161

пил гейтс

преди 3 години

защо да ви слагам чиповеаз ви командвам чрез инстаграммога да ви дресирам като маймуннии да првите каквото ви кажа

160

Анонимен

преди 3 години

До 175Пуканките и лукакнката в кръвния поток ли си ги вкарваш? Ще отговориш ли смислено?

159

Анонимен

преди 3 години

Какъв е смисъла да се пише? Ще останат само платените коментари на тези които ще спечелят от ваксинирането. Бас ловя, че българите няма да се ваксинират. Ще видите. Така е през последните 20 години, така ще е и сега.Не се надявайте някакви платени драскачи да обърнат мнението на хората.

158

ЧИПИРАН

преди 3 години

Българският цар Дядо Саксофонски го каза преди години докато беше на власт в България. В интервю на запис каза, че чиповете на българите са повредени. Сега е добър момент да се чипираме с нови работещи чипове. Чипа трябва да се разбира не както е в електрониката силициев кристал, а в по-широк смисъл като течност съдържаща информационен код, който взаимодейства с ДНК на човека и го препрограмира генетично. Ваксините съдържат РНК и други генетични добавки за манипулации.

157

до 179

преди 3 години

Те ежедневно ни убиват със замразените храни и изкуствените мазнини. С фалшивото сирене и с мръсен въздух. Ако искат да ти вкарат някакъв бъркоч както казваш-ще го направят по други начини без да се усетиш и във водата могат да го пуснат. Аз разбирам опасенията на хората. Също имам известни опасения. Брат ми е лекар и никога не е препоръчвал на майка ни да се имунизира против грип от сезонните.За тази ваксина също не препоръчва. Аз работя в сферата на образованието-може да ме задължат.Ще видим.

156

Анонимен

преди 3 години

Вярно е, че българинът не е особено умен, но чак 70%-75% балъци дори у нас едва ли ще се намерят. Прекалено подченихте населението на България.

155

Анонимен

преди 3 години

Сега ми се обадиха от болницата да ме питат дали искам, отказах.

154

Анонимен

преди 3 години

Ако не е задължително ще са 2-3% с олигофрения, ако е задължително ще има война. Аз предпочитам да ме убият в бой отколкото да ме парализират или осакатят и убият с този бъркоч.

153

Анонимен

преди 3 години

Ще задължат всички държавни служители. Полицаите не плащат никакви данъци и ще ги задължат.Само така ще достигнат някакви по-големи проценти. Държавните служители са много.Наред с тях има на държавна работа други хора и тях ще задължат. Макар, че лекарите и учителите работят на държавна работа-не се водят официално държавни служители. Но могат да пипнат закона и да променят.Защото много е скъпо лечението и няма лекари.Ще го направят задължително-помнете ми думата! Ако не е задължително 20% ще са

152

Най-добрия страничен

преди 3 години

Ще е добро и хуманно дело с масовата ваксинация страничен траен ефект да бъде импотенция.

151

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите слагат минуси, ама така и не могат да отговорят на въпроса: защо чипа трябва да е точно във ваксината? А не например в някоя луканка, в сиропа ви за кашлица, или в някоя анална свещичка, че направо да ви влезе отзад?Хахах, между другото, много е забавно да четеш антиваксърските конспиративни теории, и да се дивиш какви уникално мало-умни същества живеят по нашата земя...Едно време такива са вярвали във вещици...

150

Анонимен

преди 3 години

Нали се сещате как се достигат 75 %? Ще го направят задължително, в това съм напълно убеден и по този начин ще ни отнемат много права - за пътуване, за работа и прочие. Надявам се този път НПО-тата поне веднъж да се активират в полза на всички хора.

149

Анонимен

преди 3 години

6 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ ОФИЦИАЛНО ОТ ТЕСТОВЕТЕ НА ВАКСИНАТА НА ПФИЦЕР.ЗАПОПВЯДАЙТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ!

148

Анонимен

преди 3 години

Платените яко ги активираха за пропаганда, но никой не се връзва муа-ха-хаНакрая ще се ваксинирате 100-200 човека в цялата държава.

147

Хунта

преди 3 години

Първа стъпка-искат ти бележка за PCR...втора стъпка-ще ти искат бележка за ваксинация...трета стъпка-ще ти искат бележка от общината жив ли си!

146

Анонимен

преди 3 години

До 169От какво ще ме хвърлят в болница ве паника страхлива?

145

Анонимен

преди 3 години

Радев каза ще се ваксинира последен на опашката. Борисов каза ще се ваксинира като му дойде реда :DВъобразяват си, че народа ще се избие на опашката за ваксини. :DТо няма друга държава с толкова голям процент вярващи в конспирации. Те седнали да си представят опашка за маслини и мандарини пред Показен магазин от преди 1989г. :D Въображение за фентъзи поредица.

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167На кой му пука за тебе бе. Важното е нормалните хора да се ваксинират и да намалее смъртността пък такива като тебе от мацинствата ако искате се ваксинирайте ако искате недейте. Като се разболееш хвърлят те в една болница и ако оживееш оживееш ако не ДА СИ СЕ ВАКСИНИРАЛ...

143

До 152

преди 3 години

До 152Изкуфял ваксър, набутай си ако искаш 100 инжекци, дано ти дойде акъла в простата кратуна. Нали си се назобил, какво даваш наклон в живота на другите!

142

Анонимен

преди 3 години

Ако успеете да ваксинирате 10% с нещо което дори не е ваксина, аз ще си сменя религията, ще се кръстя Марсианеца и отивам да живея на Марс.