292

11

преди 3 години

Не знам кво толкоз е правил водещият IT специалист, ама отдалече си личи, че не е писал нищо по софтуера на платформата - това си е готова система за близо 200 държави и тоя само я е настроил за работа в България и най-вероятно функциите му се свеждат до администриране на готовата база данни. За такава заплата е пълен абсурд.

291

Анонимен

преди 3 години

ЧЕстно казано не разбрам, когато бедните даряват ...

290

Анонимен

преди 3 години

Сега не разбирам. Ако е казано, че взимат 5% и 95% отиват за даренията, и е вярно, какъв е проблемът?

289

Подведен

преди 3 години

Пълен шит са тия приказки, опитват се да си измият ръцете след като ги хванаха на тясно. Това си е чиста проба забогатяване.

288

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И вЕрвайте, че младите са с ценностна система..."И какво предлагаш? Да застреляме младите ли?

287

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 307Може би масовият българин не е само със 800-1000 лева. може би в по-големите градове има Юмасови" българи с по 3-5000 лева доходи.

286

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 304Като те "цака" някой, свръши си го сам. Магазина те цака, да ти ти предложи млякото, шофьора те цака, да го докара, производителя те цяка, да го опакова, неговия шофьор те цака, да го обере от прецакалата те ферма, дето само седи и дои една крава.И Амазон си прави парите не смао от "цакане" на продажби, но няма смисъл, да си губим времето с теб ...

285

Анонимен

преди 3 години

Помислете дали от обикновените българи могат да съберат толкова десетки милиони за дарения, с масова заплата 800-1, 000 лева. Много по-вероятно е да перат пари за нашенски мутри.

284

Анонимен

преди 3 години

Свиквайте с "новата нормалност"! Внушават ни, че ненормалното е нормално. И вЕрвайте, че младите са с ценностна система...Гнусно и разочароващо - тези убавци п.а.р.а.зи.т.и.и.р.а.т върху болката, надеждата и състраданието. И отвратителнота им служителка, майка на болно дете, която до дупка експлоатира недъгавостта му, за да заработва пари... за лайфстайла си. Тези човеците трябва да ги накажат, защото ,както казва поетът, "бог не наказва, когото мрази".Навървени като свински черва..

283

Анонимен

преди 3 години

Искам да попитам, драгите пишещи, биха ли подкрепили подбно начинание, в което не се раздават толкова големи заплати? Защото истината е, че много повече хора даряват така, а също е и много по-лесно, да се търси помощ. Това, че някой е злоупотребил със подобна идея, не значи че трябва да я изхвърляме. Има корумпирани лекари, нали? Не сме закрили болниците, просто сме се научили да отсяваме хораат. Просот искам да кажа, на тези които помагат, да не спират да помагат на хората, а да внимават.

282

Анонимен

преди 3 години

Всички "модерни" технологии се издържат по този начин. Всеки си заделя някакъв процент. Защо Амазон са на върха, защо на всеки ъгъл имаш гише на изи -пей - всеки цака по 5-6% от сумата.

281

Анонимен

преди 3 години

До Моралне капиталист"На запад при капитализма и демокрацията в моралните бели държави шефовете и собсвениците на фирмите имат законни ограничения на заплатите и доходите които могат да получават"Глупсоти от селксата седянка....

280

Анонимен

преди 3 години

"Предлагам да се въведе закон за морални заплати в частните фирми да ние могат шефовете и собсвениците да си дават големи заплати"Северна Корея е само на 14 часа с две спирки. Успех!

279

Анонимен

преди 3 години

Ами технически погледнато може да няма престъпление според закона, но 90 000 лева месечна заплата от процент от дарения за хора в нужда на фона на стандарта в България звучи нередно. Има и друго - от обикновени българи да съберат толкова милиони за дарение е подозрително, може и пари да перат.

278

Анонимен

преди 3 години

До Зрител"там ако можех бих извикал от миналото хан Крум - той е знаел как да наказва такива като Константин Кръстев!"Хан Крум е бил лицемер. Забранил е виното, а си е имал собствена винарна.

277

Анонимен

преди 3 години

До Поручик Ржевски"Това е много над заплатата на директор в ИТ компания в Германия. Казвам ви го съвсем отговорно."Зависи на какво точно е директор. Работата е, че няма да е на 10 човека.

276

Чичо

преди 3 години

ЛЕШОЯДИ-това сте вие,долни мошеници.

275

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 286Ба ба! Опандизени ще са, ама друг път. 500 000 за местния представител на властта, 200 000 за прокурора, 300 000 за съдията и пей сърце! Това, моето момче е България! Не я бъгкайвте с нещо друго.

274

Анонимен

преди 3 години

До КаридиДмек никога няма да дариш ...

273

:(

преди 3 години

дали ще го кажат заплата , разход, издръжка ... все е едно . Думата не е важна , а действието