86

Анонимен

преди 3 години

Депутатите ще вземат за останалите 5 несеца 12 000 000 лева.Всичко българите ще викат по празните прозорци за 300 лв за парче хлеб и сланина.Политиката е голема работа казал Алеко Константинов Бай ***,спасението гласувайте защотото цял живот ще идват такива грозници като Марешки и Симоонов ,Караянчева т.н.

85

Бай Тошо

преди 3 години

До Анонимен"протестърите са големи загубеняци." Протестерите са платени загубеняци!!!

84

Анонимен

преди 3 години

*** си скубят космите на гза от яд след 113 дни на ялови протести.

83

ОТРОВНО ТРИО и БСП

преди 3 години

Ти си мързелив ! Ти си лентяй ! Ти нямаш доходи ! Ти крещиш силно ! Ти мразиш и завиждаш на нормалните хора ! Ако всичко това си ТИ , значи си достоен да бъдеш протестър и БОЕЦ под мъдрото ръководство на Президента и Щаба ръководен и финансиран лично от другарите Божков и Цв. Василев. НЕ СЕ КОЛЕБАЙ !!! Каквото и хулиганство да извършиш, нашият справедлив съд начело с другаря Лозан Панов ще те оправдае !!! Пиенето , дрогата и COVID-19 са безплатни и гарантирани. ЧАКАМЕ ТЕ !!!

82

Анонимен

преди 3 години

Не се шегувам - Политически патологии на глобалния свят. При това на английски език.Това следва Десислава РадеваЗвучи като патолог :D на политиката, но няма общо с патолог лекар :DКакто и да е. Срок на обучение: 2 семестъраФорма на обучение: дистанционнаУмения за ранно сигнализиране за възникването на политически патологии и повишаване на обществената яснота относно предизвикателствата, които те отправят към политическите системи.Учат какво е корупция хаха Или може би ще е патолог на Радев

81

до 80 :D

преди 3 години

Така е :D Тя и Десислава Радева е студентка по Политически патологии.На 51 години е и е студентка. :DТа и те като нея може да се осъзнали, че кетап им трябва.

80

Анонимен

преди 3 години

Попитали радио Ереван възможен ли е кабинет Борисов 4.-Възможен е, - отвърнало радиото, - ама само в мокрите сънища на герберастите.

79

Анонимен

преди 3 години

Единствено ковида може да спаси Тиквата от затвор.

78

Праведен

преди 3 години

Да знаете, че само броят паветата !

77

Анонимен

преди 3 години

Костов е позор,но така и не попадна в затвор.

76

Анонимен

преди 3 години

протестърите са големи загубеняци.

75

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПротестите се подкрепят от мнозинството българии колко е това мнозинство според тебе - 1000, 5000, 10000 души? На изборите ще го видим това мнозинство :)

74

Анонимен

преди 3 години

До СпецаБорисов със своята безпардонна простотия , отдаване на чест на евролидери , подмазване във всички форми и т.н. ,носи огромни негативи за България!верно ли бе? Я кажи колко пъти са го напъдили от среща със световни лидери както напъдиха с шут в гз оня потник.

73

До 76

преди 3 години

1

72

Анонимен

преди 3 години

Като гледам снимката повечето студенти са над 50 годишни!

71

Анонимен

преди 3 години

Американците ни плащат, за да ни поробят, а руснаците ще ни платят за какво ?

70

О хо хо

преди 3 години

НЕ СЪЩЕСТВУВА НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ ОСВЕН БСП + ВИНАГИ ДПС+ МАЯ И СЛАВЧО ЗА ЧЕРЕШКА НА ТОРТАТА. МИСЛЕТЕ МУ!

69

До 73

преди 3 години

Глей са, не гласувам , не се интересувам от политика и такива ката мен са над 50%, но и ние си имаме граници на търпимост. На редовните избори до година и аз ,и семейството ми, и приятели, и познати ще гласуваме наказателно и ще подкрепим ГЕРБ, защото сме изстрадали души от терорът по време на световна пандемия, а и не е демократично не какви си лузъри да ни натрисай техните искания. Точка.

68

Много интересно:

преди 3 години

Сащоамериканеца мисли само за пари и като му кажеш, че се е проявил като по-голям нацист от Адолф Хитлер и по-голям диктатор от Йосиф Сталин той почва да вика: Няма проблем, който да не може да се реши с пари. Е има - един милион некролога на "гадни комунисти", а тук даже казва и да и к'во направихме го, какво ще ни направите? Кои сте вие бе, къде сте на картата бе! К'ви са тия плюнки бе ... Толкова за демокрацията. Мъртва е ...

67

И аз

преди 3 години

Искам да знам. Защото за Корнелия , Мая или Слави лично аз няма да гласувам. Което значи, че отново ще са ГеРб. И аз искам имена на тази алтернатива, дето я има. Защото такива "оставка веднага, пък после ще видим" не важАт, ама хич.