЦИЯ МЕРКИ НЯМА, НО НАСЕЛЕНИЕТО Е ДОСТА ПО РАЗУМНО...

141

До 142

преди 3 години

Май не си разбрал, че става дума за последните 14 дни, а не как е от преди "сто" години.

140

Анонимен

преди 3 години

Бо клуци, спрете с тъпите си затваряния и "МЕРКИ" и случаите ще спаднат!

139

Анонимен

преди 3 години

много кофти равносметки

138

Анонимен

преди 3 години

Синът на моя съседка, който е с параноидна шизофрения, избесня, и удари майка си с буркан по главата. Жената изпадна в кома и почина. С очите си видях смъртния акт - починала от Ковид -19.Без коментар.

137

ДНЕС И УТРЕ

преди 3 години

Не желая ,не приемам такива некадърници да загробват народа ни ! Не е допустимо да ни лъжат ,защото получават от това само клетви и мъст ,която ще ги настигне скоро. Няма да е простено на никой ,който постъпва така с нас. Желая свестни хора със съвест и морал да виждам тук а не службачи , джипкаджии ,гепиджии .

136

Г-жа Дупчек

преди 3 години

Втори сме по смъртност не само в Европа, а и в света!

135

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологичната обстановка у нас вече е катастрофална. Ние сме единствената от най-тежко засегнатите страни, в която се тества съмнително малко от страна на държавата.

134

Втори ама друг път

преди 3 години

Като махнем държави джуджета от уравнението, сме 11-и по смъртност в Европа.Стига пропаганда!

133

Анонимен

преди 3 години

Плато няма. Новите случаи не намаляват.Новотегистрираните случаи намаляват по-скоро защото намаляват извършените PCR тестове, а не защото по-малка част от тестваните са болни. Така че реалният брой новозаразени едва ли намалява - просто в момента се регистрират по-малко от тях

132

Анонимен

преди 3 години

Нямате реална представа за ситуацията в България, ситуацията не е овладяна, напротив!

131

Реалист

преди 3 години

Е, като повечето починали от Ковид-19 ги пишат като починали от други болести, може и втори да станем, може и послвдни да станем.

130

2ри

преди 3 години

сме по стъкмистика. Иначе сме 1. За съжаление.

129

Тия пък кво искат

преди 3 години

такива хубавци сте си (са ви) избрали, за да ви приказват благо и да ви затриват. Разбира се, че на маркировката ще се снимат, няма да идат в моргата при чувалите с трупове (за които имат изключителен принос) да се снимат. Нали идват избори, пак да си ги изберете. И внимавайте, че има и по-лошо - пик_льовци, резидентски авери, шкембъловци, задунайски зетьове... Системата е такава - има един чичко или лелка, дето приказва сладко всичко, което искате да чуете, докато си вкара шайката и ви е.. ***..