77

Учителя

преди 3 години

Безадресно, безхаберно...хвърлена в пространството фалшива новина...и с каква цел? По поръчка на Москва?

76

trafoPOST

преди 3 години

Колко жалко, че авторката на статията пишеща за изборни измами в Алабама, където уж подадените бюлетини били с 30% повече от населението не е проверила, че точно този щат е спечелен от Тръмп. Е поне разбрахме как.

75

emigrant

преди 3 години

Само един такъв дебел акт на фалшифициране с 5000 гласа е достатъчен да се анулират изборите в тоя щат и да се проведат наново!!92% от медиите нападат Тръмп?!Ами че то бетер от СССР,Раша и вся асталная с,в,олач?!Къде им отиде демокрацията и чувството им за мярка?!Може да мразиш един човек,но това не го прави никой или с по малко качества и не му принизява достойнствата,а говори за теб що за демократ си,щом искаш да те изберът чрез фалшификации!!??

74

Анонимен

преди 3 години

Естонският вътрешен министър Март Хелме подаде вчера оставка, след като предизвика скандал с обиди по адрес на Джо Байдън.

73

БГ

преди 3 години

Това не е новина- в БГ винаги е така!

72

До 59

преди 3 години

Какви "червени мозъци" дрънкаш ти бе , нещо не си наред ! Точно червените мозъци са срещу Тръмп, а не в негова подкрепа - заради Китай, и по други идеологически причини !

71

Амми да

преди 3 години

До Анонимен Ами обмениха опит. Нали Цвъцко беше два месеца на молитвени закуски при демокраставите в САЩ.

70

До 71

преди 3 години

Важното е кой го е правил ! "Случайна" грешка на софтуера с 6000 гласа за Байдън ??? Ако Тръмп правеше такива неща , преди 4 години щеше да спечели много по-убедително, а сега нямаше да иска разследване !

69

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАХА Ти да видиш! Тези да не са били в България на обмяна на опит!

68

Анонимен

преди 3 години

Ако сега са вкарани 2милиона мъртавци в изборите,значи е правено и преди и от демократи и от републиканци.Така че и избора на Тръмп преди 4г. е много съмнителен.НАДПРЕВАРАТА Е БИЛА КОЙ ПОВЕЧЕ МЪРТВИ ДУШИ ЩЕ ВКАРА В УРНАТА

67

Анонимен

преди 3 години

Явно демократите са се съветвали с проф. Мишо Константинов. Той е е факир, които кара мрътвите да гласуват, а действителните бюлетини да стават недействителни.

66

V

преди 3 години

Ми то и тука е така .Имаме тука един гербав математик дет е несменяем .А колко вземат от избирателната комисия милионерите дори и да няма избори е друга тема. Ами те тия пари трябва да ги заработят . Да добавят някой леко поумрял гласопродавател ;) Те така се заработват милионерски ,,заплати,, То тва не е подкуп .То си е заплата за услуга.

65

Анонимен

преди 3 години

до 63,Кое пада ,бе мушморок ??? Това да не ти е българския комунистически съд ???!! Понеже тези щати са до шията в ла*ната, ей затова исковете ще отидат направо във Върховния съд, където мнозинството са републиканци. Едва ли , ще има промяна, но ще изплува много помия. МНОГО!!

64

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Те и останалите машинки нещо ще са сгафили...

63

Анонимен

преди 3 години

До 62/63Ганюгите в България наистина са много информирани та дрънкат с овчите си звънци на шията.:)))))))))))

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61"А както се вижда разследване ще има и то щателно!"Няма "разследване". Има заведени искове за (според кампанията на Тръмп) изборни нередности и делата падат в съдилищата едно след друго, защото са пълна комедия. Другаре, свиквайте САЩ не са Блатная, там има върховенство на закона, а не върховенство на Джуджи.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60"59, ти ли се произнасяш, че е свършило? Сигурно ще те послушат."Аз ти казвам какво ще се случи, защото за разлика от такива като теб се информирам своевременно за всичко което се случва. Жалко, че няма как да те разбера кой си, инче пак щяхме да си говорим.Тъй че, пак да повторя: всичко свърши. Намерете си някоя друга дъвка.

60

Анонимен

преди 3 години

А както се вижда разследване ще има и то щателно!

59

Анонимен

преди 3 години

59, ти ли се произнасяш, че е свършило? Сигурно ще те послушат. Аз не искам Тръмп да остане, но президент, избран с фалшификация няма как да е легитимен и да бъде подкрепян. Изборите в САЩ бяха като тези в Русия, Турция или Беларус - тотално фалшифицирани. Едно разследване ще установи това.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56"Нищо не е свършило още."Свършило е. Само червените мозъци, на които много им се искаше Тръмп да остане, за да могат руснаците да се възползват от неадекватното му поведение, хленчат ЯКО. Приемете, че сте изгубили и толкова.