18

Грешка от бързане

преди 3 години

През октомври са празниците

17

Анонимен

преди 3 години

На Димитровден приключват строежите и се освобождават дюлгерите.На Петковден слагат край на селскостопанската работа и ратаите си тръгват.Празниците са много близки и все през ноември и затова хората ги бъркат. Има и още нещо - Димитровден е по-тачен празник, оттам и объркването.

16

...

преди 3 години

Петърчо има късмет, че Стоян не избра него. И в двата дуела. Балонче. ХихихиЗащо тая злоба у всички. А лалугерите си следват паричките и кирливия рейтинг. Проповядвали българското. Ако това е българско хич да ги няма. Проповядват само злобата и сеирджийството!!!!!! Пусти пари проклети...

15

Анонимен

преди 3 години

Много злобни хора в тази Ферма бе, много посредственост и дребнавост, както и яки комплекси-това Мара, Надя, Калоян и Петър, направо ужас. Ако тази седмица пак някой от двамата клоуни е фермер спирам да гледам предаването....

14

Анонимен

преди 3 години

Айдееее, всички толупи рано или късно ще си ходят у дома. Какво са се разциврили толкоз. Голям праз! Малко прекаляват с драмата.

13

!!!

преди 3 години

Браво ,Стояне! Очаквай сега злобарите да позеленеят още повече.Дребни жалки душици!Стегни се и им покажи какво можеш!

12

Неизвестен

преди 3 години

Напред Стоянов!Покажи и на останалите,че са кухи,и недостойни да победят!Калоян ***,Петър помияра,злобните Нада,Мария иванчето кречеталото вън от фермата много скоро!

11

Анонимен

преди 3 години

Стоян го би още на измисления им "алманах" , защото ратаите се пускат на Димитровден ,а не на Петковден !Ни Боби,ни никой не заслужава да победи - Никой няма Смелост и Доблест да застане на страната на Несправедливо унижавания Стоян -кискат се и траят като *** !Хора, Никакви смс ! лалугерите и те са извратеняци

10

Фермата 6

преди 3 години

Стоян даде верен отговор и на Алманаха за разпускането на ратаите- това е Димитровден, но двамата *** Иван и Андрей излъгаха за отговора, не е Петковден. Така, че победата е пълна - 10 точки за Стоян, а нула за Митко. И при теглене на каруцата Стоян беше много бърз, но Иван каза, че със секунди.НЕЩАСТНИЦИ.

9

Анонимен

преди 3 години

С какво подобни предавания допринасят за повишаване интелектуалното КПД на българите,като цяло?А Игри на волята,Маскираният певец ? С ужас очаквам започване на предаването Като две капки....с участието на дмата лигльовци наричащи себе си артисти!

8

Анонимен

преди 3 години

Едно време викахме "шестаци" на бивши полицаи, като бъзик, че няма бивши полицаи, а са станали просто агенти на 6-ти отдел на ДС....

7

До Викат му Шестака

преди 3 години

и роднина е Цецо шестака

6

Гошо

преди 3 години

тия простотии винаги съм се чудил кой ги гледа, само тъпотии по телевизията

5

Анонимен

преди 3 години

Браво на автора. Нито веднъж не се е повторил

4

Викат му Шестака

преди 3 години

щото номерът на волвото му е 6666.

3

Баро Вкаров

преди 3 години

Гледа ли някой тея тъпни?

2

Анонимен

преди 3 години

Не го гледам заради двамата некадърника,които лансират толкова много години.Така ни пробутват всякакви-певици без глас,водещи поредни метреси или дъщери на други некадърници,велики хора завършили ТОХ-а и пр.А наистина великите българи-образовани,силни духом и родолюбци никой не ги показва.

1

Анонимен

преди 3 години

Гледах го предаването за първи път.Всичко е толкова изкуствено.