179

Анонимен

преди 3 години

Мангъров - мошеник, шарлатанин, лъжец.

178

Анонимен

преди 3 години

Само *** би нарекал друг човек така. Възпитаните хора имат доста по различен изказ :)

177

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да бъде подведен под отговорност този ненормалник? И защо изобщо практикува все още? Преглеждал бил болни от Ковид, а се оказа, че дори не е виждал болен.

176

Анонимен

преди 3 години

По думите му той е преглеждал пациенти (над 50 в частния си кабинет), докато е трябвало да бъде под карантинаами РЗИ да го опраскат с 5000лв глоба и да му отнемат лиценза на тоя пpocтак.

175

Атанас Велмазов

преди 3 години

Този ненорм.алник Мандръсов , няма ли кой да го хоспитализира в дом за душевно бо.лни и социално опасни хора, абсолютен нено.рмалник , не знам как още не е в затвора !!!!!!!!!!!!

174

Анонимен

преди 3 години

Аз имам болни колеги, които са положителни и се разболяха преди около 3-4 седмици и са същите тези, които всяка година са болни от грип. Не са съобщили за никакви по необичайни симптоми от предишни прекарани вирусни инфекции. Другите сме си на работа и всичко е нормално. Спазваме всички правилата и носим маски и ни омръзна да слушаме и да четем за вируси. Излишният стрес само допълнително сваля имунитета

173

бацо

преди 3 години

Хора не го слушайте този Мангъров - човека нещо не е добре. Между другото в коментарите е поставен доста сериозен въпрос, а именно "Защо здравната ни система колабира на фона на парите които постъпват в здравната каса?!" . Е на това трябва да отговори Правителството на Толупа, както и правителствата на тия преди него! Къде отиват парите за здравеопазване бе калинки крадливи.

172

Няма значение

преди 3 години

ама май журналистите нещо бъркат...не вярвам Мангъров да е казал "аспирин от 100 грама...":)))Освен ако не се е избъзикъл с цънаровото...:)))

171

ГосТ

преди 3 години

#167, евала ве братчед. Ама сериозните реферирани научни списания публикуват на английски ве ;)

170

Анонимен

преди 3 години

До Гуфукажи в коя болница са се струпали 2000 човека, в цялата страна на болнично лечение са толкова, прав е човека по долу, 5 милиарда на година плащаме за тая здравна, а те седнали да ми обясняват, как системата колабирала за 100-200 човека в интензивно, ами това е несериозно, това ли могат да направят с 5 милиарда от нашите данъци ?

169

ГосТ

преди 3 години

На пелтека 100% от изявленията са пълни глупости или откровени лъжи. Хубаво, че отразихте тази новина. И още по хубаво ще бъде да понесе и съдебна отговорност.

168

Анонимен

преди 3 години

До Were(сигурно е искал да напише where, ама нейсе, не е първият неграмотен)Като е изолиран, обади се на CDC и Европейската Комисия и ги светни, щото не знаят.

167

Гуфу

преди 3 години

До НекъфПич, а кой е казал, че мерките са да не го минеш вируса? Ама като се струпат в болницата 2000 човека ти ли ще решаваш кой да се хоспитализира, на кой да му се сложи апарат за обдишване и на кой не? Защото в Италия беше така. И не ме питай от къде знам. Знам мои колего го изпитаха на гърба си в Бергамо.

166

Анонимен

преди 3 години

тая есен, настинки, хрема, грип ......нема, само ковид болни, аре взимайте се скриите некъде с тия глупости, прав е Мангъров, ама не им изнася

165

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ако има инфектирани с Ковид деца, Мангъров като детски инфекционист няма достъп до тях ли? Да не би за да работиш в Ковид отделение е задължително да си специалист-коронаджия? Просто му кроят шапка. Искат да го дискредитират публично, защото застрашава финансови интереси в България за стотици милиони.

164

Анонимен

преди 3 години

Току що видях, The Great Barrington Declaration. Мангъров трябва да я е чел, теорията му е същата. Така че несъгласните с нея да не се зъбят на доцента, учени от цял свят го твърдят.

163

izh

преди 3 години

A kak хубаво бяхме нагласили всичко. Правителството пада. Едно министерско място ни е вързано в кърпа . Разпределяме европейските пари за вируса. Частните болници целуват ръце на четири очи. Класическа идилия. ОСТАВКА БЕ. Искаш семейството ми да остане в небитието. Европа може да мине и без българите, ама АЗ без пари - НЕ

162

Анонимен

преди 3 години

Според директора проф. Татяна Червенякова, доц. Мангъров не е включен в екипите на първа линия, не е получавал и допълнителното възнаграждение от 1000 лева.___________Това изказване всъщност показва колко е неадекватна въпросната директорка

161

Мангъров

преди 3 години

е за НОБЕЛОВА НАГРАДА,за доцент психично болен,само по погледа му се разбира

160

Мангърчо

преди 3 години

Искам да съм известен и по всички кафяви български медии да има мои снимки и изси*рания (изказвания) :D!!! Ако трябва ще бръщолевя глупости до припадък, ще съм противник на целия свят, само и само да съм известен - все пак това е мечтата на всеки селта*к, роден в малко забутано селце, а аз ВАШ МАНГЪР МАГАРЕВ не падам по долу като родословие - и си ми личи :D