157

До 167

преди 3 години

Означава, че си писмено предупреден за евентуални усложнения. Ваксина НЕ се слага, ако си в инкубационен период, тоест ако вече си заболял, но не си разбрал още. На твоя собствена отговорност е.

156

За сведение

преди 3 години

Тази ваксина издържа до 5 дни при температура до 8 градуса в хладилник - на джипито. Трайното съхранение е на минус 78 градуса.

155

Maймyнaтa

преди 3 години

За ваксиниране ще има информирано съгласие, стана ясно от думите на Ангелов._____________________________________Некой да обясни кво значи това!

154

Зозо

преди 3 години

Да припомня, че руската хайван-ваксина е по-евтина защото е без чип вътре :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Който го ваксинират ще му слагат ушен номер :)))))))))))))))))))))))))))

153

Анонимен

преди 3 години

Ей ако вземат пак да докарат фурми вместо ваксини, раздайте и на нас бедните да ги опитаме поне...

152

Анонимен

преди 3 години

Не може хора без образование и без морал да са начело на Държавата, които при това не са избрани на честни избори, а с машинации, да вземат решения, касаещи всички ни.

151

Ей големи разбирачи

преди 3 години

Едни казват че най-после имаме Национален план за действие при пандемия като веднага прикачват COVID-19.Споко става въпрос не за COVID-19(такъв план има приет от Парламента) а въобще при връхлитане на следващи пандемии които според СЗО ще има скоро.Други обясняват какви комисионни са взели от ваксините-Споко Европейската комисия е сключила договорите с 5 фирми досега а не България.Трети се загрижили за съхранението при -70 но това е само за една от ваксините а и тя до 5 дни се съхранява при -2

150

MaйMyнaтa

преди 3 години

До ДръндерНема да гледаш нищо, а направо ще участваш. Това означава информирано съгласие, ако незнаеш

149

Кико

преди 3 години

Купонът започва!

148

Германец

преди 3 години

Чух, че щели да омешат ваксината с кемтреилс. Вярно ли е? Какво пише във фейсбук по въпроса? Как смятате да се защитите? Да се скриете от долната страна на плоската земя, може би?

147

Толупения Тиквар

преди 3 години

Лелеее, сега ще трябва да извадя суджука от хладилника за да направя място на ваксините.

146

Анонимен

преди 3 години

Проф. Ангелов, да не стане като с фурмите от Абу Даби? Знаеш защоПонеже управлението на страната отдавна напомня за действия на мафията, каквото й да се направи, то поражда съмнения. Така е и с Националния план за действия при пандемията от COVID-19. Трябваше да го има отдавна, но нейсе. По-добре късно, отколкото никога, казва народът, но това понякога е с цената на човешки животиИ като стана дума за цена, министър Ангелов и националният консултант Кунчев трябва ясно да заявят кой осигурява специалните хладилници и фризерите за ваксините, срещу какви суми и кой посочи фирмите? Защото са

145

Дръндер

преди 3 години

Вирусна ваксина от неизолиран вирус създадена за 6-7 месеца, това е най-идиотското нещо, което може да си биете в задните части! Но щом сте мазохисти давайте, аз ще гледам сеира!

144

Анонимен

преди 3 години

И тамъъъън ще се ваксинираме за к-19 и ще пуснат новият К-20!И пак ще викат,че случайно е прескочил от прилеп върху човек!Изходно положение-първи клас!Въртележка батеее!!!!

143

Дръндер

преди 3 години

До Германец 147Радвам, се, че сме еволюирали достатъчно от Хомо Хабилис до сега, за разлика от теб! За да взимаме сами решения и то добре обмислени, а не да търчим след стадото. Препоръчвам ти да си сложиш ваксина, така ще е най-добре за всички

142

А ДАНО

преди 3 години

ДАНО ВАКСИНИТЕ ДА НЕ СА РУСКИ И КИТАЙСКИ!

141

Анонимен

преди 3 години

Хубаво ще е повече Германци да опънат петалата.

140

Анонимен

преди 3 години

От ваксините на Пфицер се шпицирваш като Германец под Сталинград

139

Анонимен

преди 3 години

Абееее,като кажат само ваксинираните няма да спазват мерки и ще си живеят като преди и гледай какво става!!!!Бой със зъби и нокти ще има за ваксини.С пачки ще замеряте докторите само за да сте свободни!!!!

138

Бау

преди 3 години

искат да направят всички "джендери" (чрез ваксиниране!) , за да мине Истанбулската Конвенция! Това е целта!