39

Анонимен

преди 3 години

Когато БКП беше на власт, имаше така наречения възродителен процес, не че това е за похвала, но тогава Турция не посмя нищо да направи. А днес стане ли такова нещо Турция просто ще изпрати два леко въоръжени батальона в София да изкат министрите от министрерския съвет и ще назначи техни министри, и никой няма да смее да и попречи.

38

сбъркана работа

преди 3 години

Със нощни заведения, европейска България не се строи !

37

Анонимен

преди 3 години

Вече 30 години БКП пречи на демокрацията да лети, на крива ракета и космоса и пречи.

36

Иван Мечката

преди 3 години

Историята ми звучи като стар виц от тошово време. Спомням си как лежах със спукан апандисит на количка в коридора на Пирогов, докато се освободи някой доктор да ме прегледа. За по сигурно ми го отрязаха още същия ден. Добре че поне има и свестни лекари. Хвала!

35

Анонимен

преди 3 години

Когато БКП беше на власт пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

34

Анонимен

преди 3 години

Когато БКП беше на власт България имаше една от най-силните и модерни армии в Европа.

33

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧе то не е ли на власт БКП сега?Колкото и минуси да ми слагате, БИОГРАФИИТЕ говорят най-добре..

32

Анонимен

преди 3 години

Пролетта слушахме истории , какво се получава в Западна Европа , като се претовари здравната система Имахме толкова време да се направи нещо , за да не стига дотам ,хора в тежко състояние не да бъдат приемани за лечение Ама не би . Слушахме само - "лекари има , легла има , системата е подготвена" . И както обикновено се случва , реалното положение е точно обратното на това , което ни говорят

31

Ужас

преди 3 години

До 16 с.тодороваДискотеките отварят още тая вечер. Масово бардаците в студ град, а и уж читави оисно барове по центъра, обявяват "вечерни партита" и ще работят в графа кафенета до 22-23 часа, почват от 19-20. Безумие! А още по-лошото - доста "тарикати" се кефят из интернет, че ще имало къде да се разпуска, било супер яко, че измислили как да заобиколят забраната! Тя била само за нощни заведения, ама ето, че имало начин. Ами това е положението...

30

Анонимен

преди 3 години

Здравият разум тотално се изпарява.Мерките са смъртоносни.Ужасът е пълен.Хаосът става неуправляем.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако БКП беше на власт щяхме да сме турска провинция.

28

Анонимен

преди 3 години

До s.todorovaДобър коментар, дано има повече такива :)

27

Анонимен

преди 3 години

Ако днес на власт беше БКП нямаше да има вирус и всеки който ходи без маска щеше да бъде в Белене.

26

Женен

преди 3 години

Браво на жената, все пак се грижи.Моята би се обадила направо на моргата за мене.

25

Анонимен

преди 3 години

И по-зле ще става. Хора, пазете се. Наистина се пазете. Направихме се на интересни, не си носихме маските, не налагахме никакви ограничения и това е резултата. Ние имаме най-лошата здравна система в Европа, няма как да очакваме, че ако Испания с прекрасното си здравеопазване беше смазана пролетта, ние ще се справим. Да не говорим за Франция, за Англия, за Италия. Много бяхме арогантни. Надявам се семейството да се оправи, но всички сме виновни.

24

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа кажи ми,мога ли да моля аз,да ни донесеш Ваксина,у дома за всички нас ?Дядо Коледа в чувала,много маски ти сложи,безработни стоят наш`те,със консерви помогни !

23

Аз

преди 3 години

Мен София много ме кефи. След Лондон е като на селце...

22

Т.Шак

преди 3 години

Ще гледа тя как мъжа и става все по-зле и няма да запали колата, да го заведе в болницата! Това от някаква криворазбрана човещина ли е?Ковид, не-ковид, човекът е за болница, със или без тест.

21

преди 3 години

До СофиянецГражданино следващия път като си в болница се сети че този дето ти спасява живота може да е някой от "маймуните дошли на клона" и да не е от София.

20

Анонимен

преди 3 години

Медиците се научиха как да лекуват ковид, но едни са болни, други в изолация, трети напуснали, четвърти каталясали от умора.Това се повтаря непрекъснато - няма персонал - лекари, сестри , лаборанти и санитари.Няма на кого да се сърдим.А ци-га-ни- те им налитаха на бой. Аз бих напуснал отдавна, ако бях медик.