96

Лили Ванили

преди 3 години

вие ваксинираните нали ще сте защитени, как точно ние неваксинираните ви застрашаваме? Имате ли семки в тиквите или само пулпа?

95

Сат Н

преди 3 години

А умно ли е да се набодеш с неизвестно какво, само защото някакъв платен сюртук ти е казал, че това е вълшебна отвара?

94

Анонимен

преди 3 години

COVID ФАШИЗЪМ. Добре дошли във фашистка България, кажете сбогом на правата и свободите си. Можете да се обесите "безплатно" на държавни разноски.

93

Кон Конъри

преди 3 години

а бе вие като ще се ваксинирате какво ви пука другите какво ще правят, че оревахте орталъка? Ааа аман от ревльовци

92

До88

преди 3 години

Що бе погледни,погледни статията по рано! "55% от Британците се притесняват,че ваксината може да има странични ефекти" Най вероятно и техните глави са пълни със........?

91

Мунчо 93,

преди 3 години

Само едно ще ти кажа - много точно си отговаряш на името, което сам си си сложил.Бягай си набоди зад.ника с поне десетина имунизации сега и да не забравиш да се наредиш за платата от писането тук.

90

Слънчарски

преди 3 години

Антиваксърите искат да ни върнат 200 години назад, когато всеки 5-ти е умирал или поне доживотно засегнат от болести като детски паралич, варицела, морбили, заушка, туберкулоза, малария и т.н. Лесно да се говори, когато въпросните са почти изчезнали за последните 50 години именно благодарение на ваксините. Просто потърсете имената на някое от горните и вижте снимките в гугъл и пак си помислете дали сте против ваксините.

89

Myнчо

преди 3 години

не се ваксинирайте другари! Ако некой се разболее ше го лекува другарката Нинова в незнайната болница, в която е доброволка!

88

Буги Тарабата

преди 3 години

"Я да вземат да ги направят с пари,ама 1200лв ваксината,да видите как няма да останат!"да, защото Лойко ще я изсупи за 2200лв народни пари :)))))))

87

Сата НАТО

преди 3 години

Много по-успокоително е да се ваксинираш и да знаеш, че си взел мерки, отколкото да очакваш във всеки един момент, че можеш да се заразиш--------Амче аз не очаквам такива работи.

86

Анонимен

преди 3 години

Я да вземат да ги направят с пари,ама 1200лв ваксината,да видите как няма да останат!

85

Джаго Близъса

преди 3 години

"Пyтинопитеците си оплюха мониторите от яд, че Западът както винаги ги изпревари и създаде действащи ваксини"какво се плюнчиш бе, тъкмо ще има повече ваксини за теб и семейството ти, по една на ден си бийте, няма да липсвате на никой

84

Анонимен

преди 3 години

На повечето коментиращи главите им са пълни със сърпове и чукове :)))

83

някой

преди 3 години

Добре тогава, аз ще почакам поне една ваксина да бъде одобрена за употреба от европейската агенция по лекарствата, както и от българската ИАЛ, пък тогава ще мисля дали ще е разумно да се ваксинирам, какво ще кажеш другарю Маджаров?Или си доктор? Това д-р като "другаря" го разбирам, само че се пише като "др." а не "д-р".Забий си ваксината в gluteus maximus, ако ме разбра!

82

Анонимен

преди 3 години

Успокойте се бе другари! На вас ще ви бият ваксината през каскетите!

81

Анонимен

преди 3 години

Някой някъде го написа! В тоя свят където всичко е Пари,ако ти предлагат нещо безплатно,значи стоката си ти!

80

Анонимен

преди 3 години

Тури си я сам любимата ти ваксина.

79

Кастрираният певец

преди 3 години

тази ваксина е за евро и като такава се тества в движение :)))))))

78

Анонимен

преди 3 години

Ако се мре леко лошо няма бе.Така или иначе ще се мре,по-добре неусетно от ваксина,от колкото да се задушаваш от вируса.

77

Анонимен

преди 3 години

До Мили Ивановаабе вие хубаво ще ваксинирате някои наивници, ами ако почнат да се тръшкат и да мрam, тогава мислили ли сте какво ще правитетва да не е руската ваксина за *** *** другарко :)