209

Анонимен

преди 3 години

Вие вижте какво става в България - близо 5000 пол. тестове, няма лекари и медицински сестри в болниците, няма лекарства!

208

Анонимен

преди 3 години

Русофила или е дрта пенсия или бачкатор с IQ 30.

207

Анонимен

преди 3 години

Абе защо всички русофили сте душевно и психично болни? Особено като ви гледам из фейсбук направо се чудя защо съществувате. Все разни пенсии изкукуригали.

206

гошо

преди 3 години

Кой болен мозъм мисли тези статии ... ?!?!?!?

205

Анонимен

преди 3 години

"Кризата е сложна, но управляема", казва главният лекар Андрей Шкода. "Тук имаме цялото необходимо диагностично оборудване, ултразвук, анестезия и апарати за изкуствено вентилиране." Шкода обяснява, че болницата е напълно цифрова - на всеки пациент има гривна с QR код, който води до всичките им здравни досиета. "Това е стандартна грижа в Москва и извън нея"-----------Нашите чекмеджета се хвалят, че са разкрили ковид отделения и ни показват голи необорудвани легла.

204

Спеца

преди 3 години

В Русия от 160 милиона руснаци умирали 400 , а в България от 7 милиона българи умирали над 100!И каква става тя ?Присмял се хърбел над щърбел!Русия с Путин ще се справи , но ние с тоя нехранимайко ще бъдем много по зле!

203

Владо Путката

преди 3 години

Руските свинни колкото и да замитат и крият истината, рано или късно всичко лъсва.

202

Анонимен

преди 3 години

Много ми е забавно когато хора виждали Русия само на картата почват да коментират колко била добре и велика и тн. :) Ох ако само знаехте за какво реално става дума извън новините...

201

Анонимен

преди 3 години

Лъжат ве руснаците са ваксинира с БЦЖ, БДЖ, ТКЗС и Спътник 1,2,3,4 и 5. В русия не е умирал човек от 44-а.

200

mm

преди 3 години

Да разбираме, че в Русия се умира от Ковид в адски мъки. А в Европа *** с усмивка на уста и щастливи, така ли?

199

anonim

преди 3 години

аз виждам два чувала,ама с какво????

198

Анонимен

преди 3 години

"Сега се чуди как да се върне и единственото което го държи още е една хубава девойка, която го баламосва."---------------------------Че той голям балама тоя. Въобще не излиза от числото на баламосаните. Карма.

197

...

преди 3 години

... Това е заради високо ефективната им ваксина. Сега ще видите като излезне третата, тя се очаква да е още по-ефикакасна. Изработена от антителата на вожда джудже, който има природен имунитет.

196

до 298

преди 3 години

Най-мощният производител на мляко в Европа се казва Щефан Дюрр. Toй живее в Русия. Главният руски млекар Щефан Дюрр е роден в живописен район на Южна Германия. Преди години той пожелал да живее в Русия, кандидатствал за руско гражданство и го получил.Днес Щефан Дюрр е президент на руския холдинг ЭкоНива - най-големият производител на мляко в Европа. Руският гражданин Щефан Дюрр не живее в Москва, нито в Санкр Петербург. Той живее в руско село.

195

Анонимен

преди 3 години

щото тука сме цъфнали и вързали...какво ги мислите руснаците?вижте ужаса у нас. само политици могат да се уредят с лекарства и без да чакат за болнично лечение ГЕРБ е ГРОБ

194

...

преди 3 години

Кат казвам руснак, руснак от нашите (украинци, молдованци и т.н) знаеш.всичко си мисли, че е по руснак от руснаците. Та той е роден тука в бг, но отиде да живее в МАсква, пропагандата го накара да вяряа, че там е рай. Сега съжалява, яко.

193

Анонимен

преди 3 години

Е нали имат ваксина.

192

Анонимен

преди 3 години

288, значи казваш твой приятел руснак, който отишъл да живее в Русия. Той в София ли е роден и живял преди да отиде да живее? Или в Париж?

191

GG

преди 3 години

Мале там е жестоко вече. Хора падат по улиците...

190

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТЛесно му е на чекмеджето да казва че е овладял ситуацията при нас. Лесно му е да фиксира 132-*** починали за вчера. Тук няма известен български лекар, свързан с опозиционния лекарски съюз Doctors 'Alliance, който да публикува клип с крайниците на безжизнено тяло, които висят от носилка и да го изпрати на CNN. Пък и да заснеме, CNN ще напише ли статия за нас?