37

asb

преди 3 години

много тъжно е това

36

.

преди 3 години

А социалните служби и закрила на детето на какво мнение са?

35

Анонимен

преди 3 години

Всички педофили в затвора.Никаква толерантност и съчувствие.Никакви оправдания с особеностите на етноса.В противен случай тия,които ги толерират,първи ще ги вкараме в затворите,а после и тия от снимката.

34

Анонимен

преди 3 години

Ужас! В каква държава живеем.

33

Анонимен

преди 3 години

постоянен дом.. таткото в затвора, малкото за осиновяване а тая малката що не е на училище, я марш в клас

32

Анонимен

преди 3 години

До ВеселякНЕ НА18 Е

31

Анонимен

преди 3 години

А защо бащата на детето и родителите на майката все още не са в затвора!? WTF!!!Докога ще придължава поощрението на абсолютно противозаконни практики?! Докога тази папл..ач ще продължава да е над закона.Защо прокуратурата не вземе да се самосезира след подобна статия!?

30

Отговор

преди 3 години

До въпросМного ясно.

29

Анонимен

преди 3 години

Такива малолетни майки, ако няма оплакване за насилие, родителите им трябва да се подвеждат под съдебна отговорност

28

Анонимен

преди 3 години

Даже и някой да им даде дом ще го осъдят по ИК или някой закон за домашно насилие и че нарушаваш правата като не им даваш да слушат чалга и да крадат . Да седят на пътя и да ядат права и истанбулски конвенции.

27

Анонимен

преди 3 години

Аз мога да го взема веднага,но за съжаление,не живея в България и вероятно бюрокрацията е голяма,ще стане едно красиво и галено българче,ако го взема.

26

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо бащата не е в затвора, а малолетната майка не е дадена за осиновяване, както и бебето й. Това се очаква от социалните. Да се грижат за интересите на всяко дете. Няма дете в чиито интереси да влиза отглеждането на друго дете. Когато човек иска да осинови, му правят проверка до пето коляно, и деца няма, но иначе на тези хора, които нямат нищо против дъщеря им да прави сек. с на 12 и да роди на 13, семейството им е ток и жица. Не става така тая работа.

25

Яшар Сали

преди 3 години

Истински аканъ българи , както казваме в Шекер Маала в Пловдив !Браво на сватята и на сватовете !...Голямо италианско семейство .

24

Анонимен

преди 3 години

Е как така търси постоянен дом?Постоянния дом трябва да си го купиш или построиш?Или за тия държавата е длъжна да им строи жилища?Алоуууу,управницитеееее,какво мислите по въпроса?Или ще им обещаете каквото пожелаят,защото идват избори и това ви е основния електорат?

23

1-н

преди 3 години

Аре беАрееееееКой кво ше му дава на тояКой и какво дава на данъкоплатците плащащи масрафа на многолюдното семействоКви са тия майки на 13 годиниЩо некой не е на квартира в затвора

22

ЖивкоТодоров

преди 3 години

До Анонимен"Това е някаква извратена паралелна вселена, в която живеят тези хора..."===Абсолютно си прав. Въпроса е, че твоята и моята Вселена изчезва (въпрос е на не много време). Тяхната вселена ще заеме пространството, което безропотно им освобождаваме. Това е война, етествена конкуренция за една и съща биосфера, какъвто ти хареса етикет му закачи, от това не се променя същността на процеса. Хора, които са се отказали да се възпроизвеждат и да се съпротивляват на паразитиращи колонии ..

21

Анонимен

преди 3 години

Даааа,работата ще ги направи свободни.Оня е бил прав.А нашия наскоро го повтори.

20

Анонимен

преди 3 години

За да искат да живеят тука и да се интегрират първо да подпишат договор, че нямат расистки и дискринационни претенци към никой, който не подпише и депортация. За какво да си навличаме неприятностти всеки винаги може да каже че сме расисти. Айде баста.

19

тукашен

преди 3 години

ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ - "какво чудо стана" :)))

18

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха,ха!Един им беше казал,че не си дава жилището под наем на цяла детска градина.Прав е човека.