150

Анонимен

преди 3 години

НЕ БЕ ПИЧОВЕ, РУСИЯ НЕ Е БИЛА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ. РУСИЯ Е ИСКАЛА НА БАЛКАНИТЕ ДА ИМА ЕДНА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА. ПРОСТО БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ДА Е ГОЛЯМА ДЪРЖАВА БЕ ХАХАХАХАХАХАХА

149

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До KromНе ми обяснявай кой е бил против България, кажи кой е бил ЗА България.. хахаха

148

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

СПОРЪТ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ:Влиза някой у вас и ти вдига например телевизора и ти го хващаш и му казваш:Върни ми телевизора бе!!! - а той вика- Тоя телевизор е мой, оти я съм го барнал вече и го дръжам от 10 минути..ТОВА СПОР ЛИ Е?

147

Krom

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА 154 - не бих казал точно така. Русия има, имала е и винаги ще има едно протеже на Балканите, и това е Сърбия. А това, че са били срещу българското Съединение, надявам се и ти да не оспорваш.

146

македонскиоИНТЕЗИТЕТ

преди 3 години

В чужда манджа сол не туряй!!!На лъжата краката са къси!

145

Loyko

преди 3 години

На България всичко.., на Македониа останалото.Братска дялба.

144

Анонимен

преди 3 години

До KromПутин си гледа интереса на Русия. Борисов му спря Южен поток, а Костов син поток. Спряха и АЕЦ Белене и нефта през Бургас. Кирилицата и историята са български стига България да му помогне. Всеки си гледа интереса.

143

съветите на Брюксел

преди 3 години

Всеки ШУТ отзад ,води до крачка напред...Затуй с редовни шутове и песници /пата-кюта/античките ще си седнат на насраните македонски *** ...

142

Бунгар

преди 3 години

За Македонското правителство е ясно.Ама кога Българското правителство ще се откаже от манипулациите???

141

Анонимен

преди 3 години

До KromНе само Австрия-Унгария и Германия рекетират Русия за България но Британската империя от 2 милиарда население даже иска връщане на България към Турция,

140

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До KromЕ, недей да живееш с илюзията че всички суперсили само с България са се занимавали през последните 150 години и днес само с България се занимават.. това е далеч от реалонстта.

139

Фригидна кууучка

преди 3 години

Блага дума,железни врати отваря...ЦУНЕТЕ ме по фрииигидната ми работа...

138

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До KromНие, България нямаме спор със Северна Македония. Защото кагато някой иска да вземе нещо което си е твое, вие не водите спор, двете страни не са равноправни за да има спор. България не си дава своето и това е всичко.

137

Krom

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА - защото още от Сръбско Българската война и "договореностите" на Руската империя с Австроунгария които орязват нацяло възможността България да стане единна държава, нещо в отношението им към България намирисва.

136

Анонимен

преди 3 години

До Ангелос АнгелисПовечето антички грци са били хомо от Егейска Македония.и са се заразили със сифилис и древен СПИН.

135

хммм

преди 3 години

Какво се опитвате да кажете с това заглавие Инвестор? Не сте ли съгласни с това или от Анкара така ви наредиха, да не сте на страната на античките вече? Просто влязох да прочета поредната простотия която са родили главите ви и да се убедя че не съм сгрешил като не ви посещавам вече минипулиращия общественото мнение сайт. Ще дойде скоро време да ви сполети съдбата на Чарли Ебдо, иначе няма оправия.

134

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 3 години

Балък лозе копа...Юнак вино пие...Маке-акъл до коляно,ум до глезени...А албанеца му крои шапка/фес и му гледа сеира!!!

133

Сандо

преди 3 години

просто е, да се признаят за западни българи и ще ги пуснем по пътя към ЕС ... иначе у гетото заедно с шиптърите

132

Анонимен

преди 3 години

Какво като Сиди е гръцко,Джамбаски турско,в Гърция има фамилни имена БУЛГАРАКИС,БУЛГАРИС,БУЛГАРИДИС и то на политици и интелектуалци,не на продавачи на марули,е може и от тях да има.Та значи ли това че въпросните гърци или самоопределящи се за такова са българи??Стига с тия глупости.Никой не им пипа самоопределението,АМА ТЕ ПИПАТ НА МЪТРВИ ХОРА самосъзнанието и посмъртно им сменят народността защото така им казали Тито, Сталин и сръбско-руските антибългари.Айде сиктир.ДА,вчера нямаше вето!

131

Krom

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА - а как се вмества в това ти мнение прозрението на Путин тази година когато чествахме Деня на писмеността си, че кирилицата е родом в Македония? Ако си спомням правилно, Путин е несменяем от 1999 година - или някъде там, и точно сега да го прозре? От интерес питам.