81

Анонимен

преди 3 години

Какво прави един уравновесен мъж, когато жена му, с която не се много разбира, е заключила вратата отвътре. Разбива вратата?Кой е бил свидетел, че именно майката е посегнала на нещастните дечица?Тука толкова много неща не са логични.

80

Пръц

преди 3 години

До АнонименНикой не убива току така. Имало е насрочено дело за домашно насилие срещу него. Чети. Тя ще лежи доживотно в затвора, но и той бял ден няма да види и родителите му също. Позорът е върху цялата им фамилия. Никой няма да иска да има работа с тях. И те са свършени в тоя живот.

79

Анонимен

преди 3 години

Сега разбирате ли защо на запад взимат децата от някои семейства??? Ако имаше западна система и при нас, децата щяха да са живи.

78

Анонимен

преди 3 години

Мъжът определено не е бил правилният избор. Трябвало е да го изхвърли на време и това нямаше да се случи. А нещата се нареждат, дори и да се е чувствала зависима от него, все щеше да се оправи по-добре като го разкара.

77

do 76

преди 3 години

Подал е жалба, че не се грижи за децата, сега закона е такъв ако не е обществено опасна, насила не могат да я вкарат в лудница и да я лекуват, трябва тя да даде съгласие. Оправия няма личен опит- не си си имал работа с такъв човек.

76

Анонимен

преди 3 години

Кой е насилникът се вижда еднозначно. Жената дори е направила пълни самопризнания. Всичко друго е бягане от отговорност. Да се определя мъжът като насилник, е само и единствено предположение, направено от лица, които се поставят в ролята на извършителката.

75

Анонимен

преди 3 години

Светът е пълен с психично болни жени... на които целият свят им е виновен. Това е патология сред жените. Лесно се отключва.

74

Barnevernet

преди 3 години

Заради тромавите български съдилища е станала тази трагедия, ако децата са били дадени на бащата навреме, нямаше да четем ужасии.

73

:-) до 82

преди 3 години

Двамата са щели да се разделят. Много ясно, че жената ще се изкара жертва на домашно насилие, за да си издейства по-изгодни условия. Дори да е имало домашно насилие, то се дължи на факта, че майката е луда. Грешката на мъжа е, че не я е разкарал по-рано. Никой друг не е виновен за убийството. Само и единствено жената.

72

Даскал

преди 3 години

Майката подала срещу бащата оплакване, че системно я пребива. Известно време след това той се върнал вкъщи след кратко отсъствие, разбил вратата, която тя била заключила отвътре ... и следва обаждане в полицията от негова страна, че тя е убила децата, а той само ги е заварил убити. Този човек е извън подозрение. Ама съвсем!?

71

Анонимен

преди 3 години

ти да нямаш предколедна депресия, та такива безумия пишеш?Той/Тя нямат, както ти нямаш пипе!

70

Barnevernet

преди 3 години

Фактите не са омраза. Викингите са го измислили.

69

Мария

преди 3 години

Пълна трагедия, за съжаление повечето от бг мъжете са именно с такова съдистично самосъзнание, меркантилисти и максималисти, не зачитащи човешките нужди на половинките си, фанатични. Да разследват причиноте заради които жената е отключила заболяването, за мен мъжът е виновен.

68

Анонимен

преди 3 години

Аха значи на насилника да му се размине. Дебело и грозно добиче дето няма смелост даже да се отдели от техните ще гледа децата. Той и родителите му също трябва да бъдат съдени за съучастничество и подстрекаване в убийство.Много точно написано! Евала! Явлението български хронични ганюеее и груйовеее не е едностранно!

67

Четяща

преди 3 години

Като сме започнали, аз мисля, че трябва да се фиксира издръжка от 500 лв. за дете. когато жената се разведе да получава осигурена издръжка и да си отгледа децата. Този я е мачкал финансово, защото тя не може сама с тези доходи да отгледа децата и я заплашвал. Я да да може тя да го осъди на издръжка от 1000 лв. на месец ще му се моли ли, ще се я заплашва ли....

66

Анонимен

преди 3 години

82, ти да нямаш предколедна депресия, та такива безумия пишеш?

65

Анонимен

преди 3 години

Шизофренията е нещо ужасно. Не се лекува......Но би могло да се спре нейната най негативна проява ако българите като цяло имаха малко повече пипенце вместо мазна сива пихтия!

64

Анонимен

преди 3 години

До :-) до 69Аха значи на насилника да му се размине. Дебело и грозно добиче дето няма смелост даже да се отдели от техните ще гледа децата. Той и родителите му също трябва да бъдат съдени за съучастничество и подстрекаване в убийство.

63

Анонимен

преди 3 години

Абе отвратително е ама не е ли могла да сложи хапченца в млякото и да ги е приспал?! Не че е по-добре де! Това е направено нарочно зрелищно за да го заболи повече мъжа и!

62

Fate

преди 3 години

Представяте ли си какво са изживели децата преди да умрат ......