17

Анонимен

преди 3 години

До Реален случайНяма лечение за момента, така, че много правилно е постъпил студента... Вирусът е проблем предимно за възрастни и хронично болните.Затова и мерките в България са никакви. Дава се приоритет на умрялата ни икономика.

16

HeinrichHimmler

преди 3 години

Защо спряхте да правите по 10000 теста на ден ? Свършват тестовете ли ? Ако да, какво стана с всички закупени тестове ? Какво става с парите дадени за тези тестове ? Бойко ще осъмнеш на бесилото някой ден , колкото и гимнастики да правиш истината си проправя път към повърхността и нищо добро не те чака! Национален предател и системен лъжец и манипулатор ! Това е лицето Бойко Методиев Борисов! Срам ме е, че изобщо си бил на ръководен пост! Ти си нищо повече от една пр0.ста мутра!

15

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

все още всичко е Наред! Бъдете Здрави!! Пекин Ви Обича!!!

14

Анонимен

преди 3 години

статистиката е невярна! положителните тестове са на хора със симптоми заради което са си правили тест! отрицателните са правени от хора, на които им е нужен тест за някаква услуга или преминаване на границата!

13

Анонимен

преди 3 години

ПО болниците няма места,връщат хора с двустранни пневмонии,не знам минисТАро кви ги говори по телевизията,че всичко е точно!!

12

Реален случай

преди 3 години

За да избегне евентуалните КПП-та и затваряне преди две седмици един познат ходи на гости в провинцията на двете си баби (в два различни града). Миналия петък погребаха едната баба, а другата вече е със симптоми, на домашно лечение и положителен ПСР. Познатия имал лека сухота в гърлото,която отдал на по-сухото време и се лекувал с ...бонбончета за смучене. Най-парадоксалното е, че въпросният е студент по медицина,при това доста съвестен и пълен отличник. Изводите оставям на вас.

11

неделя

преди 3 години

е почивния ден на вирусаистината е утре залагам на 110 трупа и 6000 заразни

10

HeinrichHimmler

преди 3 години

Герб бяха заредили с тестове, ама някак магически свършиха, всеки ден тестват по-малко и по-малко! Къде са тестовете, апаратите за кислород и предпазните облекла крадци ? Къде са парите от Европа за борба с коронавируса ? Върнете парите мутри! Парите са за здравето на народа, не за чекмеджетата ви!

9

Ковид психар

преди 3 години

Има няколко случая на заразили се хора с виросъ, чрез пръдня. От утре филтър на гъ3а. Ако не помага поне няма да мирише.

8

до 2

преди 3 години

много оптимистичнодай да ходим всички в ковид болници да се заразим масово и кой умре - умреПосле ще има повод за много оптимизъм.То между другото с учили-ата това се опитват да направят.

7

Анонимен

преди 3 години

Лоша работа, не човеци сме ние а пълни егоисти. Хората умират А ние още спорим има няма вирус, колко точно е заразен, и какви мерки да се вземат. Това е губене на време което коства човешки живот! Странен народ, странна държава неценим нищо и никой!

6

Анонимен

преди 3 години

Утре да чакаме нов рекорд. Така го разбирам аз.

5

До -2

преди 3 години

Доцент Мангьров - вие ли стеС чаи ли са лекувани

4

Недоумявам

преди 3 години

Война, казват била ситуацията с cv19. А как така в почивните дни се правят малко тестове? Вирусът също си почива, вероятно.

3

Анонимен

преди 3 години

Сега най-лесно се става лекар.... има само една болест на света и дори е без симптоми при 99% от хората, лекува се по телефона.

2

Анонимен

преди 3 години

А сега добрите новини: Последните 24 часа, 1345 българи започнаха да изработват антитела срещу корона вируса, а в болниците се освободиха 45 легла.

1

тракиец

преди 3 години

Закриха ли 2-те ферми за норки в България. Едната е в с. Маджерито, Старозагорско.