92

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори като тях както и като Другарките Нинова и Йончева , които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

91

ABC

преди 3 години

Не съм антиваксър, имам всички задължителни ваксини още от дете. Но тези набързо направени ковид ваксини, за които производителите им искат да бъдат освободени от отговорност, няма да си сложа, поне в близките 2-3 години. После, ако още има ковид, ще видим.

90

Анонимен

преди 3 години

Борисов, силно препоръчвам да си набиеш 10000 ваксини: от тях половината в ***, за да не можеш да сядаш; а другата половина в главата, за да заместиш вакуума в кратуната си.

89

Анонимен

преди 3 години

До апел към СЗОЩе има само за другаря Барцелон Пачков Кюлчев.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Това правя.Питам член на бкп.

87

Анонимен

преди 3 години

Много супер план разделя се държавата на области и се доставят ваксините. Туй са го умували поне 2 дена една купчина професори и доценти от щаба, може и от БАН да са им ударили едно рамо. Само ги вижте колко са насядали и темата на разговора.

86

апел към СЗО

преди 3 години

Ще има ли поне малка надежда да се открие ваксина против червенотиквениковската шашкъния на другарите водени от Фигуранта и Импексова ?

85

Анонимен

преди 3 години

Щом си наредил - значи всички ще си мълчат. Защо ще им нареждаш да казват?

84

венци

преди 3 години

Боко Тиквара е толкова компрометиран,че при всяко негово появяване пред обществото изниква един единствен въпрос.Защо този толуп все още е на свобода?И на децата вече е ясно,че мястото му е само и единствено при бай Ставри.

83

до к.92

преди 3 години

До АнонименПотенцЯл правителството на ББ има, но по-важното е да има потенцИАл. Какво означава думата "единствОН"?

82

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Борисов ! Ще бъде един от първите на опашка за ваксината. Аз предлагам на абсолютно всички нено.рмалниците, които вярват в чипизация , илюминати и прочие да им БЪДЕ ОТКАЗВАНА ЛЕКАРСКА ПОМОЩ НЕЗАВИСИМО ОТ ЗАБОЛЯВАНЕТО , КАКТО И ДА НЕ ИМ СЕ ПРОДАВАТ КАКВИТО И ДА БИЛО МЕДИКАМЕНТИ ! Майка България трябва да се освободи от множество интелектуални ту.мори ! НЕКА ! ЩЕ !

81

Анонимен

преди 3 години

За тия убийства питай твоите хора от БСП, които по това време бяха на власт.

80

Анонимен

преди 3 години

И за убийствата 2000-2005г също.

79

до к.90

преди 3 години

По принцип ваксината може да се съхранява при ниски и защо не- много ниски температури, само че това е указание, че серумът е нестабилен при нормален или приемлив температурен диапазон. Премиерът е невежа в тези неща и е могъл да се консултира с лекари и фармацевти, но за тая работа трябва акъл, съобразителност, а не нарцисизъм. У доктора-психолог такива неща няма....

78

Анонимен

преди 3 години

Единствон правителството на ГЕРБ под ръководството на Бойко Борисов има потенцяла и желанието да се справи с Ковид кризата и последвалата я икономическа криза!!Факт

77

Анонимен

преди 3 години

Този пожарникар усеща, че закупената ваксина може да има стринични и/или недай си боже други ефекти, които могат да се проявят в краткотраен или дълготраен срок след ваксиниране на серума върху хората. Създаде цяла Национална агенция за ваксиниране, която да снеме отговорността от него при такива нежелани инциденти! Само че не тая агенция закупи дозите ваксина, а екип, ръководен от Б-о-ц-е. Дано всичко да е наред!

76

ГРОБЕ,

преди 3 години

С бюджетни пари най-лесно се пазарува. Важното е кой дава най-добра комисионна, за да избереш неговата стока!Президентът не си играе да харчи буждета на държавата за неизпитани отрови. Чест муправи.

75

ГРОБ 86,

преди 3 години

"Бойко Борисов обеща ваксина за Българите и я достави!!!А Президента какво достави? Освен омраза и зараза"Ваксина всеки може да достави - в момента ще се избие конкуренцията да предлага. Всичко е пазар.На президента първо не му е работа да доставя каквото и да било - той не е търговец и не продава стоки, от които да трупа печалби по шкафчета и чекмеджета.Освен това няма разумен човек, който да иска да си поставя подобна неизпитана лъжлива гадост в организма си.

74

Анонимен

преди 3 години

ЦЯЛАТА ТАЗИ ИСТЕРИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ С ТОЯ ЛАБОРАТОРЕН В2ИРУС Е ДА СЕ ИМУНИЗИРА СТАДОТО . (ЕЛИТА) ЦЕЛИ САМО ЕДНО ЯКО НАМАЛЯВАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ПОПУЛАЦИЯ И МАСОВОТО ВАКСИНИРАНЕ Е ЧАСТ ОТ ПЛАНА ЗА РЕДУЦИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО.

73

ГЕРБ!!

преди 3 години

Бойко Борисов обеща ваксина за Българите и я достави!!!А Президента какво достави? Освен омраза и зараза