271

Анонимен

преди 3 години

доц. Кунчев, или подавай оставка или в затвора!!!!Така добре ли ти звучи, подлого?

270

Анонимен

преди 3 години

Фашисти!!!!

269

Анонимен

преди 3 години

Новите мерки:Маските от полунощ са задължителни за деви, везни и водолей, както и за шофьори на "Волво", с изключение на тези, които носят зелени чорапи.Това важи за часовете 18.00 до 21.30 с изключение на хората с "Ауди" и регистрация завършваща на 17.Ако къщата ви е в жълт цвят - нямате право да излизате, освен ако не се намира от дясната страна на улицата. Тази забрана отпада, ако има паркинг отпред. Ако има повече паркоместа, забраната отпада, освен ако мястото за паркиране не е предвиде

268

ivailo

преди 3 години

Мерките се спазват общо взето, но некадърния брадатко се опитва да прехвърли проблемите от болната глава на здравата.

267

НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ...

преди 3 години

НАЛИ , ПИТАХТЕ ПО БНР , ОНАЯ ГАРГА ВОЛГИН ..."КЪДЕ СЕ ЧУВАЛИТЕ С ТРУПОВЕТЕ"...??!НАМЕРИХТЕ ЛИ ГИ ВЕЧЕ...??!СПОКО ...ОЩЕ ЩЕ ИМА , КАТО НЕ СЛУШАТЕ , КАКВО ВИ ГОВОРЯТ ДОКТОРИТЕ...ХА,ХА,ХААА...!НЕМА ЛАБАВО...!!!!

266

анонимен

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааЗдравей Златенче! Или си Ужасена, Изумена, Разгневена...!?

265

да,да ама не

преди 3 години

Тая сценка вече играхме през април по Великден и чувалите с трупове, май-юни с абитуриентите и мачовете!За ресторантите просто няма какво да говорим!От март месец са заговорили за "вълна","пик"... през есента и ето на!

264

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АМИ , ПРОТЕСТИРАЙТЕ И ВИЕ ,БЕ...НЕ ЧАКАЙТЕ БЕРЛИН!НАЛИ , НЕ СЛУШАХТЕ КАКВО ВИ ГОВАРЕХА ОТ "НОЩ" ДОКТОРИТЕ И Др-МУТАФЧИЙСКИ ..?!НАЛИ , СЛУШАХТЕ И СЕ КЕФЕХТЕ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ НА ОНЯ УЧИНДОЛСКИ КА *** , КОИТО ОБВИНЯВАХА ДОКТОРИТЕ ОТ "НОЩ" , В КАКВО ЛИ НЕ...??!СЕГА ПРОСТОТИИТЕ , КОИТО НАТВОРИХТЕ И НАДРЪНКАХТЕ , ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗНАТ ПРЕЗ НОСА....ЩЕ СИ ИЗСЪРБАТЕ , ЦЯЛАТА ТАЯ ГОРЧИВА КАША И КАЛТА НА СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ!ДА ВИ Е СЛАДКО...!

263

анонимен

преди 3 години

Въпрocът бешe кoгo щe избeрaт aмeрикaнцитe зa прeзидeнт : Aкo e Тръмп - кoрoнaвируca щe cи oтидe oт инфoрмaциoннитe caйтoвe щe cтaнe кaтo грипoвeтe вcякa гoдинa! Aкo избeрaт Бaйдън - щe видитe тoгaвa кoн бoб ядe ли или лукaнкa нa пръчкa! Щe имa oще пo нaпoриcтa кoрoнaиcтeрия и тaкъв нeвeрoятeн бизнec c вcякaкви дeзинфeктaнти, вaкcини, лeкaрcтвa!

262

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС ВСИЧКИТЕ ВИ НОВИНИ ПАК ЗА КОВИД!А ЗАЩО НЕ ДАВАТЕ ПРОТЕСТИТЕ В БЕРЛИН СРЕЩУ КОВИД???ТАКИВА ИМАШЕ И В ИСПАНИЯ И ФРАНЦИЯ ПРЕДИ ДНИ!ТУК САМО ТИЯ *** СТЕ ГИ КАЧИЛИ В НОВИНИТЕ ОТ НОЩ!

261

анонимен

преди 3 години

До ГНЕВЕН"СПАХА ЦЯЛО ЛЯТА , А СЕГА ИСКАТ НЯКОЙ ДА ИМ ВЯРВА НА ГЛУПОСТТА И ЗАПЛАХИТЕ."Не са спали! На море бяха!

260

Анонимен

преди 3 години

КУНЧЕВ, ВНИМАВАЙТЕ!МИНИСТЪРЪТДНЕС КАЗА,Ч Е Е ВОЙНА!А СЛЕД ВОЙНАТА ИМА ВОЕНЕН СЪД...

259

Анонимен

преди 3 години

ДЕМЕГ ЗАПЛАШВА НИ С НАКАЗАНИЕ НАДЗИРАТЕЛЯТ...КОПИРА ОТВЪН УКАЗАНИЯТА, КОИТО МИНАВАТ НА ЗАПАД, АМА НА НАС НИ Е ДОШЛО ДО ГУША И СЕ СМЕЕМ НА ТИЯ ЗАПЛАХИ!ХОДИ ДА ПЛАШИШ С ТЯХ ГЕРМАНЦИТЕ И ДРУГИТЕ МЕКИ КИТКИ!

258

...

преди 3 години

Кой ти спазва мерки ве *** смешен и твоето време ще дойде рано или късно . Стига с тази паника и всяване на страх в хората. Рано или късно ще се чудите къде да се скриете вие и цялата шайка от парламента, защото народа този път като се вдигне няма да има спирка и ще ви изритаме от парламента всичките

257

айдебезтия

преди 3 години

Кунчев - свърши си работата - стига театър.

256

ДДРОнег

преди 3 години

Пич, никой не се плаши от строги мерки, щото няма кой да ги контролира !!!То държава няма, вие се опитвате да ни плашите !!!ВЯрно, че трябва да се спазват някои мерки, но като няма контрол, който вие не можете да осигурите и много хора, особено от ония по-тъмните , не ги спазват, да ви таковам и мерките !!!

255

Анонимен

преди 3 години

РЕШЕНИЕ: БЕ ДАЙТЕ САМИ ДА СЕ ЛЕКУВАМЕ!ТО КАТО ПО ТЕЛЕФОНА ЩЕ НИ КАЗВАТЕ, НАПРАВО НАПИШЕТЕ ЕДНА БРОШУРА СЪС СИМПТОМИТЕ И ЛЕКАРСТВАТА И ДА ДЕЙСТВАМЕ!

254

Анонимен

преди 3 години

ДИЛЕМА- АБЕ КВИ СА ТИЯ ДУШЕВНИ ПОЕТИЧНИ ДУШИ?ТО СИ ЕАЛО МАМАТА ЗАРАДИ ТЯХНОТО БЕЗХАБЕРИЕ, ЗА ДИЛЕМИ НА ЛИРИЧЕСКИЯ ГЕРОЙ МИ ГОВОРЯТ!

253

Анонимен

преди 3 години

Изтървани са нещата и най-вече в училищата.Днес говорих с моя близка. Детето й в 3 клас докарало ковида в къщи в края на октомври. Било два-три дена сополиво и се оправило. Майката горе-долу го изкарала без големи проблеми, ама бащата стигнал до болница и обдишване почти две седмици. Изписали го вчера.Училищата трябваше да се затворят на 10 октомври и сега жертвите щяха да са наполовина. Ама като слушат щуротиите на Тулупа и по-зле ще става!

252

Анонимен

преди 3 години

Сами се лекуваме,алоо,наистина живеете на друга планета.Стоим си вкъщи и чакаме чудото да се случи.Не те вземат в болница,няма лекари и лекарства,някой изпокра пак милионите.Хората сами да си правят тестове,сами да се лекуват.