Снимка: БГНЕС

Точно на последната права на президентските избори в САЩ, по време на посещението си в Пенсилвания - последната му спирка от предизборната кампания, Джо Байдън направи колосална грешка. Той излезе да говори пред множество хора и представи една от своите внучки като... починалият си син Бо Байдън.

"Това е моят син, Бо Байдън, който много от вас помогнаха да влезе в сената на Делауер", заяви той, прегръщайки своята внучка. Усещайки какво е казал, кандидатът за президент на САЩ се поправи и заяви "Това е внучката ми, Натали." Но не, момичето до него далеч не беше Натали, а братовчедка й - Финеган.

16-годишната Натали е дъщеря на покойния Бо Байдън, но 20-годишната Финеган е дете на неговият брат - Хънтър. 

"Не, не, чакайте... Грешната внучка", поправи се най-накрая Джо Байдън и прегърна Натали. Но наблюдателни зрители посочиха и още една грешка - Бо Байдън никога не е бил избиран за част от сената на Делауер, а за главен прокурор.

Това не е първият път, в който Байдън прави подобни грешки. Преди няколко дни той забрави името на човека, срещу когото се изправя на президентските избори в САЩ.

 "Още четири години Джордж, ъ-ъ, Джордж, ъ-ъ, той - ние ще се окажем в положение, че ако Тръмп бъде избран, ние ще живеем в различен свят," каза Байдън в интервю. До него стоеше съпругата му Джил, а камерите я уловиха, как тихо прошепва името на Тръмп за да поправи съпруга й грешката си.

Много хора обаче се питат - дали грешките на Байдън са неволни или има нещо притеснително в здравословното му състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase