288

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОбяснявам като последовател за мангъров - след първоначалното заразяване с Covid-19, част от пациентите развиват БАКТЕРИАЛНА ПНЕВМОНИЯ, която се лекува с антибиотици.Имам 7 познати, които го изкараха - трима от тях пиха антибиотици още от началото (единия беше с операция на сърцето).Ако четеш внимателно какво съм написал (ама вие, мангърчетата сте по-глупави и от идолите си) - има си лечение за всяко състояние и ТРЯБВА ДА СЛУШАШ ЛЕКАРИТЕ, а не някакъв сенилен старец.

287

Анонимен

преди 3 години

19-годишният студент в Търново Сибилчето го уби с твърде много антибиотици

286

Веско

преди 3 години

До До 263Човек, не ви знам образованието, но в човешкото тяло по всяко време има няколко вируса и бактерии. В коятои дупка и да ви бръкнат ще намерят нещо. За щастие природата си знае работата и еволюцията ни е направила здравия организъм да ги преборва. В болници трябва да влизат БОЛНИ хора които се нуждаят от грижи и специализирано лечение. Сега всеки с вирус го прибират за 1200 лева и хората умират от инфаркт в линейките.

285

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 287"Мангъров поне има диплома "за късане" а вие и това нямате *** необразовани."Според Мангъров ти трябват само аспирин и чай. Такава диплома имаме и ние.

284

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 293 май си се познал и си се засегнал.

283

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 288"И за какво да се спре?"За това, че освен вируса, има и усложнения от вирусни инфекции, които се лекуват ТОЧНО с антибиотици. Д-р Менгеле явно се прави на утрепан, но сега като поработи 2-3 седмици с истински пациенти и ще му мине всичко. Направо друг човек ще стане, ще видите. Той вече започва да дава заден. Уж беше вирус като всички останали, пък критичния му период 3 пъти по-дълъг. Той Менгеле и за анитбиотиците така, но нещо не прочетох работи ли с тях при ковид.

282

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 287Поне не се излагаме по медиите и не умират хора заради лъжите ни. Чиста съвест, ако ти говори това нещо на тебе и на другите МАНГЪРАСТИ.

281

V

преди 3 години

Ако се махне мафията герб и ЕС могат да се спасят много българи и да се уптравят много неща в държавата за да живеем по добре .Ако не се махнат тия само ровим дъното на всички класации по всичко .много са некадърни тия.

280

Анонимен

преди 3 години

Линейката ако ме закара да ме лекува тоя, ще трябва да скачам в движение за да избягам.

279

Анонимен

преди 3 години

ББ прилага номерата на своя учител Царя. Помните "Ревизоро"го плюеше на път и под път и той взе, че сложи най-големия си критик за митниците шеф на митниците. Не само да го критикува, а да покаже как се прави. Сега е същия случай. Кат си много отворен влизай в ковид зоната. На приказки е лесно.

278

V

преди 3 години

Добре де.Всичко е биохимия.Онова момче което докторите са убили не стига че са го третирали с 4 вида антибиотик,всеки от който убива милиони наши клетки и отслабва имунитета ами и не са му позволили да взема витамини и протеини. Накарали са го да яде само супа.Не е нужно да си лекар за да разбереш че са го убили чисто биохимически.В супата се съдържа само вода и въглехидрати.Топлинната обработка разрушава витамините ,а супата не е богата на протеини.Мафията герб и техните,,доктори,,са го убили

277

Анонимен

преди 3 години

Мангъров поне има диплома "за късане" а вие и това нямате *** необразовани.

276

Анонимен

преди 3 години

Мангъров, спри се бе, престани най-накрая да ръсиш мозък!Има одобрено лечение за всеки от случаите на тежест и при част от тях се ползват антибиотици, стига си всявал паника!Да беше казал едно "просто слушайте лекарите" и с това да беше спрял. Изобщо не ти е там мястото, а в старчески дом!

275

Анонимен

преди 3 години

Времето ще покаже, прав ли е бил, или не е. Засега времето го опровергава, а Мутафчията, дето му се подигравахте всички сега всички видяха, че човека позна.

274

супер лекар

преди 3 години

И аз мога да лекувам КОВИД с аспирин и чай.

273

Анонимен

преди 3 години

До славянинКакто пее Ицето Хазарта: Много като тебе вече плакаха.

272

Анонимен

преди 3 години

Човекът може и да е кадърен инфекционист (в което дълбоко се съмнявам) но пряк и непосредтсвен опит с лекуване на болни с Ковид - няма.Човека седеше отстрани, люпеше семки и критикуваше всяка една мярка на щаба.Е как да го уважаваш такъв, не спря да плюе по мерките на колегите си от щаба и да съботира усилията им да дисциплинират хората и да ги научат на хигиена.Маската не помагала, вирусът щял да изчезне. Много ви е къса паметта за приказките, които изприказва по медиите и се опровергаха!

271

До 15

преди 3 години

,,Забележи че не казва дари прилага антибиотици. ,,Забелязах.Забелязах и че е забранил на лекарите ,,да пишат,,Т.е. ,,куче влаачи , диря няма,,Организатор на хаоса.Хората( лекарите) са длъжни да описват симптомите и какво са предприели по този повод, но той им забранява??!Законно ли е?Какво мисли директорът на Александровска болница?Или и той ще си къса дипломата??

270

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 269Не благодаря, няма да ме лекува той. Чайчета, локум, шекер и сладки приказки има и на сергиите на битака.

269

До 263

преди 3 години

Веско, сериозно ли?,,. В болница да влизат само хората с инфекции,,, но не и с вирус???Ясно на какви хора въздейства мангърът.Веско, вирусите и бактериите са инфекциозни причинители, човек.Ограмоти се малко.Освен, ако това, което си написал, не е ирония.