45

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да разбера къде спи народа - очевадно мутрата не иска да затвори нищо от страх, в аптеките няма антибиотици, болниците са морги. Какво правите бе хора? Чакате си реда за моргата ли?

44

Анонимен

преди 3 години

Г-н Вълчев, за 2 месеца починаха повече от 30 учители!!!Чакате да почине и ученик , за да затворите развъдниците ли???

43

Анонимен

преди 3 години

Идват най-тежките седмици, затова връщаме всички в клас! Мисленето на някои май не им е силна страна. И защо според министъра възможните варианти са - присъствено до край или дистанционно до край? Г-н Министър, освен мерното и бялото има още много нюанси. Не сте ли чувал?

42

Анонимен

преди 3 години

Вие да не очаквате някакво нормално решение от селянче от Гурково, завършило УНСС във Варна и наместено веднага след това в Министерство на Финансите и после катапултирани в МОН. Той реално няма и един ден трудов стаж. Ето такъв човек управлява образованието на децата ни. А пък жена му е намесена в афера с печатане на учебници. Той не мисли за никой. Той мисли само за далаверата

41

Анонимен

преди 3 години

Да бъдем сериозни ,г-н Вълчев.Светът няма да свърши дори децата да пропуснат и цялата година.Това или заразени учители и родители..и починали

40

Анонимен

преди 3 години

Да ,ще развият тревожност от стоене в къщи и не от факта,че учителите им загиват.

39

Анонимен

преди 3 години

Образователната система в България е въздух под налягане ,както всичко останало. Децата там научават повече лоши неща отколкото полезни и нужни.Знам го от личен опит...Така, че ще е още по-добре да ги няма в училището.

38

Анонимен

преди 3 години

Господин Вълчев как спите след толкова починали учители, някои от които оставиха деца сираци. С какви очи ще погледнете техните роднини. А този сценарий се знаеше от самото начало, а вие нехаехте и ми говорихте за либерални мерки. Поне излезте и изкажете едно съболезнование на близките. Ако сте мъж и имате топки го направете. И да знаете всичко на този свят се връща.

37

Анонимен

преди 3 години

За това сме и на това дередже. Дадоха власта на хората ползвали външни тоалетни до скоро, които в критични ситуации нямат капацитета да вземат адекватни решения.

36

Анонимен

преди 3 години

Тоя се записа, като най-безполезния и *** министър на образованието, което в нова България си е сериозно постижение!!!

35

Родител

преди 3 години

Абе Калинке да не си се возил и ти в Жичката та така говориш. Лекарства няма, места в болниците няма, лекари няма, мерките са ти в канцеларията и не са излизали оттам. А ти ми говориш врели некипели. Затваряй училищата докато не е късно. А ти отиди да заместиш починалия учител в Садово. Но извинявай ти си най т-ъпия в системата на образованието.

34

На 3-та планета

преди 3 години

От коментарите ясно си личи, че вече никой не подкрепя присъственото обучение. Очевидно образователното министерство се противопоставя на хората и нехае за живота на учениците, родителите и учителите.

33

Ако под локдаун

преди 3 години

разбирате блокада на градовете, за това вече е късно. Врагът отдавна е в крепостта. Нужно е затваряне на всичко, а навън да се излиза само с код по неотложност. Всякакво свободно моткане на пенсионери и ученици се забранява. Събиране на повече от трима човека - изключено.

32

Guest

преди 3 години

Даскалите може и да не *** яко. Никой от тях не е давал клетва, че ще брани образованието с живота си. Гледайте само да не излезе нулева година и тоя безумен министър от когото нищо не зависи да излезе най-некадърния. Вече се вижда, че не знаят какво да правят.

31

Анонимен

преди 3 години

Май и този е ползвал доскоро външна тоалетна на двора.

30

Анонимен

преди 3 години

Лекарства няма по аптеките, доктори и свободни места липсват по болниците а този *** иска да набута хиляди деца затворени по шест часа на ден в тесните и задушни класни стаи.

29

Кичка

преди 3 години

България беше пример как локдаунът работи като превантивна мярка. Сега закъснението е огромно и локдаунът няма да има същия ефект, но е единственият възможен начин да се противодейства на разпространението на вируса. Който следи параметрите на България, вижда ползата от приложените мерки и осъзнава, че те са недостатъчни. Локдаунът е неизбежен. Колкото по-късно се приложи, толкова по-големи ще са пораженията. Жертвите ще тежат на съвестта на министрите като този.

28

До 27

преди 3 години

Те имспекторите от министерството отдавна работят онлайн и дистанционно. Не са помирисвали училище и градски транспорт още от март месец.

27

Този е Министър

преди 3 години

Единстено защото е безхарактерен слуга. Само такива виреят при *ибаняка. И това го знаят всички българи.

26

Анонимен

преди 3 години

Важното е,че от Министерството и Инспекторатите са се покрили като мишки в трици. Не мое видиш ни един от тия изявени "педагози" на тръстиката...