346

Гого

преди 3 години

До MakedonecЧе тя си е свободна.

345

Слави

преди 3 години

Абе то като погледне човек, и България я е нямало тадява. И Турция, и Гърция, и много други държави ги е нямало. Но вече ги има. И Македония я има. Еми има я! Преди 100г. я нямало. Сега я има. а какъв език се говори в Гърция- гръцки. Еми какъв да се говори в Македония- македонски! Е, е Германия говорят на немски. В Нидерландия- холандски. Но хайде да си лягаме, че сме на работа утре. А и главата отива на изтрезняване.

344

Анонимен

преди 3 години

До MakedonecЕвропа през крив макарон. Ние не бързаме. С Гърците ви отне 28 години и накрая ви прекръстиха, и ние ще почакаме, дакато ви уврят главите.

343

Makedonec

преди 3 години

А германия добрите фашисти ли са маке?

342

Гого

преди 3 години

До MakedonecСамо дето македонска няма...

341

бг историчар

преди 3 години

До до СлавиНе знам Путин какво казва, но виж какво са подписали Англия и Русия в 1876 г. Автономна България е от 2 вилаета източен и западен от Охрид до Бургас и няма никаква държава Македония. Сърбия е една област колкото Люксембург около Белград:)

340

Светозар

преди 3 години

Най - после официално се разбра, кой стои зад великия македонизъм: сръбския шовинизъм. Нищо ново под Слънцето.

339

Слави

преди 3 години

От всичкото обяснено, разбирам, че има много хора без работа на този свят. Гледат какво било 100г. назад. Направо не мога да повярвам как може да се налива от пусто в празно. Александър Македонски, Гоце Делчев, Орфей, Лепа Брена. Кой пял на камъка, кой на стадиона, кой таковал, таковал.

338

Тр

преди 3 години

Алоу Апап за какви малцинства говориш. Хората от Благоевград ще почнат да викат ние сме македония ли какво? Да речем че стане така какво става македония присвоя българските земи само че годината е вече 2030 щот без бой няма как да стане виж армения азербейджан. Граници няма всеки ходи където ще. Според мене такова нещо е абсурд. За да бъдат толкова зомбирани хората трябва да са завършили в македония

337

Да

преди 3 години

До GRAND FUNKИ космодрум ще има, иначе как ще си ходят у дома на Марс!

336

до Слави

преди 3 години

Ми макетата искат у еу, ама бугарите не искат макетаат у еу оти си мислят че александър македонски и гоце делчев ще възкръснат и ще обяват еу за македония. Езика на макетата е като бугарски ома онези викат че не бил бугарски. Путин казал че макетата измислили кирилицата и който пишел на кирелица автоматично е маке. Голям проблем стана заев всеки ден в софето с бойко да измислят как е най добре за тех такивимити рапти

335

Щирлиц

преди 3 години

Сръбски вой до небесата,от това по-хубаво няма.Хубаво ви беше,когато ви подариха Македония,Ниш и Пирот,а сега вийте,ние ще слушаме в захлас.Как са албанците в Косово,интегрират ли ви?

334

Анонимен

преди 3 години

Слави, вече 30 години плюенето по България там е официално политика и вместо да намалява става по зле. Затова е тази истерия.

333

Гранди

преди 3 години

Забрави епъл майкрософт бош сименс . Даже чух че уолстриит щели да я преместат в скопие . Това долу е едно типично македонско изказване и България иска съюз с тези маймуни, е кажете честно аз да съм добровлно да дойдат нема да ги искам.

332

Анонимен

преди 3 години

Ще има заводи да, щото сте ефтини - типичен представител на що е маке все е *** сте вие. Няма ли да е по-добре и тук и при вас да има заводи, а?

331

Слави

преди 3 години

понеже съм изтървал началото... Я някой да обясни накратко, каква е тази вакханалия с история, език, македония, македонци, територии... Накратко. Кой какво иска.

330

Дреме ми

преди 3 години

Че кво казали тия от белградския санджак?Сега унгарците като си вземат войводина ще са като най голямата зоологическа градина в света.Долуподписани 12 маймуни

329

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХайде да на правиш паралели с Украйна - там наистина е създадена най-старата руска държава (Киевская Русь). А че после областта ту е била част от Русия, ту не, е отделен въпрос.В така наречената Северна Македония никога не е била създавана българска държава, нито пък са имали водеща роля в каквото и да е през последните няколко века.

328

GRAND FUNK

преди 3 години

ГЛЕ СА У МАКЕДОНИЯ ШЕ ИМА ЗАВОД НА : ФОЛЦЕВАГИН АИФОНЯ БЕЕМВЕ У ВАС УУИИИ !

327

Анонимен

преди 3 години

Като ги надминат албанците след години и ще станат малцинство в собствената си държава, ако не се сърбееха толкова много, можеше и да спечелят нещо заедно с нас.Самата болна идея Югославия Титова много добре се видя как завърши. За езика, култура и т.н. колкото и да пренаписват това не може да се промени рода и корена на човек.