81

До 81

преди 3 години

Кои трансплантирани чичка?Сърдечните трансплантации си вървят по старому.Бъбречните диспансерни смениха сградата.Ах, че чудо.При Виткова-Виденов нямаше трансплантации изобщо.Немислимо беше обикновен човек да иде дори до Турция да се лекува.Дано преместят тоя диспасер вече.Аман от политизиране.

80

Проклетия

преди 3 години

Голямото Зло пак говори небивалици!

79

Ръцете

преди 3 години

На Нинова са оцапани с кръвта на стотиците жертви на чумата, която тя безогледно лъже че не съществува. Тази харпия ще завлече сума наивници в гроба с безумията си

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82"Едва ли сме имали такъв *** като Бокича в историята ни, но това е, свикваш :)"Аз искам да знам кой премиер в новата ни история е направил повече от "Бокича".Ама без усуквания. Давай имена.

77

Бай Еленко Стаматуу

преди 3 години

Е не е ли права?Кък да га ненанвидиш?

76

До8 1

преди 3 години

Химиотерапията си е по план.

75

Анонимен

преди 3 години

До ГробокопачЕдва ли сме имали такъв *** като Бокича в историята ни, но това е, свикваш :) Обаче не можеш да отречеш че Нинчето си точи лигите, не знам кой е по лош от двамата :)

74

Анонимен

преди 3 години

,,-Какъв е този шум.- Нинова иска да гласува мерки за кризата.- Някой пречи ли й?- Не.- ?- Комунистка,сър.,,

73

Анонимен

преди 3 години

В момента трансплантираните са без лечение,ако си карантиниран няма кой да ти плаща,химиотерапии те са спрени,децата цяла година не учат,искат да ни натресат 300ч извънреден труд.И тнт и тнт.Това е вашият Боку.

72

Тонката

преди 3 години

До ГробокопачАбе Гроболапач:):):)Ти на протеста изхвърли един тир с яйца,риба,свински уши и домати,са рИвеш,че си гладен:):):)Яж гов.....на:):):):)

71

истина

преди 3 години

Вирусът яко е я увредил. Мъка. Следващата седмица пет депутати ще я напуснат.

70

Възпитан Джентълмен

преди 3 години

Корнелия, имам чувството, че Бойко пак ще Ви млати за пореден път на следващите избори. Вие адекватна ли сте? Правите едно и също а очаквате различен резултат.

69

Майките с увреждане.

преди 3 години

Благодарим другарко Нинова. И се радваме, че за тебе веднага се намери място във ВМА, легло и персонал. Да се слави името ти!!! П. П. Къде да ти изпратим цветя и венец от благодарност

68

Про-руската партия

преди 3 години

С всичките му кусури 100 пъти е по- добре Бойко Борисов да е на власт отколкото Корнелия Нинова!

67

Тонката

преди 3 години

До ГробокопачГладен ли си бе?Яж гов....на:):):)

66

Анонимен

преди 3 години

Зарази се и веднага зае едно легло във ВМА, а човека умря пред болницата. Видяхме колко те е грижа за хората - на приказки само

65

до 62

преди 3 години

Протестирахме. Нали така направиха ПОДМЯНАТА?Ние протестирахме защото искахме свобода.Те ни излъгаха. Подведоха народа.Излъгаха ни, че ще има промяна,но вътрешни хора от партията са подготвяли подмяна.Всичко е било режисирано.Просто свалиха Живков неговите хора и започна голямото крадене.Протестирахме...и бяхме над 1 200 000.Бях студент.Има кадри в Ютюб.След 1989г дойде Гладната Луканова зима.Дойдоха купони за храна.Нямаше нищо.Рафтовете бяха празни.Нямаше дори храна за децата-с купони беше.

64

Анониен

преди 3 години

А ка ми се от тая

63

Анонимен

преди 3 години

Ако приемем,че 30 г. демокрация са отнели нещо на някого,гледайки автопарка пред Позитано и знаейки, че почти всички червени ръководни кадри са милионери, е чудно как пък точно на тях демокрацията нищо не е взела!Даже им е сипала и допълнително!

62

6

преди 3 години

До Щерю Станишев на два пъти за една година увеличи пенсиите .Виж си фиша ! Кой го е правил досега !Говорите празни приказки !