73

Леле до 77

преди 3 години

Украйна съществува стотици години преди Русия, умнико. Чак го написал под формата на крясъци с главни букви хехе

72

Анонимен

преди 3 години

Как се казва летището в Скопие?

71

Анонимен

преди 3 години

Германия открито каза, че е на наша страна ... какъв 'натиск' ?

70

македонска песен

преди 3 години

ТРИКЛЕТА ДА Е ЕВРОПА ДЕТО НИ РАЗДЕЛ!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Щатите имат интерес да вкарат Македония в ЕС, за да ги извадят от руска орбита.От смешното ни правителство не зависи нищо.Ще пълзят в краката на американските си господари и ще скимтят като кученца, размахвайки опашлета...

68

Анонимен

преди 3 години

Дадохме си за дирника в момента в който подписахме договор. Сега като ощипани моми се вайкаме как така не спазват договора. Там няма вече Българи а сърбомани и албанци това трябва да е ясно! Чудно как ще я караме със националистическа Сърбия и РСМ в ЕС?

67

Анонимен

преди 3 години

А на мен ми е интересно, как нашите политици се пенят на македонците, че с тях сме един народ!!! А когато руснаците говорят, че с украинците (за които преди 100 години НИКОЙ НЕ БЕШЕ ЧУВАЛ) са един народ, тогава нашичките се пенеха, че това не е така! Е, сега видяхте ли, че не е хубаво да копаете гроб другиму!

66

Анонимен

преди 3 години

Да си направят по един ДНК тест. И ще си видят всичките роднини. После ще могат съвсем свободно да си регистрират и езика на шимпанзетата ако искат като официален за страната. И както казват сърбите - у пи4куу ви матетерну! Учете албански, шебеци!

65

жоро

преди 3 години

Никой не може да ни притисне вече. Никой. Вето. Те искат да влязат в ЕС, не ние. Ще им дадем 28 години да изберат - или ЕС, или трябва да учат китайски/руски. Те ще изберат второто. И Сърбия не може да ги вкара в ЕС - нали ги признахме за независими :)

64

Анонимен

преди 3 години

66Де да беше така, не да политиката е доста объркана напоследък. Те самите излязоха от формата на развита демокрация, с последователна и силна позиция, на велика сила

63

Анонимен

преди 3 години

Северна Македония е срамат на великите сили.

62

ВЕТО

преди 3 години

Твърдо вето за безродниците!

61

А

преди 3 години

Утре Меркел ако каже да се обърнем с гръб към македонците, и да се хванем за палците на краката , ще се поддадем ли на натиска ?!

60

Анонимен

преди 3 години

С мишка като бойко борисов вече 11 години само се огъваме, но сега ако не застанем зад ИСТОРИЯТА НИ бойко борисов трябва да отиде в затвора за държавна измяна!

59

Анонимен

преди 3 години

Тази македонска държава е измислена от Москва и по нареждания от там се диктуват измисли и истории. Една от измислици те е езикът и първата книга съставена от майката на СТАНИШЕВ. Ама хайде РАСИЯ е брат нали.

58

Българин

преди 3 години

Ще продадем отновно историята си в името на някакви псевдо западни ценности. А западните ценности са много прости - Македония = нови пазари за корпорациите. А това, че народ без история не е народ - не им пука.

57

Щирлиц

преди 3 години

Българска дипломация отдавна няма.Страната ни се управлява от американски вицегубернатор,който съблюдава първо и единствено интересите на САЩ.

56

Търпение

преди 3 години

Българите ще разрешат македонския въпрос, когато се справят със скопските коминтерновци, но първо трябва да се справят с българските коминтерноци и понеже това не може сега да стане, македонският въпрос ще бъде решен едва след битката при Армагедон, когато от картата на света ще изчезнат феодалние диктаторски империи...

55

ББ

преди 3 години

компромисите с Историята ни са национално предателство...очаквайте скоро...Левски и Ботев...македонци...позор който няма да търпим!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Северна Македония ще бъде Албания до няколко години много просто !Лъжците и крадците господ не ги обича !Да жевеее Северна Албания с население Албанско !