70

Позитано

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Нещо много сте пасивни в броя на коментарите! Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

69

Работещ българин

преди 3 години

Баце, защо само пенсионерите бе, ние работещите не сме ли ора значи, фани земи още два-трийсе милиарда заем да раздадеш и към заплатите некой леф!

68

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикпарите идват от заеми, които после ще плащаме ти и аз

67

само БеСиПе !!!

преди 3 години

Кви са тия 50 лв. бе ??? Другарката Нинова и БСП милиони обещават на всеки пенционер .

66

пияница мистик

преди 3 години

Абе не съм икономист, но навсякъде се тръби как заради Ковид икономиките на всички страни се сриват и са в колапс. А как става така, че точно сега, в Коронакризата се раздават най-много пари. На пенсиите всеки месец +50, увеличиха на учителите заплатите, сега на МВР ще ги качват, на лекарите ще дават също допълнителни пари, към 1000 лв към заплатата ако водят извънредни смени. Откъде идват тези пари в уж кризата, да се чуди човек. А преди това никой не се сеща за увеличаване и бонуси

65

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се пънеш,пътник си.Резила ти го видя целия свят,а ние си го знаем от години.А купуването и продаването на гласове е престъпление.Пише го в конституцията.Така че,сам си забиваш още един пирон в ковчега.

64

Анонимен

преди 3 години

Хванал се е за пенсионерите като удавник за сламка, нищо няма да излезе биби, повечето са образовани и само някой шофер ще ти се хване на въдицата. Бита карта.

63

ФАКТ:

преди 3 години

ББ РАЗЧИТА НА ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ ЗА ИЗБОРИТЕ, СЛЕДОВАТЕЛНО Е КОМУНИСТ!

62

Анонимен

преди 3 години

ТОА ПРЕДЖАСАЛИЯ 2 ПЕСНИ ЗНАЕ- МАГИСТРАЛИТЕ И 50 ЛВ, НИ В КЛИН...А ЧЕ НЯМА РЕАКЦИЯ НА КОВИД И ИКОНОМИКАТА ФАЛИРА?

61

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се хвалили всеки месец с тези 50 лева, ами преизчислете всички пенсии (не само минималната и максималната) и ги доближете до средно- и западноевропейските! Точно, защото сме го заслужили с труда си над 40 години и с редовно плащане на осигурителните си вноски!

60

истина

преди 3 години

Истина е и че Бойко ми увеличи хонорара и сега вече мога да си позволявам по две дози дневно.

59

Честни избори

преди 3 години

Аз съм пенсионер и ще гласувам за всеки. който ми дав по-голяма пенсия!За момента това е Бойко Борисов!Корнелия и Румен Радев дори не са ми обещали увеличение на пенсията!Ще му целувам ръка и *** и ще умра с удоволствие за Него.Бойко Бойко Бойко!

58

Това е

преди 3 години

Паракселанс купуване на гласове . Не са необходими 50 лв . на калпак , а преизчисляване на пенсиите.

57

отвратен

преди 3 години

Овцете трябва да са нахранени за да не блеят !

56

Начи

преди 3 години

Бочу, я кАжи за оздравелите. Колко са и колко са здрави благодарение на теб. И тая световна новина с петдесетте кинта за пенсиите дето я пробутваш от месец май, що така не я отразяват в Дейли мейл, Уошингтън пост, Юманите диманш и тн. Та, как може такова незачитане на напъните ти. Я им го набутай и на тях, ама с триста.

55

До 55

преди 3 години

Нищо не струва.Пдарък са от Черепа.

54

ДДРОнег

преди 3 години

До истинаАйде престанете с тези 3000 лв за доалр, не сте ги премахнали вие !!!Истината е, че герП е бкп !!!Истината е, че герП провалят България !!!Истината е, че няма държава, а бойконат !!!И още много истини можем да кажем !!!

53

Анонимен

преди 3 години

Днес няма ли нещо,Ж'ипка,Пъчене,Перчене,Магистрална сводка,Тръби за заварка,Стиропор!Нещо крадеца си е забравил репертоара!

52

Анонимен

преди 3 години

Започвам да се чудя къде има повече пари - чекмеджето или бюджета.

51

Лагер на смъртта

преди 3 години

Борисов си да каже за ЛАГЕРА НА СМЪРТТА в Перник дори Хитлер не си е позволявал такива убийства и извърщения с хора!