55

Анонимен

преди 3 години

Признайте истината, щом искате да сме братя!

54

Софиянецо

преди 3 години

Около 1/3 от старите жители на София са потомци на преселници от Македония. Който иска ще му разкажа за Ючбунар. Значи това са българите в София, останалите 2/3 според Скопие са татари.

53

Анонимен

преди 3 години

Защо да подкрепиш някой, който те мрази, заради излятата пропаганда? От коя година Македония е държава? Родословни дървета няма ли?

52

Анонимен

преди 3 години

61 Както с Гърция, ли?

51

Анонимен

преди 3 години

43 Северомакедончетата, да приложат, договора който са подписа ли, ние историята не си даваме.Македонската нация и език се пръкна през 1945,със заповед на Коминтерна.Северна Македония е била част от България и това историческо минало, трябва да признае.Тогава ще сме на истина, братя.

50

Митревски

преди 3 години

Не ваш наш е но ползувайте го да видите ке и нии сме ора, дека Путин казува ке дадохте азбука на сите славяни. Ке один у ЕС с вас или без вас ке ни пуснат.

49

българин

преди 3 години

До: Не извратен тип (номер 43)Така е, и аз не искам да участвам в тази кремълска интрига, ако бях Шерлок Холмс щях да търся мотив, а мотив за раздора между С. Македония и България може да има само Кремъл в руската столица Москва!Нямаме причини да мразим македонците както и те нямат причини да мразят нас.Всеки има правото да се определя така както се чувства.Знаете ли, че в Сърбия има хора, които са се писали като етнически "югославяни"?При положение, че такова понятие не е имало никога.

48

Анонимен

преди 3 години

Гърция им смени името, а ние пак с наведени глави да ги подкрепим...Да Ганья все в чуждата паница гледа, засуква мустак и маа пръжки с боб! Ха ха ха уникално тъъпиии сте уникално!

47

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоТонката налива в огъня, не му се сърди не е татарин като нас :)) Той е горд османлия, както и макетата са горди албанци :) Да виждаш горд турчин в ЕС, както и албанец а.к.а маке в ЕС :))

46

Случаен минувач

преди 3 години

Били ли сте в Скопие? Аз бях есента на 2018. Ужасно големи паметници на кого ли не, Александър Македонски на първо място, Наполеон Бонапарт (и той е македонец ако не знаете), Гоце Делчев и т.н. Импозантна сграда - на нея пише "Национален исторически музей". Е такава грандоманщина не бях виждал! Че дори и триумфална арка имаше! Наистина трябва малко да ги ударим по рогата, много са се самозабравили!

45

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До Митревски пич не знам колко сте велики, ама доскоро не бяхте северняци, а фиромци - FYROM Former Yugoslavian Republic Of Macedonia, на български (който незнайно как владееш) бяхте БЮРМ. Ще видите ЕС, когато Гърция реши Снежко.

44

Анонимен

преди 3 години

До вчера припявахте мантрата - вън от ЕС, днеска щом братята македонците искат гласът ни, станахте много ербап. Марш по дупките!!

43

Анонимен

преди 3 години

Тито създаде македонската нация за 1 ден. Преди Тито не е имало "македонска нация". Македонците са изкуствена нация.

42

НИКАКВА ПОДКРЕПА

преди 3 години

Нима забравяте колко национални КАТАСТРОФИ имахме, заради желанието да си върнем Македония! Хайде стига вече!!! Умните се учат от гршеките си!!!

41

НИКАКВА ПОДКРЕПА

преди 3 години

Нулева толерантност, нулева подкрепа за изкривяване на историята! Гърция им смени името, а ние пак с наведени глави да ги подкрепим... след цялата пропаганда, те не се чувстват българи! Да си плюем в устите ли? Аман вече от толерантност!!!!

40

българин

преди 3 години

До: номер 36Ами Канада като няма вътрешни граници, пък говорят на два езика, английски и френски, те какво да правят?Ами Швейцария? Швейцария нали е една държава?Пък там говорят на четири ОФИЦИАЛНИ езика - немски, френски, италиански и романшки.

39

Анонимен

преди 3 години

Тия нямат място в цивилизацията, докато не признават истината.Ти имаш ли място бе бacтyн? Цивилизованият човек носи глава за разлика от тебе!

38

Пенко Митревски

преди 3 години

И вазе ке дойдат нje бой се ние епа с турце немаме границе.

37

Не извратен тип

преди 3 години

Да са живи и здрави нашите македонски съседи,всеки човек е такъв какъвто се чувства,аз във тази интрига създадена от Кремъл не участвам и не мразя Македония и народа македонски,призовавам и македонците да не се вързват на руските интриги и дс милиционери държанки на Кремъл като Миленко Неделковски

36

Анонимен

преди 3 години

Вето, вето, вето за Македония! Докато не излязат с декларация, че македонците са българи и македонска нация не съществува, България трябва да слага вето на Македония. Тия нямат място в цивилизацията, докато не признават истината.