109

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГетото Детройт, можеше и да не е гето, ако не го бяха оставили. Но обвинявай основно Калифорния и Ню Йорк!

108

Анонимен

преди 3 години

До cky2kbgСтана точно това, кеото ти казвах че може да стане, ама ... Дано поне си научил нещо днес.

107

cky2kbg

преди 3 години

преди 30 минути вота се обърна. Байдън води 2 щата в които Тръмп водеше. При 94% обработени бюлетини в тези 2 щата + Невада дават точно 270 гласа и Байдън печели. Тръмп не му достигат 3 гласа. Това се случи в близкия половин час. Невада Уинсконсин и Мичиган са за Байдън при 94% обработени. До преди това Тръмп водеше в Уинсконсин и Мичиган което го правеше победител заедно с другите 3 щата където ще спечели.Май играта свърши, тия 2 щата са на Байдън и Тръмп губиПоздрави от СиднейАвстралияя

106

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

Преди няколко часа либepacтите се скъсаха да лаят срещу Тръмп, че като писал съобщение в Туитър натиснал накриво един бутон на клавиатурата и не си видял правописната грешка.А за тоя Бидон с Алцхаймер, дето не знае на кой свят се намира, не си познава децата и внуците и не знае кой е жив и кой е починал от собственото му семейство какво ще кажете?Кажете де???

105

АнтиБайдънист

преди 3 години

Браво ,супер ,не съм се радвал така откато Радев стана президент!Шампанското гърми ,това за мене е като сбъдната приказка!Тръмп и Радев президенти!Най-достойните в своите държави!Тръмпе от утре бой по главите на неолибералните ***!Но така е ,винаги доброто побеждава злото!Тукашните либерали тресат от страх като цапнати лоени дражета.И има за какво ,голямото чистене на бок-лука започва от уте!

104

Политолог

преди 3 години

Наскоро попитах дъщеричката на мой приятел каква иска да стане като порасне. Тя каза, че иска един ден да стане Президент. Двамата ѝ родители - либерални демократи - бяха там, тъй че аз я попитах:- Ако станеш Президент, какво е първото нещо, което би направила?Тя ми отговори:- Бих дала храна и къщи на бездомните хора.Родителите ѝ сияеха...- Браво... наистина достойна цел! - казах ѝ аз. - Но не е нужно да чакаш, докато станеш Президент, за да сториш това. Можеш да дойдеш у нас, да окосиш дво

103

Анонимен

преди 3 години

Честит им първи президент жена на американците.Всички прогресистки мечти в едно....С пощенския вот и гетото Детройт,пред което и Столипиново е китка.

102

Анонимен

преди 3 години

Хората на Балканите а и другите оттатък Босфора по ,,старите земи'' си бяха отдъхнали малко от мириса на барут за четири години,а и ,,Ислямска Държава'' не се чуваше от години насам,но много скоро нещата могат и да се променят в негативен аспект.Лошото е че България е не много далеч от ,,събитията'' и си е в редът на нещата българинът да се интересува поне малко от международната политика.

101

Анонимен

преди 3 години

Светът трябва да се отърве от американското господство на ВСЯКА ЦЕНА !

100

Анонимен

преди 3 години

Този няма да може да си изкара мандата. Президент е Камала , която на 29 г беше любовница на 60 г политик, така и започна кариерата и на политик. Работещо момиче.

99

Анонимен

преди 3 години

Еми честито на слаботоковите . Слаботоковият им кандидат обиден спечели. Честито на китай и на всички зелени. Майка им жална на всички работещи хора.

98

Doctor Who

преди 3 години

ДА има нещо притеснително в здравословното му състояние КАЗВА СЕ ДЕМЕНЦИЯ. Много тежко неизлечимо прогресиращо заболяване.

97

Анонимен

преди 3 години

Избирателите на Байдън са като коронавируса - не съществуват, но печелят.

96

Анонимен

преди 3 години

Честит им локдаун и комунистическо робство на американците ...и на нас.

95

Анонимен

преди 3 години

До 106Ами той умря, не видя ли, че след бункера беше 20 години по- млад. Дори го каза в прав текст. Който има очи да вижда.

94

Ехе

преди 3 години

Тоя е хептен изфирясал. Спечели ли, ще управлява вицето и либерастите ще целуват черници от....зад до откат и блм и всякви подобни.

93

Анонимен

преди 3 години

САЩ - новия китайски концлагер.

92

Анонимен

преди 3 години

До АнонименУат дъ фак уе ....Всяка година ЮВнага пердскзала" - Миналата година, беше предсказала,че тръмп щял да умре, преди това обама предсказало ...

91

Анонимен

преди 3 години

Утре ще представи Тръмп като свой вицепрезидент.Дементирал дядка!

90

Анонимен

преди 3 години

Когато Обама стана президент всички се чудихме защо Ванга каза, че последния президент на САЩ ще е черна жена. Сега вече знаем - Камала.Хубавото е, че Ванга също каза, че руснаците ще си правят втора голяма разходка в Европа. Да му мислят Меркел и Макрон.Колкото до изборите. Измамата на хилядолетието. Докато Тръмп си пръскаше парите за предичборна кампания и обикаляше страната, либералите вложиха милиарди в измама.