271

Поручик Ржевски

преди 3 години

Дарения правя редовно, но само на конкретен човек, след като съм се запознал на живо и директно на банковата им сметка. Всичко друго е бизнес.

270

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 281измисли, как да не плащам данъци и ще дарявам поне 50% от спестеното ;)

269

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 285Айде-айде. Не хора с отговорности, а хора с властта, да си назначат такива заплати. Какво иска да ми каже? Че ще провали компанията и ще си тръси друга работа, ако взима 15000, вместо 75000 лева заплата ли? Да, бе, да!

268

Анонимен

преди 3 години

От времето на Танасис Кацирубас (бивш executive на Глобул) заплатата на шефовете на телекоми, та и до Александър Димитров до днешна дата, е цифром и словом 50 000 (Петдесет хиляди) лева. Това са хора с отговорности. Финансов директор на по-голяма компания, през чийто ръце минават милиона взима по 20-30 бона на месец. Някакъв *** бил мн специален, че да взима 80 бондака. Айде ве? Дори обърнато в платена консумация на ласки е прекалено.

267

фарт

преди 3 години

Ми то Древните съ го казали:"Пътят към Ада е Постлан с Добри Намерения"!!!!!!!Тъй, че - "Нищо ново под Слънцето!"

266

Дзъ

преди 3 години

Ударихме дъното и с добрите намерения

265

Анонимен

преди 3 години

Има ли въобще някой изненадан? Аз по-скоро пих се шокирал, ако някой ми докаже, че не се правят измами с даренията. Живеем в такъв свят вече повече от 30 години! Само си представете, ако не бяха краднали, роднини и приятели щяха да им се присмиват и да ги обиждат! Такова ни е обществото, болшинството са такива хора и ако някой се прави на честен, много скоро умира от немотия. Тъжно, но истина.

264

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Плащам си данъците, дарения не правя!"А трябва да е точно обратното.

263

Ужас

преди 3 години

Добре де, явно лакомията и алчността са тежки болести. Тоя е милионер покрай Кредисимо. От Хелпкарма също е можел да изкарва прилични пари и без тъпотии. Защо му е да прави такива глупости? Можеше да си пишат по-нормални заплати и да си работят. Все пак болни хора разчитаха на тях. Сега никой няма да дари. Какви заеми са си давали, какви заплати по 80к?? Освен като ги гледам да са любовници...де да знам...шашава работа.

262

Анонимен

преди 3 години

До БеднякТрябва да си много наивен за да задаваш такива въпроси на един доказан мошеник . И то в медия която той надали чете. Мислиш ли че му пука ?Можеш да излезеш на площада с цветенце и да постоиш час , два в студа ако мислиш че това ще те поуспокои.

261

ъъъ

преди 3 години

Преди време друг един благородник, лорд Евгени Минчев, си го каза 1:1 - нормалното е от всяка една благотворителна кампания около 15 % да отидат за дарителство - останалото са разходи за организация, реклама и т.н. Така че, просто не дарявайте на организации, фондации и тем подобни, ако не желаете да храните айтита, пиари, адвокати и какви ли още не.

260

Анонимен

преди 3 години

Плащам си данъците, дарения не правя!С просяците в София съм приключил отдавна. Предложих преди много години на една, която се жалваше, че е гладна да и купя хляб, масло и салам. Тя не ги искаше, пари да съм и дадял. Разбрах, че не е гладна, а е час от просяшката организирана мафия.Дори и добрите каузи в България все ще се намерят мошеници да ги опорочат!За тия от Хелпкарма ще кажа - Господ вижда!

259

Анонимен

преди 3 години

Ха,че какви си мислите с заплатите на шефовете на Здравната каса,НОИ,частни пенсионни дружества на които всеки месец даряваме нашите си пари и то не доброволно?Тука се възмущаваме а там,не!Ние ли гласуваме космическата заплатата на шефа на НОИ например?

258

Бедняк

преди 3 години

5. Има ли деца Славито и те горди ли са с баща си? И какви подаръци им носи за Коледа6. Посетил ли е този тип/*** поне един път в живота си някой дом или инстанция за деца без родители и такива с увреждания? И знае ли той какво значи да си дете и да живееш/вегетираш на периферията на обществото? В такива случаи желая действително да има някой горе и да вижда всичко!

257

Анонимен

преди 3 години

Цялата идея да се събират пари за някого е изначало сбърканаТя не е много готина, но каква е алтернативата?

256

Бедняк

преди 3 години

Въпроси към някой компетентен:1. Техн. директор в дадено предприятие е отговорен за техн. прогрес и развойната дейност.А какво е извършвал Славчо в тази т.н. платформа?2. Какво училище е завършил Славчо? 3. В коя партия членува момчето и има ли намерение да се занимава активно с политика? Вярващ ли е той и ходи ли на черква за да го сложа направа към фарисеите? 4. Кой определя заплатите на персонала в една такава структура или е на самообслужване? 5. Има ли деца Славко и те горди ли са с

255

Кариди

преди 3 години

Смърт за такива ***. Пребиване с камъни и пръчки на площада.Сега, кой ще дари дори и лев на нуждаещите се, като знае, как се харчат даренията?Време е всички ***, които радат от болни деца да се изправят пред народен съд. Не е лошо до тях да застанат и всички политици, заради които сме в това положение!Смърт!!!

254

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Големият проблем е, че това дискредитира много самата идея на дарителството..."Тя си е дискредитирана изначало. Какво значи да даряваш посредством есемеси примерно - хрантутиш банка, хрантутиш мобилен оператор, хрантутиш сума ти посредници по веригата, накрая колко от левчето, което си дарил, реално ще стигне до детенцето? Същото е с даряването улицата - дадеш му някой лев, оня го похарчи за ракия или цигари. Цялата идея да се събират пари за някого е изначало сбъркана!

253

Соколе-то

преди 3 години

Ей, къде са парите...каца, която е държала....., мед не може да държи - https://investor.bg/***-i-analizi/339/a/akcionerite-na-kredisimo-odobriha-otpisvaneto-i-se-mestiat-v-nov-po-goliam-ofis-214846/

252

до 256

преди 3 години

Приемам забележката , но ме мързи, така че прощавай за неграмотността ми.Някой ми беше казал , че дори най добрите писатели правят много редакции дори и Иван Вазов прави по много редакции в черновата си ,преди да стане белова.Защо ли ми го каза , явно и тогава ме е мързяло.Кофти нещо е мързела , няма измъкване но пък ще оцелеем някак.