46

Анонимен

преди 3 години

Ковид завеса се е спуснала от Лисабон до Владивосток.

45

Илюминатус

преди 3 години

Никое отделно човешко същество на тази Земя няма право да заповядва на друго да се подчинява на авторитета му. Никой от нас няма такава власт. Следователно, тази власт никога не може да произтича от нас. Щом нямаме нещо, не можем и да го дадем. Твърдението на Държавата, че има власт, произтичаща от церемониалния изборен процес, е игра на думи. Тази власт не съществува реално, само в нашето въображение.

44

Анонимен

преди 3 години

Сред първенците в ЕС сме по-свобода.

43

България над всичко

преди 3 години

гръцки простотии - нали след тоя изкуствен вакуум, отваряйки се по-късно ще гръмнат в пъти от заразени!!

42

Анонимен

преди 3 години

Маляките,затварят всичко и най вероятно ще ограничат разпространението на тая гад!Да му мислим ние с гайдите и нарцистичният ни крадец начело!

41

Нав Световен Ред

преди 3 години

Сегашната демократична система с народни представители не е онова, за което предците ни даваха всичко, за да бъде изградена. Целта на народните представители в демократичната заблуда е централизация на световната власт, която да бъде предадена на паразитиращата класа. Тази тенденция е неумолима и докато се залъгваме с изборния театър, никога няма да обърнем курса на събитията.

40

Е и?

преди 3 години

Трябва да опустее целият свят. Иначе заразата пак ще влезе.

39

Нов Световен Ред

преди 3 години

Глобалистите възприеха и доразвиха китайския модел на технокрация, за да образуват единна биозащитена Държава. Тази глобалистка корпоративна Държава ще бъде централизирано контролирана и администрирана от недосегаем картел, състоящ се от назначени бюрократи.

38

Грък

преди 3 години

Статията е пълна с лъжи

37

Анонимен

преди 3 години

Тука ако стане така, има много, които са неграмотни. Какъв СМС ще пратят.Ще трябват и не малко преводачи по околиите. Няма как да стане.

36

Анонимен

преди 3 години

До 38 Бай ти *** е лъган, та никой не вярва на лъжливото овчар че "правителство"

35

Имат много проблеми

преди 3 години

Те да по зле от нас като медицински персонал и болници. Молят частните болници да лекуват ковид. Затова затварят. Разчитат, че вкъщи който се разболее ще му помогнат без да се мешат много много. Имат 700 жертви, за което ги поздравявам, два пъти по малко от нас.

34

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Гърците не ги мисля - ще извият ръцете на бабата и пак ще им сипе няколко милиарда невъзвращаем кредит. Ние да му мислим, че Байче също ще тегли още кредит, ама ние освен, че няма да го усетим, за капак ще трябва да го връщаме. Така, че теглете си лични кредити, стойте си вкъщи и нахлузвайте хомотите пардон маските.Хубаво Милен каза, ме маските са, за да мълчите, ама кой да го чуе. И малко му се случи случка случайно.Ай цъкайте минуси на воля.

33

Анонимен

преди 3 години

Гърция опустя,а тук при нас се вихри такъв"живот"под"мъдрото"ръководство на Толупа,че скоро Ум ще ни се зайде!

32

Анонимен

преди 3 години

Българите са прости хора- само его и простотия, ама от оная селската. На бай *** му дай мозък да ръси.

31

Анонимен

преди 3 години

Аз като пусна смс, той вируса ми прави безопасен коридор ли?

30

Анонимен

преди 3 години

:)))))))) ревете за такива мерки тука, ама да сложите маска- а не, Мънгаров каза че може без нея. Ако тука направят такава карантина какво ли ще правите? Ще пищите като девици.

29

Анонимен

преди 3 години

До ИСТИНАТА 11Кой грип досега е блокирал здравната система , дори в страни с най-модерна и развита такава ?нито свинския , нито птичия успяха да направят това

28

Гърците с техните

преди 3 години

Дългове още ще натрупат. Но ще им ги опростят щот са с връзки. А ние опашкарите (благодарение на политиците естествено) ще бъдем хем болни хем бедни.

27

Василис Пелеас

преди 3 години

Да не излизат бе, хак да им е, нека и те опитат малко от китайската сила.