87

селянин

преди 3 години

у наше село почнаме вместо лека нощ да си викамелека ви смърт щот сабалето на кафето почнаме ного да оредяваме

86

Анонимен

преди 3 години

Богоизбраните го карат бързо, има-няма за 3-4 дни и са на линия. Даже и не се разбира и чува повече нищо. За другите-който си има късмет минава през ситото, който няма-чака по-добър живот.

85

Анонимен

преди 3 години

ТРЕБЕ ВСЕКИ ДЕН ОВЦЕТЕ ДА СЕ ОБЛЪЧВАТ!ОСНОВНА ТАКТИКА НА ВОЕННИТЕ ПСИХОЛОЗИ И ЗАТВОРНИЕСКИТЕ РЕЖИМИ!

84

ВЪПРОС:

преди 3 години

КАКВО ЗНАЧИ ТЪПНЯТА: "3938 нови случая на коронавирус"?ДА МИ ОБЯСНИТЕ НА БЪЛГАРСКИ!

83

Анонимен

преди 3 години

72/ Голям страх бре. Аре малко по-спокойно, а и няма да се свърши светът. Ако публикуват броя на починалите от минали години за същия период, ще лъсне всичко. А тая статистика си я премести от другата страна на фара. Статистика вирус не бори.

82

до72

преди 3 години

До Така е .. На Децата не им пречи вируса! Стига сте ги тормозили заради старците!

81

Анонимен

преди 3 години

Занижени данни, скъпи тестове а би трябвало безплатни и пълно нехайство от страна на управляващите. Ясна е картинката тая мъка ще продължи до социален взрив.

80

Анонимен

преди 3 години

Стягайте се, вървим назад! Още 4000 имаме да умират докато достигнем Швеция, а смъртността намалява!

79

ха ха

преди 3 години

Болни с леки симптоми, които пият чай в къщи и се връщат на работа!

78

реалнафантазия

преди 3 години

Вече официално има сайт за ГОЛЯМОТО НУЛИРАНЕ или иначе казано The Great Reset".Дори вече не крият намеренията си. :)Май конспирациите се оказват накрая верни...Готови ли сте за Новия Световен Ред? :)

77

Шамана

преди 3 години

До 66 КррайТи глуповат ли си или платен? Що се правите на неразбрали, в момента умират хора защото няма адекватно лечение на останалите болести, а придружаеащите болести са всъщност основните и те трябва да се лекуват. Ако имаше едно нормално отношение и лечение на болните и двебтакива пандемии нямаше дабсе усетят

76

Анонимен

преди 3 години

Уверено вървим към сериозно редуциране броя на пенсионерите и парите в бюджета за тях.117 официално и още толкова нерегистрирани от системата на сметката на covid-19.

75

Шаши

преди 3 години

На такива събития, бившият депутат Ал. Йорданов казваше: Хубав ден за българската демокрация. Тези данни трябваше да ги пускат от началото на прехода.

74

Анонимен

преди 3 години

"И откога един чалгар разбира от икономика, политика, управление на една държава?"Откакто седесарите решихте, че една мутра може да разбира от икономика, политика, управление на една държава, летвата е паднала много ниско.

73

Анонимен

преди 3 години

Тези данни за починалите, трябваше да ги пускат от 1990г.

72

не разбрал

преди 3 години

Много ли са 3938 нови случая?

71

пияница мистик

преди 3 години

До ОСТАВКАСамо Слави ти е спасението? Хахахахахахаха :))) И откога един чалгар разбира от икономика, политика, управление на една държава? Нужни са млади, интелигентни хора, завършили на Запад, адвокати, политолози, такива са най-успешните като управленци, а не разни пожарникари, приватизатори на Техноимпекс, шоумени тръгнали от "Ку-ку", доносници към ДС с имена "САВА", "ГОЦЕ" и т.н. изобщо всякакъв сбирток. Ама явно си ни е такъв 'матряла и това си избираме

70

Пенсионер

преди 3 години

До ОСТАВКА 62 Слави е свършен от всякъде , но ти не го виждаш.Фалирала телевизия , партия бе платформа и без бъдеще. Напусна телевизията хранилница и сега олеее , дайте по 78 ст. че нямам реклами.Сам човек каквото си направи ............... !

69

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е убиец, кабинетът също.

68

пияница мистик

преди 3 години

Държим стабилна тенденция, харесва ми :)))