112

Анонимен

преди 3 години

Вярно си от "простолюдието"препарата е Ремдесевир а не Ремдедевир.Явно си завършил "вишо"он-лайн по новата програма на гербави калинки.Учете бе хора,и ще имате 2500долара за Ремдесевир.Толкова е курса на лечение за 5 дена.

111

Анонимен

преди 3 години

Явно коронавирусът я е ударил в мозъка.Предлага масови фалити на болнициЕлитът да са плеймейтките на РР- ,,моралистът,,

110

Анонимен

преди 3 години

Обикновенните хора мрът по къщите си, а другарката Нинова на пълно обслужване с лекарства, болница и първокласни лекари.

109

Анонимен

преди 3 години

Голите обещания ги правиш ти, Кууурни! Мандат няма да вземе БСП в близките 100г.Толкова поразии направи партията ви майка, че от 1986г. няма да ми стигнат 5 тома да пиша и опиша какво се случи. 1.БКП смени имената на турците насилствено.2.Белене.3.Свалихте Живков с метеж от вътрешни хора.4.Натопихте ТЖ за външен дълг,който не е правил той.5.Гладната зима 1991г.6.Луканов бащата на банковите пирамиди.Мултимилионерите с кредит на доверие.(Не върнахте нито лев)7.Фалитите на банките.8.Приватизацията

108

До 97

преди 3 години

Прочетохме в пик за моралиста Радев.Дали е вярно?

107

Разбрахме

преди 3 години

За Нинова Ремдедивир, за простолюдието - чай и топла супа.

106

Луд

преди 3 години

Браво на БСП, първо съсипаха здравната система, а сега ще я спасяват.

105

Анонимен

преди 3 години

Значи пак бедни доктори.Импексова ще се лекува в Правителствена болница, а лекарства за останалите болници няма да има. Пак ще има привилегии.Откъде накъде ??

104

Илюминатус

преди 3 години

Срещата със злото е детерминирана и неизбежна, всеки който бяга от това се отдалечава от естествената си eволюция и се отдалечава от Светлината. Не бива да се страхувате никога. Чрез Живия живот се проявава Бог неусетно и понякога неразбираемо. Българския народ има мисия - духовна мисия да премине през това изпитание без да му трепене окото и да бъде Светлина за другите народи.

103

Анонимен

преди 3 години

Права е! Няма да казвам на бялото черно само защото съм фен на противниковия отбор. Добри и практични идеи са това! Отдавна трябваше да бъдат осъществени, но по-добре късно отколкото още по-късно.

102

Анонимен

преди 3 години

Умна жена и предлага разумни мерки и то в стратегически план.Герб предложиха да ни извозват с полицейски бусове -добре,ще го обмисля.Очаквам плана и на другите политически сили.

101

Анонимен

преди 3 години

Ко.......м.уня..........ги и мангъри пълно в България.Само мажат, лъжат и перат пари.Частната лаборатория на доц. Мангъров е взела близо 300 000 лв. държавна помощ.Мангъра и той смени набързо формата си на лабораторията си от ООД на ЕООД.Това им са стъпките. Просто променят формата и хвърлят прах в очите на хората.Пенкова сочи, че Лаборатория Медицински решения, която е собственост на Атанас Мангъров, е получила безвъзмездна помощ от 291 384 лв. през 2014/2015 г. Тотални крадци и лъжци!

100

Анонимен

преди 3 години

И най-интересното: великият експерт пуска илача през фирмата на червения велможа и активист на БСП - София Марин Пенков!Бащата на личната евродепутатка на Корнелия Нинова - Цветелина Пенкова!*** и мангъри, които иначе се гаврят с мерките и иронизират заразата, са се обединили в общ гешефт за изкарване на бързи пари насред кошмара...

99

Анонимен

преди 3 години

Мангъров пусна илач за имунна система през фирмата на червен активистОт Фейсбук профила на журналиста Недялко Недялков:Мангъра обикаля телевизиите и обяснява, че няма Kовид, но същевременно е пуснал в аптечната мрежа илач против вируси и дихателни инфекции.Със светлия си образ на обложката, да капитализира от медийното отровителство! Нали стана мегазвезда покрай пандемията.16,80 лв. за правилния метод за балансиране на имунната система - обяснява Мангъра.

98

Анонимен

преди 3 години

Държавата да понапълни Техноимпекс и после тя пак да си вземе дружеството, мечти на крадец.

97

Микрон

преди 3 години

"Трябва да премахнем пазарно-търговския принцип и да върнем Техноимпекс в управлението на държавата.", заявява соцлидерката.

96

Анонимен

преди 3 години

Изхвърлил Деса след като го хванала с плеймейтки, за косата в градината и тя избягала в щатите при сина си, цялата история я има в ПИК, прочетете за моралиста Радев.

95

Анонимен

преди 3 години

Другарите 100 години ,,оправят" България , затова сме последни в Европа.

94

Сандо

преди 3 години

да върнем държавата в управлението на болниците ... е те тогава верно ще измрем при това безхаберие

93

Анонимен

преди 3 години

Подготвя си терена за грабежи, тя е ниво, експерт, само и дайте властта в държавата. Ще си купи държава в Африка.