26

българин

преди 3 години

Защо не ни стиска да " извиваме ръцете" на една Турция, Гърция или Сърбия примерно щом касае интересите ни? Та сме се захванали с малка Македония? Това не е " политика"! Това е дуене н мускули пред малка държава като Македония! Слаба ракия сте госпожо! ОСТАВКА!

25

Анонимен

преди 3 години

Баце пак е накупил хора и разни партии и БСП,АБВ,Изправи се бг,Възраждане останаха единствената опозиция,канят се,ако спечелят изборите да съсипят и БСП,за да не остане никаква опозиция в България ,избиваха и хора, хора гласувайте за БСП,ще останем без сериозна опозиция и диктатурата им ще е абсолютна и тотална,докато унищожат населението тотално герберите!

24

Анонимен

преди 3 години

На балканеца му дай само да мрази. България да направи мръсно на Македония, после те да ни отмъстят - и двете няма да цъфнат и вържат с омраза и отмъщения.

23

Коментар

преди 3 години

Не слушайте тиквите че се представят пред раята за някакъв фактор защото реално от тях нищо не зависи а вършат квото им наредят външните сили!Външните сили какви мощни и силни държави събарят камо ли ще се съобразяват с нашата мизерна и най бедна в цялото Северно полукълбо държавичка!Айде без майтапи)))

22

Тая

преди 3 години

Неуката калинка по история ще ни вкара в голяма беля. Май за това взема хилядите евра .

21

Анонимен

преди 3 години

GERB - BALGAROUBIJCI!Няма такъв страшен геноцид в историята на България,извършен от алчни,егоистични българи върху българи!Българоубийци,с какви очи още стоите във властта?

20

ПРЕДАТЕЛИТЕ от ГЕРБ

преди 3 години

под натиска на МЕРКЕЛ се подписаха по всички унижаващи ни договори с макетата, а сега реват като ущипани моми

19

Bungar

преди 3 години

Всеки човек има право сам да се самоопределя какъв е.Тогава къде е проблема ако някой в България се самоопределя като македонец. Разбира се,че има македонско малцинство в България и това е тяхно право да се сдружават както намерят за добре,както и тези които се самоопределят като българи в Македония да имат същите права. Това е Европейския подход.

18

Tangra

преди 3 години

А искате ли да се отцепи от Дупница нататък ? И да ходите в Банско с виза ? Признаването на Македония е грешка историческа. Грешка е харизването и на Сърбия навремето. Грешки за които си плащаме.Сега се отричаме и от прабългарите, не сме били Тангристи, сигурно сме били евреи, койт знае какво им се иска на днешните мекерета

17

ИСТИНСКИТЕ КАЛИНКИ

преди 3 години

са симпатични и мили животинки. ТАЯ е символ на всичко, което хората ненавиждат

16

Анонимен

преди 3 години

Дано удържат поне.този път! Иначе влезнат ли в ЕС титовите изпрани мозъци ще берем ядове много години напред!Сърбите са избили хиляди в Македония само за това че са българи .Но и нашите комунисти начело с Гочо Митов са мълчали и дори са помагали в избиването!Но е време тази страница да се затвори.

15

Анонимен

преди 3 години

От тиквените мpъcници само мръсотии очаквайте!Забатачиха България сега Македония им на мушката!

14

Анонимен

преди 3 години

за тези и визи трябва щом са толкова отворени

13

Тратуръ

преди 3 години

Абе, кво нъ занимавате с Марсианците, бе!Албанцити скоро шъ ги пратят обратно на Марс!Питайте сърбите у Косово!

12

Анонимен

преди 3 години

Горката Македония, щом са опряли дотам България да им решава бъдещето.

11

Анонимен

преди 3 години

Българските политици имат манталитета на ***, и никога няма да спечелат или имат смелостта да искат това което заслужават.

10

Анонимен

преди 3 години

Хич не ме интересува дали СМакедония щяла да се обединява или не.За нас те повче не съществуват.Ако искат да ни обявят война - моля нека се пробват.

9

Анонимен

преди 3 години

Браво на Захариева!Само се моля тази позиция да не се огъва, когато трябва да се гласува.Много хора биха гласували за ГЕРБ само заради тази позиция.

8

Анонимен

преди 3 години

И емигранти

7

emigrant

преди 3 години

Как български политик и в тоя случай външен министър да има твърда позиция и да ни отстоява интересите,като само дотук в сайта от 6 човека 4рима я оплюват?!А после се сърдете,че не ни вземат насериозно?!От българите търси само войводи,вождове ,дървени философи и умници!!