59

Анонимен

преди 3 години

Много сте странни в България. Всеки е дървен философ по всичкология.Живота не сте си оправили - седнали да бичат айляка и да оправят Тръмп. Като го гледате IQ то му е по-ниско от вашето, ама сте му адвокати без да ви засяга нищо.Те в Америка знаят колко данъци е укрил.Знаят му бакиите и спатиите. Американците не знаят къде е България на картата.Не са чували повечето за други държави.Самовлюбени са.Капацитета им е под на всеки грамотен българин.Живял съм 7г.извън Б-я.Не са по-умни от българите

58

Анонимен

преди 3 години

Байдън ще е президент на някоя лудница.

57

До 61:

преди 3 години

На какви наркотици си?

56

Анонимен

преди 3 години

Червените *** в последните дни са полудели :)))) Другари, спокойно, другарката Нинова ще оцелее. Са, вярно, че не ви се получи с "протестите", но нищо, ще ви се сбъдне желанието и скоро ще има избори и у нас. Ей я къде е Нова година, а тъкмо за 3 март вече ще се гласим. Не остана ...... :))))))))

55

Ляв+

преди 3 години

И всичкият този изборен цирк се разиграва поради една основна закономерност, формулирана ясно още от Ленин: "Капиталистическата Демокрация е скрита форма на Диктатура на Капитала. Който притежава, той и управлява." Разбира се, за да се спести пълна изборна излагация, ще се опитат някак си да "вразумят" Тръмп

54

Вуте

преди 3 години

И кой определи че бидон е президент?!Медиите ли... Аз, още не съм чул Господата Путин, Ердоган, Джонсън, Кралицата и други да са поздравили бидоня... Само еуропейските либерастки пудели...

53

Демократ

преди 3 години

Джо Байдън спечели най-честната и най-убедителната победа, но тръмпистите са прости и не могат да го разберат това нещо.

52

Германец

преди 3 години

Голямо квичене на путиноидните тръмписти е настанало. Музика за моите уши :)

51

Анонимен

преди 3 години

Как стана така, че една бедна и неразвита преди по-малко от половин век страна, изведнъж се превърна в толкова важна част от световната икономика, търговия и финанси, че неприятностите в нея моментално се отразяват върху цялата планета с вълни от сривове на фондовите пазари и други икономически сътресения? При това там няма демокрация, не се провеждат избори, и се управлява авторитарно от комунистическа партия.

50

Слободан Перич

преди 3 години

Америка затъва все повече и това е факт!

49

Анонимен

преди 3 години

"удавник за сламка" :DДобре, че се хваща за сламка, а не се хваща за Мистър Пропър.Не за друго.... а защото белината е изчерпана. :DМужду другото симпатизантите му да си пият белината и да лягат!

48

Анонимен

преди 3 години

"...ще предприеме Тръмп срещу победата на Байдън?" - какво подвеждащо заглавие? - в абсолютен унисон с западната фейк преса. Правилното е: срещу изборната измама на Байдън

47

Анонимен

преди 3 години

Представяйки демокрацията като власт на народа, кратосите на всички страни, обединени в защитата на своите привилегии, втълпяват на народа илюзията, че той е властта. "Не одобряваш тази власт, но ти си я избрал. Това е твоя вина". А народът се свива и се примирява. "Верно е. Ние сме глупавите". И забравя мъдрите думи на другаря Сталин: "Изборите правят не тези, които избират, а тези, които броят гласовете".

46

Анонимен

преди 3 години

За времето 1921-1953г по политически причини са пострадали 4 милиона души в Русия. 800 хиляди са разстреляни със смъртни присъди 1,7% от населението. Това е за период от 32 години. Въдворените в лагери са по малко процентно отколкото затворниците днес в САЩ. При френската демократична революция за заклани без съд и загиват от насилсвена смърт 25% от населението. При демократичния преход в Русия 1991-2009 Русия губи 15 милиона, 11% от населението си.

45

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного по малко отколкото при въвеждането на демокрацията при френската революция.

44

Германец

преди 3 години

Тоя ще приеме загубата в момента, в който Владимир Владимирович се съвземе от шока и се обади на Байдън да го поздрави.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Това си е за тяхна сметка Тръмп ще им даде да разберат след като встъпи във втория си мандат.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Горкия, ти за "мислещ" ли се имаш?ХАХАХАХАХХАХАААА

41

KAG2020

преди 3 години

Няма НИКАКВА победа на байдЪната. Всичко е измама, кражба и манипулация.Тръмп печели в почти всички щати, просто резултатите бяха опорочени и сменени криминално от демоНкраДите.

40

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е абсурдна самоунищожаваща се концепция. Причината е проста не можете да имате система, в която крадци, мафиоти, игноранти и глупави хора - Христо Бисеров, Бат Сали, Делян Пеевски и т.н. не само да имат същите права като мислещите хора, но и да са докопали властта. Резултатът е управление на мафията, както в България и... Америка!