193

Анонимен

преди 3 години

Що му се сърдите на Бойко за златото?Работил,продавал,купуваН.Той е богат и не му пука за наррода.Подиграва се и дебелее.Какво ще работи след изборите-ще харчи отккраднатото.

192

въпроси

преди 3 години

Да попитаме всеки един от европейските лидери той лично как би реагирал, ако съседна държава изгори флага им. *** въпрос. Например фрау как точно би се отнесла към това? Още повече България е член на ЕС и като горят нашия флаг, все едно горят европейското знаме!

191

Бачи Кико

преди 3 години

Макетата не са виновни,все пак 70г. титовска пропаганда дава резултат-това са 3 поколения. Виновни са великите сили,които на берлинския конгрес разделят България на три, виновна е и Русия, която иска да раздели отоманската империя, но и не иска единна България. Divide et impere" разделяй и владей.Дразня им се, че първи ги признахме за република, а те ни горят флага като талибани. Има мн.тънка разлика м/у патриотизъм и фашизъм, и те я прекрачиха.

190

отношения?

преди 3 години

Не знам какъв е редът, но българската дипломация да скъса отношения с Македония. Ако някой в Европа попита Защо? - да бъде затрупан с доказателствата, които има в изобилие. Много им се церемоним на тия същества!

189

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 190Теб кой те пита, мен кой пита ? Хахахаха, браво че им натирихме носовете на сърбоманите антички :)) Ако зависеше от мен, щяхме да ги нападнем, после ще ореват света че сме го направили и ще поискат помощ от Сърбия :) Проблема е, че сърбите са яли много бой от нас, нали и те са били под "татарско" робство....:)))

188

кал

преди 3 години

Плюенето по България е като кален *** - не спира и не спира. Вижте Канал 5 Македония. И да ги пуснем на преговори? НИКОГА! ВЕТО и толкова!

187

Анонимен

преди 3 години

Браво, Георг, точно така.Отдавна трябваше да ги накараме да се държат прилично, ама много закъсняхме.Направо да късаме дипломатически отношения и да трошат глава.

186

Ха ха ха

преди 3 години

Той е некой а ти си никой хахахахаха

185

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ СОЦИАЛИСТ И ЗАПОЧНАХА ПРОБЛЕМИТЕ..

184

Анонимен

преди 3 години

ДЪРЖАВА КЪДЕТО УПРАВЛЯВАТ СОЦИАЛИСТИ ПРАВИ ТЕРОРИЗЪМ

183

До благодарение

преди 3 години

Изтъркахте се с тия опорки!!!!!Простено ви Е защото сега няма какво да търкате друго!!!!!

182

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на партията на Бойко Борисов(гЕРП)-България е на първо място по СМЪРТНОСТ в Европа.-България е НА ПОСЛЕДНО място по доходи в Европа.-Цял един народ иска да свали диктатора от власт-Бойко Б.

181

Анонимен

преди 3 години

До натискЧак пък натиск, това е най безобидното което можем да направим срещу макетата :) Ние ги обиждаме на макета, нищо повече, те ни обиждат по хиляди начини, пак кажете че не сме отстъпчиви :)) Може да е тръгнало от мен понятието макета, всички ме гледаха с неуведомление когато им го казах на двама антични македонци през 90-те, извинявам се макета :))

180

Анонимен

преди 3 години

НЯМА ДА ТОЛЕРИРАМЕ КОРУМПИРАНИ МУТРИ

179

Ха ха ха

преди 3 години

Тук е днес. Бг не е факти.бгОбъркал си рейса......

178

Анонимен

преди 3 години

Няма случаи в историята при който *** е станал отново християнин.Напротив ,еничарите са били най-жестоките грабители и убийци на християни.Скопските еничари неможе да са ни братя и най-близук народ.С предците им може и да сме били едно цяло ,но тези сега са ни НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ.

177

Фактът си е факт

преди 3 години

Службите в симбиоза с мутри убиват Българи в Перник щото критикували Соколова и прокурор Гешев!Колкото и минуси да сложите истината е една,а позорът е за България!

176

Ха ха ха

преди 3 години

Каквото и да пишеш за Цв. ТОЙ Е ИЗГОРЯЛ БУШОН!!!! Сега колкото и пари да набутвате, файда няма!!!!!

175

Анонимен

преди 3 години

Комунизмът си отиде,но децата на комунистите управляват България.Това сензационно признание на германски дипломат доказва в какво е превърната днес България.Германците са си мислили,че с една нова партия като Герб ще оправят нещата,но уви...Те се окопаха и там.

174

Анонимен

преди 3 години

ВМРО-ДПМНЕ са сърби и използват тоталното непознаване на историята от средностатистическия северен македонец и македонка като ги лъже, че те са истински патриоти. В същото време ги сърбизира ...