497

Анонимен

преди 3 години

такива държави като сърбия и северно македония не ни трябват в европа и европеиския съюз

496

emigrant

преди 3 години

Живея повече от 20 години в Испания.Преди 15 години на една феерия на книгата видях книга на испански език,която се казвашеСредновековни карти на Европа и на Ватикана.Разгледах я и това,което ме метна в талаша,че имаше една карта на ВАТИКАНА от 1601ва година,на която имаше практически 2 сегашни,а и тогавашни държави,а именно България и Франкска империя!Бето на латиница започваше където днес се срещат Италия,Словения и Австрия.Никаква друга държава,ни Сърбия,ни Македония,ни Турцияни Гърция?!

495

северомакедонец

преди 3 години

До Анонимен 501 Империята консолидира народите на балканите от 40 държави -факт, но не турска а - османска бе аркадаш. И Ердо е чист лаз (картвелският му е майчин). Добре че имаше един български *** (по майка) Мустафа Кемал от битолско, да направи от османлиите турската модерна нация, че щяхте да сте в подивяли в Анадола като курманджите в Диарбакър..А на българите да благодарите, че не затриха турците в България и ги запазиха, а да са искали в тия жестоки времена - след 1912 - без проблем.

494

Толерантен

преди 3 години

Което най-много не могат да ни простат сърбите, заедно и поотделно с руснаците, а и всички бивши и настоящи югокомунисти, е чисто и просто фактът, че българи е имало и от тях тръгва славянската(със всичките условности) цивилизация. Тяхната историческа доктрина не признава старобългари, а старословяни; сърби,руси,хървати,словени,МАКЕДОНЦИ(моля ви се) - имало, само българите били старословени,езика също "старословенски",които за тяхно удобство вече не съществуват, а културите им ги е донесъл щърке

493

Анонимен

преди 3 години

Ами да ви бяхме оставили на германците да видите какво е европейска военна цивилизованост... Тези трябва на ръце да ни носят, че ние ги окупирахме...

492

Пилето

преди 3 години

Сърбия е фалшива държава с две три българска територия и население.Ниш обратно в България!

491

Анонимен

преди 3 години

сите срби на врби

490

Анонимен

преди 3 години

по 5 на нож...

489

Анонимен

преди 3 години

........за цялата си история са имали само един силен цар Душан.......Пък и той 1/2 българин (майка Теодора Българска), женен за Елена Българска, син Стефан Урош е 3/4 българин. Та, къде и да пипнеш в сръбската история, българско излиза. И нема бегане, и това не могат да ни простат, горките.

488

1

преди 3 години

От времето на българските окупации /1915-1918/ и 1941-1944/ сърбите имат една хубава поговорка: Как се йебе сръбска вдова?Бавно и тужно, бавно и тужно ...Друг е въпроса , че българските войници са карали наред.Кой ще ти гледа коя е вдова и коя не.

487

Анонимен

преди 3 години

от цялата работа, поне едно нещо свястно излезе: картите са на масата и много хора си показаха истинското лице. И цяла България видя откъде идват всичките ни проблеми и какво в същност е отношението на нашите братя сърби и северномакедонци към нас.А най-интерсно е тоя ***, хем не го интересува България, хем коментира

486

Анонимен

преди 3 години

Дачич, я кажи вие като не сте фашисти как стана така, че от 120 000 българите в Западните покрайнини станаха 20 000 за има-няма 70 години?

485

asd

преди 3 години

СРБЕ НА ВЪРБЕ !!!

484

Либерал

преди 3 години

...Не мога да разбера откъде им идва самочувствието но сърбите.. Това не е самочувствие, а комплекс за малоценност и завист."Servus"-роб,слуга;ромеите пишат,че когато не слугуват на тях,те са слуги на българите;наричани са в средновековието свина..рите на българските крале;територията им неколкократно е буквално изривана и изселвани от различни български владетели;взели писмо и четмо от БГ;изградили държавата и културата си като бледа реплика на нашата и т.н...., как пък ще да ни обичат.

483

Няма Жельо няма Ердо

преди 3 години

Българската армия влиза в Кралството на сърби, хървати и словенци, както и в Гърция през 1941 г. в рамките на съюзническите отношения на Царство България с нацистка Германия и фашистка Италия в рамките на Тристранния пакт. Последиците от начина, по който България администрира заетите от нея територии са оценени от Парижкия мирен договор през 1947 г. с наложени на страната репарации, които тя изплаща на съседките си в продължение на около 20 години.

482

Анонимен

преди 3 години

долно племе сръбско,по пет на нож...

481

Анонимен

преди 3 години

До Анониментатарино кротко ще вдигнеш кръвното татарско фашист

480

Анонимен

преди 3 години

До asdТАТАРИНО ФАШИСТ МАРИ ПРИ ХИТЛЕР МАЙЦУ ТИ ФАШИСТИЧКУ

479

Анонимен

преди 3 години

Българите не са фашисти но бугрите-татари са!

478

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоТАТАРИТЕ НЕ ИСКА СРЪБИЯ ИСКАТ СИ ТАТАРОФАШИЗЪМ