6

Влади

преди 3 години

Дъртунгелите и без това щъкат като *** през целия ден, от сутрин до вечер, а сега и коридори сутрин и следобед. Младите, кучета ги яли. Ама ходели на работа на смени, трябвало да сготвят за децата си...Важното е, дъртите да са доволни и да гласуват правилно. А и по 50 камъка на месец, на калпак им е дюшеш. А ние, работещите...???

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо лошо няма пенсионерите де нямат работа да пазаруват извън работно време, не да се бутат, когато най-много бързаш (щото турската сапунка видиш ли не мое да се изпусне)

4

Анонимен

преди 3 години

"То е по поръчка на Столична община с партньорството на "24 часа"."Като гледам и резултатите от анкетата са по поръчка от столична община.

3

Ким Филби

преди 3 години

Тези 25% са таванът на електората на главната опозиционна партия. Без мозък, но напук.

2

Анонимен

преди 3 години

Въпросните коридори са пълна глупост и имитиране на дейност. Възрастните пазарят през целия ден не само по време на въпросния "коридор", за сметка на това прецаквате всички активни хора карайки ги да чакат с часове за да получат ПРАВОТО да пазарят.

1

Авертас

преди 3 години

Тези 35% спокойно могат да се самоогриначават до пълна и цялостна блокада в мазето. Нелепо е да се ност маски на открито, когато си сам по улицата или алеята в парка. най-идиотската мярка през пролетта беше забраната да извеждаме децата в градините и парковете - малкото местенца с относително по-чист въздух.