23

Анонимен

преди 3 години

Въобще не е ясно дали вирусът се е появил първо в Китай или първо в Европа. А може да се е появил едновременно и на двете места, че и на повече места. И въобще не е ясно дали китайците изобщо имат нещо общо с появата му. Има други Велики сили, които имат интерес да се пусне такъв вирус, заради икономическите последици. Статията е манипулативна.

22

Да знаете

преди 3 години

За абсолютно всичко лошо което се случва по света са виновни комунистите/глобалистите още от самото начало! Комунистите съсипват всичко което добро! Те унищожават истинските ценности.Те ни докараха две световни войни и десетки кризи и катастрофи. Комунистите са избили десетки милиони неввинни хора. А сега продължават да съсипват света и да прокарват тяхната отвратителна идеология под формата на глобализация.Комунистите са същински демони а баща им е самия Дявол които също е и техен водач.

21

Анонимен

преди 3 години

Когато комунист ти каже добро утро, погледни дали е изгряло слънцето!Чумата да ги тръшне всички Китайски комунисти!

20

Event 201

преди 3 години

3-4 месеца ПРЕДИ "случайно" да бъде изтърван, без да искат, коронавируса в Ухан в САЩ и по точно в Ню Йорк беше проведена 3 часова демонстрация на СЗО и Фондацията Гейтс за симулиране на световна КОРОНАВИРУСНА ПАНДЕМИЯ засягаща целия свят.Изложените резултати поразително съвпадат с днешното състояние на заразяване.От къде ли са знаели че този вирус ще бъде изпуснат? Пълна мистерия.Може би е имало малка помощ от братска САЩ от някой вербуван в Страната на Демокрацията и внедрен да работи в Ухан

19

FIKI

преди 3 години

тоест експертите казват, че идват времена в които ще ни заразяват с нови вируси за кинти? в открит текст ей така? lgbtq *** истории са направо нищо... фантастиките със шварценегер едно време вече не изглеждат толкова фантастични!

18

Сделано в Китае

преди 3 години

Байдън е Жив, Да Живее Байдън!

17

АнонимеН

преди 3 години

ЛАБОРАТОРНО СЕЛЕКТИРАНИЯ ВИРУС НАПРАВИ БАЙДЪН ПРЕЗИДЕНТ В ТОВА СПОР НЯМА!------------------------ЛОШОТО Е , ЧЕ СЕ ПУСНА ДУХА ОТ БУТИЛКАТА И ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА!!!ЗА ТОЗИ ВИРУС ВАКСИНА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НО ТЯ НЯМА ДА Е ЕФИКАСНА ДОРИ ЗА 10% ОТ ВСИЧКИ ЩАМОВЕ КОИТО ВИРУСА ИМА ВЕЧЕ И ТОВА ГО ОБЯВИ ВИРУСОЛОГ ОТГОВАРЯЩ ЗА ГРИПНИТЕ ВАКСИНИ!!!---------------ИЗВОДА Е, ЧЕ СЕ НАПРАВИ ЕДНА ГОЛЯМА БЕЛЯ

16

Анонимен

преди 3 години

През 2014 г. администрацията на президента Барак Обама прави пауза във финансирането на експерименти в областта на gain of function (GOF) и тези включващи вирусите на грип, ТОРС, МЕРС, тоест на коронавирусите. През 2017 г. мораториумът за финансиране на такава дейност на територията на САЩ е вече отменен. А между тези две събития, точно преди 5 години, ноември 2015 г., научното списание "nature" публикува статия с данни за открит смъртоносен за човека коронавирус при експерименти с прилепи.

15

Батман от Ухан

преди 3 години

До АнонименВ комунистически Китай ... и специално в лабораторията в Ухан ВСИЧКИ вирусолози са били с преминали сертификати по безопасност от АМЕРИКАНСКИ ЛАБОРАТОРИИ и ако случайно си прочел статията по-горе ЛАБОРАТОРИЯТА Е РАБОТИЛА ПО ФИНАНСИРАНЕ ОТ САЩ .Точно затова САЩ са се отказали да съдят Китай. Ти четеш ли статиите въобще или се ограничаваш само със заглавието и там каквото ти пуснат от тролската агенция ?п.с. Ако не знаеш къде да гледаш - ПОСЛЕДНОТО ИЗРИЧЕНИЕ.

14

Анонимен

преди 3 години

Вирусът със сигурност е създаден в лаборатория. Затова е толкова жесток и издръжлив. Нормален вирус има съвсем друго поведение. По същия начин през 80те създадоха и СПИН в лаборатория.

13

Анонимен

преди 3 години

Бай дън как щеше да спечели бе бубата, както се казва търсете кой извлича най-голямата полза и няма да сбъркате.

12

СлучаЕност

преди 3 години

Коронавируса се появи ТОЧНО в разгара на Търговската война на Китай със САЩ, когато Китай ясно даде да се разбере че санкциите и икономическия натиск от страна на САЩ ... НЕ ДЕЙСТВАТ .Американците се опитаха да поставят Китай на "мястото им" поради опасно бързото им икономическо развитие и създаването на финансова независимост по същия начин както спряха икономическия подем на Япония преди години.Нещо не стана според плановете им ... и изведнАж се появи Коронавируса . Ебаааси.

11

Анонимен

преди 3 години

В комунистически Китай хигиената в лабораториите им е нулева, както са им селските пазари за прилепи.В Китай се крие всичко със "желязна завеса".Когато криеш то по "дефолт" ти си виновника.Къде е "бузести я " и не заменим пълководец на Китай?????

10

АнонимеН

преди 3 години

КИТАЙ ОФИЦИАЛНО СИ ПРИЗНА, ЧЕ В ЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН СЪХРАНЯВАЛИ КОВИД ВИРУСИ!!!---------------------------------------------------ВИРУСА Е ПОЛУЧЕН ЧРЕЗ СЕЛЕКТИРАНЕ!!! ОТ 10 КОЛБИ С МИЛИАРДИ ВИРУСИ ГИ ПОДЛАГАЛИ НА ВСЯКАКВИ МЪЧЕНИЯ СЪС ТОПЛИНА СЪС ГАЗ СЪС ЛЪЧЕТЕРАПИЯ :D И В ЕДНА ОТ ПРОБИТЕ ОТКРИЛИ ОСТАНАЛ 1 ЖИВ ВИРУС КОЙТО КРЪСТИЛИ ХЕРКУЛЕС КОВИД ЩОТО БИЛ ПО -СИЛЕН И ИЗДРЪЖЛИВ ОТ ОСТАНАЛИТЕ!!! СЛЕД КОЕТО ГО РАЗМНОЖИЛИ!!!ТОЗИ ВИРУС ЩЕ СЕ БОРИ ДА ОЦЕЛЕЕ ВСЯЧЕСКИ, ЗАЩОТО Е ФАВОРИТ!

9

пенсионер

преди 3 години

да, за Фалшивите Медии в Джоба на Пекин, Въпросът Остава...

8

Анонимен

преди 3 години

Онзи рижавия паток го пусна, нещо не му се излиза от онзи овален кабинет. Нарциса куку кой знае още какви маже да ги забърка. Тоя и затвора му е малко.

7

Ямболски цървул

преди 3 години

Да. Да понамалят малко населението и да фалират всички кредитни милионери.Бил Гейтс и неговите фондове стоят зад тази изродщина.А зад него стоят тези,които държат банките!

6

Анонимен

преди 3 години

До коментар 3, ти разгада какъв е новият световен ред, щом знаеш, че е очевидно, че от Китай е излезнал вирусът. Между другото това е официалната версия, която е произлезла от САЩ. Но истината може да е много различна и ние вероятно никога няма да разберем. Само ще си останем с предположенията.

5

Анонимен

преди 3 години

Уханската Чума излезе от Китай и това е на сто процента сигурно.Но кой ще поеме отговорността е въпрос на политика и много пари.Бедните ще страдат, а богатите ще станат още по-богати!

4

НЕКОЙ

преди 3 години

Нека се спре форумът в Давос, нека се закрият измамните схеми наречени "фондации за даряване", нека се забрани съществуването на визионери и филантропи.....и бъдете сигурни, че такива схеми като тази, която наблюдавате днес вече няма да има.