36

До 34

преди 3 години

Колко да е тестово, щом Тръмп и Берлускони го ползваха и се излекуваха??? Тази думичка " тестово" е само за раята. Мислиш, че Тръмп и Берлускони ще пробват тестово лекарство?????? Блажени са вярващите.

35

До 19

преди 3 години

Помагат маските, естествено.Това,че двама души тук пишат срещу тях не е критерий, човек да ги пренебрегва

34

Гумичка за триене

преди 3 години

Корнелио чети кво пишат хората бе парц** и се засрами бре, била благодарила че мислели за нея КОЙ???? Дъщеря ти ? Хора имат нужда от това легло ***!!!!

33

Бай Тошо

преди 3 години

"Състоянието на Корни е стабилно." *** е толкова стабилна, че и "марко" да и я опне нема да трепне!!!

32

ХИЧО

преди 3 години

До кибик33 ЛОШИЯ КЪСМЕТ В БГ-ТО Е ПО РОЖДЕНИЕ--ДЕМЕК-РОДИЛ СЕ Е В БГ--ЛОШ КЪСМЕТ-

31

Анонимен

преди 3 години

Като си тръгне К.урнели.йка от ВМА направете инвентаризация! Веднага! Може да си тръгне с леглото като едното нищо.Тя където мине, граби и не си поплюва. Вилици и лъжици, крушки, бойлера вижте дали е там! Крадливата сврака с двата крака може да приватизира и ВМА. Това е нейната специалност.Приватизация на работещи предприятия и болници.За два дена ще нареже на скрап ВМА и ще купи още един остров в Гърция.Ей, пуснете кучетата да пазят болницата!

30

до 26

преди 3 години

Лекарството не е за избраните, драги ми смехурко. Лекарството е тестово, в САЩ има 4 работещи варианта (за разлика от лъжлива Русия, където има точно 0). Тези препарати се дават на стотици болни с тяхно съгласие. Разбира се, по-лесно достигат до известни личности и то отново с тяхно съгласие. Да кажем, че имам няколко познати в LA, които са излекувани с два различни препарата. Да, лекарство има и то още от м. април. Но се тества и няма как да се пусне масово. Само Россия си мечтае, че е пуснала.

29

кибик

преди 3 години

А казват, че нямало свободни легла и хората обикалят по цяла нощ с линейката. Сигурно лъжат, ето гражданката е постъпила веднага, нищо може да не е в тежко състояние. Не като гражданина на 33 с лошият късмет.

28

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ЧЕ НЕ СА ЛИ И НАБИЛИ РУСКАТА ВАКСИНА?УЖ СВОИ ХОРА СА КПСС И БКП?

27

Анонимен

преди 3 години

Жалко.

26

Анонимен

преди 3 години

Корни чао, чао, чао, леглото във ВМА и ремдесивира, ще ти струват изборите! Нищо, важно е да сме живи и здрави!

25

Госпожа

преди 3 години

Лъжа, плагиатство приомите на лъжец тръпидъмпи. Да напуска болницата и освободи легло за наистина нуждаещ се заразен, да иде при Мангъра да и бае и да я лекува с чайче.

24

Анонимен

преди 3 години

Нали си е дебела и дърта, притеснила се е, че е в рисковата група. Пък и короната налитала повече на крадливите.

23

Анонимен

преди 3 години

За политиците по цял свят има легла, има и скъпи лекарства. Аз за 10 месеца не съм чул за гътнал се от корона висш политик или ръководител! Берлускони на 84 със сумати заболявания го оправиха за 5 дни, бай Дончо Тръмпов за 3 дни... Лекарство има и това е абсолютен факт! Но е само за избраните, другите дето плащат като луди здравни осигуровки умират, чакайки по 4 часа линейка!

22

Гумичка за триене

преди 3 години

Супички яде ли милата завила ли се добре??мангъров каза и аспирин да пие, и от новото лекарство да и давате ей калпазани!

21

Анонимен

преди 3 години

Цялото НС трябва да се изолира, защото тя добре ги наплю от трибуната, след което си взе чантето и право във ВМА да я наблюдават и да я обгрижат с лекарството, което не е за всички! Тичайте пенсионери ако оживеете до март пак да гласувате за тази!

20

до 13

преди 3 години

Изборите са и обречени не заради леглото във ВМА. Това е едно на ръка. Вярно е, че се издъни сега като се ползва с привилегии............ но мисълта ми е, че тя няма да спечели дори и да не беше се паркирала във ВМА с протекции.Толкова крадене и грабежи... Не е спряла от както беше на 28г. и купи Техноимпекс с парите от куфара с кредита на доверие.До сега не е върнала парите.Краде и докато спи.БСП фалирахха на 2 пъти държавата за 15г. с приватизацията и фалитите на банките.Няма кой да излъжат.

19

До 18

преди 3 години

Ремдесивир? Слага се само в болнични условия.

18

До 14

преди 3 години

Почакай с изборите.Не са я изписали още.Короната може да я повтори.Грипът може да се включи.Едва ли е влязла без симптоми в болницата.Доста високомерна беше. Вирус не я бил ловял.Сега ако се излекува ще говори срещу лекарите.Типично в нейн стил.

17

Обективно

преди 3 години

За много неща е прав Мангъра. Но само за едно НЕ е прав : МАСКИТЕ ИМАТ ЕФЕКТ И ПРЕДПАЗВАТ! ТОВА Е АБСОЛЮТНО СИГУРНО. От години нося маски заради работата си и още " не съм се прострелял в крака". На 62 съм.И не че това е на 100%. Но има полза!!!!