193

Хммм

преди 3 години

...затова усилихме болници, полицаи, всичко"Какво е искал да каже авторът?

192

Мангърян

преди 3 години

казах ли ви, че с чайчета всичко се оправя?Айде без маски - лъжат ви.Ако нещо стане - приемам само надомно - агънца, медец, парички...Мутафа да ви лекува.

191

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен220Къ шъ мръ бееее ! Нема такоф вирус. Мангъро така рече. И сума ти умни куту мене ора викат така. И не носиме маски оти сме убави и си не криъме убуста!

190

Анонимен

преди 3 години

Не само ще затворим цялата страна ами и съвсем скоро ще те тричаме крадец-нарцистичен!

189

Марвин

преди 3 години

Явно тоя е много сигурен, че ще остане на власт, щом говори, че април щял да изправя държавата, което не е добре. Стига толкова комунизъм, прикрит като демокрация! Време е за истинска такава!

188

ПроСоТо

преди 3 години

"Февруари, март, април, ще изправя държавата"..?!?!?!?!ТОЙ ЛИЧНО бил щял "да я изправи"?!?!..ТОЙ ЛИЧНО!!И къде ще я ИЗПРАВИ?..-ДО СТЕНАТА?!..пропуснал е да продължи:-.."...след като Ноември,Декември и Януари я закопая окончателно".....това същество е тежко болно,осъзнайте го!..То страда от БОЛЕЗНЕН НАРЦИСИЗЪМ ,комбинирансмалоумие,наглост и арогантност...Съчетани със страх,безидейност и СЛУГИНСКИ МАНТАЛИТЕТ.....Боже,България ОПАЗИ!!

187

Напротив

преди 3 години

Ще я отворим за всички заразени от цял свят, да не ви бавим много.

186

Анонимен

преди 3 години

Обаче как се подсмихва и мига с очи когато говори "истината", социопат на десетелетието :))

185

Анонимен

преди 3 години

Аха,Борисов е решил да съкрати разходите за пенсии,ясно!!!Сухите съчки в действие

184

Искам и имунитет

преди 3 години

По-рано в четвъртък вечерта Борисов имаше друго включване от дома си, в което настоява за решение на ниво ЕС, което дава имунитет от прокурорско разследване при покупката на ваксини за коронавирус. Той направи Фейсбук обръщение към българите преди заседанието на Европейския съвет.Борисов посочва, че има "много лош опит" с някогашния министър на здравеопазването Петър Москов. По негово време у нас бяха внесени ваксини от Турция, но след това Москов бе обвинен от прокуратурата и все още е подсъдим.Още ни развеждат по съдилищатаhttps://facebook/100006542380422/videos/292072388815566

183

анонимен

преди 3 години

Няма да затваряме, да изпукат пенсионерите, за да облекчат НОИ! Щото пари няма!Лошото е, че пукат и млади хора! Каквото дойде! То пък, един живот в тази страна!

182

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТонка, абе ти да не си Божков?

181

Анонимен

преди 3 години

Гледах клипчето и си казах - ей това е народен човек :)) Продължих да гледам, каза че без парламент държавата не функционирала, замислих се от колко време Бог не е стъпвал там, не можах да се сетя :)))

180

Анонимен

преди 3 години

Подаде ли оставка, влиза в следствения арест.

179

Изход

преди 3 години

Изходът е само един - не може да има двама държавни ръководители ! Светът така е устроен ! Господ няма наоколо президенти,съветници и прочее глупци ! Затова, Конституцията е казала: Мин.председателят ръководи държавата и всички работят така, както той нареди ! Затова : Борисов, арестувай оня самозванец ,Фигуранта , за да има ред в държавата !!!

178

Анонимен

преди 3 години

Не ни храниш ти! Храним се сами: благодарение на уменията си, на талантите си, на усилията и работата си. Ние те храним! Ние сме тези, които опитваме да направим нещо умно, нещо красиво и нещо смислено в пълната ***, която създаде. Не сме ти набори край пътя , не си ни хвърлил 50 лева от джипа и не сме братовчед ти Ради.

177

САМО ПИТАМЕ ,БЕ...

преди 3 години

КРУШОВИЦАТА ЖИВА ЛИ Е ОЩЕ...?!ЩО СИ МЪЛЧИТЕ ...??!ДА НЕ БИ ДА Е УМРЕЛА И ДА СИ ТРАЕТЕ , ДОКАТО Я БАЛСАМИРАТ И НАПУДРЯТ....ХА,ХА,ХАААААААА.....

176

Анонимен

преди 3 години

Браво Баце

175

БАЦЕ Е СУПЕЕЕР...

преди 3 години

НАПРОЛЕТ С ПЕСЕН ---ЖИВОТА ЩЕ Е ЧУДЕСЕН С ГЕРБ!ДАВАЙ БАЦЕЕ.....С ТЕБЕ СМЕ!

174

123

преди 3 години

На Боко му дават 29 милиарда да ни унищожи. Убиване на малкия и среден бизнес и отровни вакаини за бързо измиране.