196

Анонимен

преди 3 години

Да се ваксинирам ли, не ,още не мисля за самоубийство.

195

До Алтерниращ вегани

преди 3 години

И аз, като 197 вярвам, че има коронавирус, но няма да се ваксинирам и вярвам, че става въпрос за огромни пари, може би и за форма за контрол. Та, да попитам Алтерниращ веганист: как така вече 40 и повече години няма ваксина срещу СПИН и ебола, а сега за няколко месеца, видите ли, се пръкнаха ваксини срещу коронавируса? И то при положение, че всички сериозни учени твърдят, че вирусът все още не е изследван докрай и че той мутира?

194

Абе

преди 3 години

Питайте тоя пишман доктор колко му плащат за да говори глупостите си! Аман от продажни чиновници. Същият като шефа си в Женева, разбира от медицина колкото и от космоновтика!

193

Анонимен

преди 3 години

Вярвам, че има коронавирус, но няма да се ваксинирам, както не се ваксинирам и против сезонен грип. И не всички вярват в конспирации, но много вярваме, че става въпрос за огромни пари и контрол.

192

Шоп

преди 3 години

Не се ваксинирвам, та ако ще да пукнем.

191

Патриот

преди 3 години

проблема не е ,че вярваме в конспирации,проблема е че ни ви вярваме на вас вече!Затова няма да си сложа никога никаква ваксина!

190

Анонимен

преди 3 години

37% ?!!! Сигурно се шегувате, аз не познавам и един ,който ще си сложи.

189

Излез ти дух нечисти

преди 3 години

Само прочетох...."представител на СЗО у нас..."..и ми стана ясно кой е и какъв е! Напръскайте го със светена вода...и ще видите как се разлага в серни изпарения!!!

188

Анонимен

преди 3 години

До Дойче Велев дали това ваксиниране ще се прави със спринцовки и игли предстои да видим но според мен това също е важно, например бцж ваксината също оставя белег на какво ви прилича той на мен ми наподобява на нещо познато и модерно и това не е конспирация хората са го забелязали сами доктор ох боли.

187

Анонимен

преди 3 години

Статията барабар със снимката са на три места на страницата не е за вярване каква пропаганда върви.

186

Дойче Велев

преди 3 години

Конспирации??? Мошеници. Просто престъпни античовешки доктрини. Като ваксинират децата и внуците си, но с ваксините за нас и нашите деца, а не някакви със запушалки на иглите, след десет години евентуално бих се ваксинирал.

185

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТези хора видели ли сте ги някога с маски аз не. Освен това Директора им тия дни се самоизолира но отказа да се чипира пардон да се тества а за същото поведение у нас един дацент бе доведен до омерзение и едва ли не принуден да си направи теста макар че няма признаци и най накрая защо спонсора на сзо отказва също да се ваксинира как така тези двамата директора и спонсора разбраха че става въпрос за опасни неща а ми ние да не сме по глупави не знам но двоен стандарт ми се чини това.

184

Анонимен

преди 3 години

Конспиративното мислене е всъщност здраво и логично мислене, което се опира на столетия опит и разбиране, че на тоя свят те натискат най-вече мошениците и те натискат за своя, а не за нечия чужда полза.Както ще, така да нарича тоя пореден мошеник здравомислещите хора, но с това няма да накара никого на върви по чужда *** през неясни заблатени пътища. През тях да поема който ще - но като гледам - следовниците няма да са много!

183

Анонимен

преди 3 години

Чичото е на процент. Не му се връзвайте. Такива като него - бол!

182

Анонимен

преди 3 години

Край мен 100% жив човек не желае да си сложи ваксина, изпитвана няколко месеца, с неясни последици и неясни цели.Не му ги знам на тояпроцентите, ама нещо се е самоизлъгал или се опитва да излъже някой друг, ама като гледам - не му се получава.

181

Право в целта

преди 3 години

Само психично болен човек, тотално загубил разсъдъка си, би се съгласил да му сложат ваксина, при положение, че ваксините се изпитват с години за странични действия, а и вирусът постоянно мутира. Който желае нека си сложи и две, аз подарявам предназначената за мен.

180

Анонимен

преди 3 години

Точно заради такива алчни манипулатори! В България изпитаното ваксиниране е традиционно високо! Българите не се имунизират с измислените им ваксини, предназначени за прочистване на африканското и индийското население - там им е голямата болка.И поредната лъжа - 37 е вероятно процентът на тези, които ще си сложат новата ваксина! Българинът е преди всичко реалист!

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176 ми то това вече върви чрез системата за заразяване, тестване и проследяване на населението което послушно си мълчи, ми за какво са всичките тия учени глави и най вече юристите защо се оставят на течението и тях вълната ще ги отнесе както и политиците да не се мислят за богоизбрани дори и да им се плаща свобода не се постига с пара да знаете това.

178

.

преди 3 години

До Да знаете1000 "+" ! Браво, право в целта! :)

177

Анонимен

преди 3 години

"В България ваксинирането е традиционно ниско" ето това не е вярно защото срещу опасните болести особено в соца ваксинирането при децата беше сто процента и освен това не мога да разбера първо защо този човек не си гледа работата ами лобира непрекъснато за ваксина, която още не е одобрена да не би да е дистрибутор на ваксината на основния спонсор на Сзо което също според мен е недопустима международна организация да се спонсорира от частни лица а не през държавите които са длъжни да защитават ни