39

Ха-ха

преди 3 години

Ако франсетата бяха расисти,сега кьораво мюс*ли нямаше да има там!Ама ще трябва да станат,щото иначе няма да оцелеят(белите).

38

Леле до 45

преди 3 години

Не Шарли Ебдо подпали Европа, а такива като теб и имамите ви. На хоризонта се виждат мустачки, нямаш представа какво ви очаква ;)

37

wild horse

преди 3 години

Интересно кой се довлече в Европа и защо? Измъкват се от своя говнарник и искат така да е навсякъде. Да отиват в Саудитска Арабия,там са свещените земи,всички са мюс'лмани,строго се спазват мюсюлманските правила,никой гък не казва. И на мен не ми е приятно да гледам как се мотаят по чаршаф из цяла Европа и сега искат дори да не се коментира това. Франция била расистка,която им дава пари,подслон,вместо шут в ....

36

figil

преди 3 години

Французите сами си го причиняват, като приемат толкова религиозни хора в тяхните предели, а после им се подиграват на вярата, разбиранията и обичаите . Расизмът е в отношението към мюсюлманите или по-точно тяхнатя вяра, обичаи и култура. Това е цивилизационен сблъсък ,ние може да разберем французите и тяхната свобода на словото, но силно религиозният човек го схваща като предизвикателство към всичко най-ценно за него.

35

днес-курви

преди 3 години

Това гнусно сайтче е расистко.

34

Анонимен

преди 3 години

Тамън Боко бе надянал големия ФЕС и му го свалиха от кратуната и много го е яд.... Побесня като мисирек..

33

Анонимен

преди 3 години

Добре, че природата гледа от горе. Прати ли им земетресение от 7 по Рихтер на Ердоган. Ще завладява Европа. Да си стоят в Анадола или ако излизат в цивилизацията да се съобразяват, че не са си у тях.

32

Анонимен

преди 3 години

Мутрите в защита на тероризма, искат си фесовете и да свирят на Ердоган.

31

Анонимен

преди 3 години

ПОРЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАЩИТНИК НА ТЕРОРИЗМА

30

Гробокопач

преди 3 години

Евреите във Франция, и не само там са изключително нагли твари! Кой държи пресата? Евреите! И е интересно, че, "Шарли Ебдо" знае какво ще последва от подобни окарикатурявания и продължава да го прави вследствие, на което умират хора, създава се допълнително напревение и това като цяло застрашава националната сигурност ан Франция. Карикатурите са провокация от висша класа с цел дестаблизиция на Франция с подготвен и внесен отвъм дестабилизиращ елемент - мюсюлманите.

29

Анонимен

преди 3 години

Турците са по-големи расисти.За тях ние сме просто ***.

28

име

преди 3 години

трябва да забранят джамийте в Европа, дори и в европейската част на турция и в цяла албания!

27

Анонимен

преди 3 години

Уж са расисти а пък на африканци и азиятци ,латино като цъфнат в ес,ес им дава жилища,бели момичета,социяли за големите им семейства а една част от белите имигранти спът по улиците.Вижда се към кой се извършва расизъм.Стоп на расизъма.

26

ПроСоТо

преди 3 години

До Доналд Тръмода,много смешно и оригинално....Обаче знаеш ли,май дори не си и чул за явлението "МИСИОНЕРСТВО"?-А то е :-Убедени в Христа Негови Последователи обикалят света и покръстват в Името Му всякакви безбожници,заплащайки със живота си за това...Е,тия времена отминаха,но нещо от тяхната СИЛА бихме могли да приложим и днес..За съжаление,щом и папата "обърнарезбата",то...нещата са тръгнали на зле..май..

25

Анонимен

преди 3 години

Френската държава не е нечия чужда територия,а френска територия.На който не му харесва, да си ходи там,откъдето е дошъл.Грешката на французите е,че са допуснали чужди граждани да образуват отделни анклави и да не допускат там никого,даже и полиция.Това е завземане на територия и не трябва да се толерира.

24

Анонимен

преди 3 години

Баш па за сжалениееее

23

Анонимен

преди 3 години

Сега франция, трябва да мята брошурки с карикатурки над лошите страни и лошите квартали. А ако има "недовлони", ще се мятат бомби. Тогава няма да има недоволни, зщаото нямад да са живи.ААХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАААХАХХАХАХХАХхА

22

Доналд Тръмо

преди 3 години

До ПроСоТоЕот какъв е начинаааа! Атомните бомби и масово трепанееее АХХАХАХХАХХАХАХАХАХАААААХАХХААХХАААХАХАХАХХАХАНОВ СВЕТОВЕН РЕД! ХАХАХХХАХАХАХхА

21

Анонимен

преди 3 години

Тоя е weebooooooo

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17По тая логика, България като завладя 20% от територията на Византия, дали се е съобразявала с новозавладяното население? Да се бием с Гърция до безкрай, за всичко в историята ли? Че ако е така, немците ще имат вечено "право", да нападат Франция, както Хитлер го използва, за да насъска народа. Не може да се мисли така ...