93

Анонимен

преди 3 години

Референдум ьа иьлиьане от Нато.И военен съюз с Китай и Русия.

92

Анонимен

преди 3 години

Нов конкурс з боен самолет но реален такъв на който да участват повече фирми и излизане от Нато.Изгонване на атлантическият клуб от Бългрия.

91

До Мария

преди 3 години

Явно не си добре. Нито един президент не може да спира броене на бюлетини, подадени по пощата с клеймо от преди датата на изборите. Отказ от това би било равносилно на отказ от демокрация. Явно хал хабер си нямаш от гласуване в Сащ, това е законно положение от мнооого години в сащ.

90

Анонимен

преди 3 години

България ням да се оправи докато не изритаме и последният американец от нашата територия.

89

Анонимен

преди 3 години

Умен не умен робът като теб си е роб.Твой си проблем.

88

Анонимен

преди 3 години

Спокойно Сащ са китайски васал.Тоест те са *** без зъби.Въпроса е сега дали можем да продадем купените Фък-16 на Сенегал и на тяхно място да купим модерни самолети я Рафал я Су-35

87

Мария

преди 3 години

Пряк свидетел съм на 3 избори за президент на Щатите и на още 3 отдалече, но такова чудо не съм виждала. Толкова много подлост и фалшификация е просто нечувано.Огромна работа на господстващите надпартийни лобита.Действуващ президент да не може да се наложи за спиране на броене, за преглед на бюлетини, това вече си е война между лобитата и то страшна война. Дано Тръмп се пребори.

86

Анонимен

преди 3 години

Борбата е безмилостно жестока. Свидетели сме на системна криза на капитализма. Капитализмът се развива и възпроизвежда чрез експанзия на нови пазари. Последните останали пазари бяха соц. страните. Агонията на свършека на капитализма като система се удължи с 30-ина години. Нови пазари на планетата няма и място за всички, които досега дърпаха конците, също няма да има. Идва Посткапитализъм. Борбата е кой да оцелее и да държи бъдещето в своите ръце чрез няколко нови регионални валутни зони.

85

До 104

преди 3 години

Радвам се за което. Доста умен народ. Мнооооого ги подценяваш.

84

Къде бяха тия избори

преди 3 години

Напомнят ми на изборите в една изостанала балканска държавица с преобладаващи гласуващи тъмни малцинства , непрекъснати оплаквания за манипулации, които спират щом правилния кандидат спечели, безсмислени дела за манипулиран вот , безброй раздадени кибапчета срещу глас , шокиращи "разобличаващи" компромати ... фалшиви бюлетини и фейк "разкрития" от предплатени слугински медии .....Мила родна картинка .

83

О хо хо

преди 3 години

Стига сте врещели, русофили. Баъдън е по- нормален от Тръмп. Ще се разберете.

82

Анонимен

преди 3 години

Обаче ако не бяха двете световни войни и заемите които Сащ раздаде и после взимаха с лихвите сега Сащ щеше да е на нивото на Тринидат и Тобаго.

81

До 103

преди 3 години

Ти нормален ли си?....Война с кого??? Не го пожелавам на никого.

80

Хахаха

преди 3 години

спокойно ще бъдете под китайска доминация до края на човечеството.

79

АнонимеН

преди 3 години

ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП ЗА ВОЕННИТЕ БЕШЕ САМО ЗАПЛАТИ БЕЗ РАБОТА!!!ВРЕМЕ Е ВОЕННИТЕ НА ФАЩ ДА СИ ЗАРАБОТЯТ ЗАПЛАТИТЕ!!!!------------ИСКАМЕ ВОЙНА)! ИСКАМЕ ВОЙНА! ИСКАМЕ ВОЙНА!

78

Анонимен

преди 3 години

Тая на снимката с плаката анти тръмп дали не е бяла мрва искаща черен буй?Защо ли техните са се хабили да я създават.Затова видиш ли женски плод аборт

77

ГосТ

преди 3 години

Без заграбеното от целия свят след ВСВ, каубоите щяха да бъдат като мексико или средностатистическа страна от Латинска америка. Не го забравяйте

76

До 96

преди 3 години

Може би защото не сме били 45 години под китайска доминация. Тогава щеше да е друго.

75

Анонимен

преди 3 години

Дано и в родните избори има нещо подобно, защото беге народа сградата страааадаа риивеее и страаада... Аааааххх колко тежка е съдбата ни под властта на Тирана!

74

Анонимен

преди 3 години

Хаче Брекзита е англииска работа какво общо има Тръмп