75

ЦРУ

преди 3 години

ПРАВИЛНО !!!! Да се ОЩИПЯТ ...и да си седнат на *** . ДАЛИ ОЦЕНЯВАТ...какво направихме за тях ?????? ПЪРВИ ги признахме като самостоятелна държава .благодарение на нас...Гърция им вдигна забраната .НАЙ-ВАЖНОТО - взимаме ги ние и Гърция в НАТО...да не ги РАЗБИЯТ СЕВЕРОАЗИАТСКИТЕ АГРЕСОРИ - СЕГА ГИ ПАЗИМ......а като " УВРАТ " ...ще ги приемем в клуба на БОГАТИТЕ БЕЛИ страни - ЕС !

74

?

преди 3 години

Това СР Македония, "Социалистическа Република Македония" ли е?

73

българин

преди 3 години

Никаква блокада няма Македонче! Споко! Всичко е по инициятива на др Каракачанов! Нали и той се нарича "македонец"! Ще отшуми всичко! Нашите се правят на "силни" и се правят че "работят"! Никаква външна политика нямат! Пътници са! Просто сте им под ръка и се зачждат с вас! Скоро И ТЕХ ЩЕ ГИ НЕМА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА В България! ОСТАВКА НАГЛЕЦИ И МУТРИ!!!

72

Анонимен

преди 3 години

Отдавна трябваше да искаме името"Македония"да бъде сменено. Грешка недопустима от дълго време. Когато гърците искаха смяна на името нашите продажници не се присъединиха. Държава Македония никога не е имало измислиха я американските господари.

71

Анонимен

преди 3 години

Макетата наистина ли са изненадани че ги блокирахме? В коя реалност живеят? :D

70

wild horse

преди 3 години

90% от жителите на тази измислена държава имат български паспорти,за да ползват облагите на свободното придвижване и работа в ЕС. Мръсни,долнопробни тарикатчета,не заслужават дори ритник. Ако нашето правителство пак клекне пред Германия,или някой друг,ще бъде най-чудовищното национално предателство. А те от сега казват"Германия ни подкрепя".....

69

Неутрален

преди 3 години

Да не ти пука, Заев. И без тях можете но факт е че Боко те подведе...

68

мхм

преди 3 години

Заради България Македония подписа договор с Гърция и дръпна толкова в ЕС. Сега ни забиват нож. Браво

67

Анонимен

преди 3 години

Добър ден, очаквайте още.Може пък да ви уврят малко чутyритe.

66

Врагът>>зад ог

преди 3 години

Масата македонци,сърбите са ги научили да ни мразят неистово,почти като сърби.Това може да се види във всеки македонски учебник,вестник,телевизия,паметна плоча.Това, че казват, че са приятели е моментна лъжа от заинтересованост.За 30 години всеки български бизнес там бе саботиран,не разрешиха български вестници и телевизии да стигнат до населението.Бойкотират изграждането на нормална пътна връзка София-Скопие,въпреки осигурените европейски средства.Не щем врагове си в ЕС-да стоят зад оградата!!

65

странно

преди 3 години

макето казва , че бил сигурен , че българксият народ мислил доброто на македонският народ НО НЕ КАЗВА , че македонският народ мисли доброто на бългаския и там е заровено кучето !! въобще не трябва на ес и България македония да е в ес още повече , че тан са поне 1 млн шипт,ъри

64

Анонимен

преди 3 години

Най=големият майтап е че востаниетопротив буга-рскиот окупаторго започват ЕТНИЧЕСКИ от Южна Сърбия ТОГАВА които се казват АСПАРУХ ахахахаха!Нема такива ***.Имат един певец КРУМе СпасовСКИ,имат един друг паун голем патриот и той КРУМе,мислят като сложили Е и СКИ та са на АлександАр потомци!!Друг Крум освен Кан Крум на Балканите няма.Тъ..пи та чак вдлъбнати и не им прави впечатление,като треснати.СМ е психиатрия от която и лекарите са побегнали поради отчаяние за излекуване на народа.

63

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

С БОРИСОВ МОЖЕ ДА СБЛИЖИТЕ ПОЗИЦИИТЕ ЩОТО И ДВАМАТА НЕ СТЕ БЪЛГАРИ Е БОЙКО Е НА ПОЛОВИНА САМО ПО МАЙЧИНА ЛИНИЯ

62

No1

преди 3 години

Mozeme i bez vas nie sme si spokoini ke umrete so tie ceni i tie zaplati

61

Напразни МК надежди

преди 3 години

Меркелица си заминава и никой не я пита вече за нищо! Да не разчитат македонците на нея! ЕНП точно ще си занулят електората в България, ако ни натискат да пускаме Македония в ЕС, заедно с лъжите й. По никакъв ефективен начин не може никой да ни влияе на решението ни, защото българския народ 85% е за спиране на Македония докато се поправи. Няма партия или политик, които ще се самоубият предавайки народа си. Направо с чукове ще ги изкъртим от там където са!

60

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тая...шушумига на...снимката са мисли за...голям политик.Щял да са...разбере с Борисов,защото бил...добронамерен.Не е ял...попарата на Боко,ама май на там отиват работите.

59

Анонимен

преди 3 години

До БЪЛГАРИН=отдавна в т.н. комисия нашите представители са разбрали с кого си имат работа.Не случайно в последните седмици точно от тях чухме че трябва да има вето и че не са ни никакви братя.Тридесет години след 45 преди това българските политици позволяваха унижение и гавра с българския народ,история и държавност.Не мога да повярвам че са били толкова наивни ливади,хайде повечето хора са били заблудени,но тулумбаците плотици не могат да си позволяват подобна наивност.Сега вече няма накъде.

58

мунчо

преди 3 години

бой по крадливите рьчички

57

Българин

преди 3 години

Само така! Трябва да искаме и смяна на името на Северна Македония. Трябва името Македония да изчезне.

56

Бугар

преди 3 години

На мен македонците никога не са ми били никви!!Винаги са плюели срещу на и ни мразят!! Както и сърбите ни мразят!!На нас са ни братя и близки Албанците! Уважават и ни обичат и никога не са казали лоша дума за нас!!!